به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، این کارگاه با تدریس دکتر هادی عبداللهزاده سنگرودی ـ مدیربخش کارآفرینی دانشگاه علم و فناوری بهشهر و عضو هیئت علمی مهندسی صنایع، در روزهای ۶ ، ۱۱ و ۱۳ مرداد از ساعت ۱۷ تا ۲۰ برپا میشود.
مدلسازی ریاضی و اهمیت آن، بررسی بخشهای مختلف مدلهای ریاضی، تفاوت اندیس و مجموعه، معرفی مجموعهها و اندیسها و محدودیتها، ورود داده از اکسل، خروج داده به اکسل و برنامهنویسی در گمز سرفصلهای این دوره است.
این دوره با همکاری مرکز کارآفرینی دانشگاه علم و فناوری مازندران برگزار میشود و علاقهمندان برای شرکت در آن میتوانند به آدرس https://workshops.mazust.ac.ir/Workshop/۶۰۲/%DA%A۹%D۸%A۷%D۸%B۱%DA%AF%D۸%A۷%D۹%۸۷-%D۸%A۲%D۹%۸۵%D۹%۸۸%D۸%B۲%D۸%B۴%DB%۸C-%D۸%A۲%D۹%۸۶%D۹%۸۴%D۸%A۷%DB%۸C%D۹%۸۶-%DA%AF%D۹%۸۵%D۸%B۲ مراجعه کنند و یا برای کسب اطلاعات بیشتر به شناسههای @raya_siavashi و @mob_kh پیام دهند.
هر جا نیاز به تصمیم گیری بهینه با محدودیت زمان، هزینه و منابع داشته باشیم باید از مدلسازی ریاضی استفاده کرده که نرمافزار گمز از ابزارهای کارآمد حل این نوع مدل ها است. نرم افزار گمز به عنوان یک ابزار قدرتمند و فراگیر برای حل مدلهای ریاضی حتی در ابعاد بزرگ، نقش زیادی در رشتههای مهندسی ایفا می کند.
انتهای پیام
نظرات