ایرج شهین باهر در آیین بهره برداری از پیاده راه امین، اظهار کرد: این محل بیش از ۱۰ سال بود که به علت عملیات مترو تبدیل به کارگاه و بسته شده بود و مشکلاتی برای اصناف و شهروندان ایجاد کرده بود که جا دارد از همه آنها عذرخواهی کنیم.
وی ادامه داد: امروز با تبدیل آن به پیاده راه، تلاش کردیم خسارتهای وارده جبران شود.
وی عنوان کرد: در دوره فعلی مدیریت شهری، هفت پروژه انسان محور به ویژه در محدوده مرکزی شهر اجرا و مورد بهره برداری قرار گرفت.
شهین باهر با بیان اینکه تاکنون پلازای شهری نداشتهایم، افزود: پیاده راه امین با ۱.۵ هکتار مساحت تقدیم شهروندان شد و به دنبال آن شاهد اجرای برنامههای فرهنگی و تعاملات اجتماعی و حضور گردشگران در این مکان خواهیم بود.
وی از تکمیل مطالعات اجرای پیاده راه جمهوری خبر داد و گفت: در این راستا جلساتی با هیات امنای بازار برگزار کردهایم تا شاهد آغاز اجرای این پروژه در آینده نزدیک باشیم.
به نقل از روابط عمومی شهرداری تبریز، وی یادآور شد: در میدان شهید بهشتی نیز که پروژهای دولتی است، شهرداری پس از حدود ۲۰ سال رکورد و وقفه، نیابتی ورود کرده که تلاش میکنیم حداکثر تا دو ماه آینده به بهرهبرداری برسد.
انتهای پیام
نظرات