• دوشنبه / ۴ مرداد ۱۴۰۰ / ۲۳:۱۵
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1400050402730

مسئول سازمان بسیج فرهنگیان فارس:

ماموریت بسیج فرهنگیان کمک به ارتقای کارآمدی آموزش و پرورش است

ماموریت بسیج فرهنگیان کمک به ارتقای کارآمدی آموزش و پرورش است

ایسنا/فارس مسئول سازمان بسیج فرهنگیان فارس، ماموریت بسیج فرهنگیان را کمک به ارتقا کارآمدی آموزش و پرورش تعریف کرد و گفت: بسیج فرهنگیان هرگز تماشاگر نبوده بلکه بازیگری برای بازوی مدیران است.

ناصر جوکار دوشنبه ۴ مردادماه در اجلاس سراسری روسای آموزش و پرورش شهرستانهای فارس بیان کرد: ماموریت بسیج فرهنگیان کمک به ارتقاء کارآمدی آموزش و پرورش است.

او افزود: به حقیقت باید از دو غدیر سخن گفت، غدیر تاریخی و مکانی که مفهومی ماضی و پدیده‌ای سپری شده است، بطوری که مراد همان حوضچه یا آبگیری است که در دل صحاری عربستان قرار داشته و ۱۴۰۰ سال پیش رویدادی را به خود دیده است.

مسئول سازمان بسیج فرهنگیان فارس عنوان کرد: اما وجه دیگر غدیر، بعد تربیتی، سیاسی، فرهنگی و معرفتی آن است. با این نگاه، پروژه غدیر نه رویدادی تاریخی که امری فراتاریخی است و یک عمل معطوف به گذشته نیست که عملی پویا و دینامیک بوده و معطوف به حال و آینده است.

جوکار با اشاره به اینکه زنده داشت دکترین غدیر نه یک عمل فرقه‌ای و شیعی که معطوف به سرنوشت تمام مسلمانان و بشریت است، خاطرنشان کرد: نخستین رسالت معلم آن است که اجازه ندهد تعابیر و تقاریر غیر معرفت بخش، منافقانه و تفرقه افکنانه، ضد حقیقت را در پوستین حقیقت رواج دهد.

او اضافه کرد: رسالت معلم آن است که اجازه ندهد در هزاره سوم با نام انگاره آزادی بیان، بر صورت غدیر خاک پاشیده شود  و خاک فراموشی بر چهره مشعشع غدیر نشانده شود، چرا که معلمی، یعنی امتداد غدیر در قامت شیعه علی(ع).

جوکار خطاب به مدیران ارشد آموزش و پرورش فارس یاد آور شد: نباید اجازه داد بند ناف رویداد غدیر از ماتقدم آن بریده شود و تاریخ آن از ته به سر نوشته شده یا برگ‌های اول تاریخ اسلام کنده شود.

او، خطای معرفتی معلم را در کلیت عملکرد تربیتی معلم به رسمیت شناخت و خطاب به جامعه پیرامونی معلم گفت؛ ممکن است معلم دچار خطای معرفتی شود اما نباید  خطای معرفتی معلم را خطایی عمدی قلمداد کرد.

 جوکار رشد متوازن دو پدیده "دانش" و "بینش" را یاداور شد و گفت: رشد نامتوازن در حوزه دانش و عقب افتادگی بینشی، فقط می‌تواند یک حیوان متخصص تربیت کند نه یک انسان متخصص.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha