فتحالله حقیقی شامگاه دیروز (۳ مردادماه) در شورای مهارت که در سالن پیامبر اعظم استانداری زنجان برگزار شد، با بیان اینکه باید علم را با فن و مهارت عجین کنیم و از صد درصد نظری بودن آن خارج کنیم، اظهار کرد: حرکت علم به سمت کاربردی شدن، علت ایجاد رشتههای بین رشتهای در دانشگاهها است.
وی با بیان اینکه دانشگاه و صنعت باید یکدیگر را تکمیل کرده و متولیان این حوزه باید مکمل یکدیگر باشند، افزود: اکثر فارغالتحصیلان دانشگاهی و جوانان به مشاغل دولتی علاقهمند هستند و کمتر به سمت کارهای فنی میروند که این موضوع نشاندهنده بیگانه بودن متولیان مهارت با یکدیگر است.
این مسئول از تدوین سند آمایش سرزمینی، سند اشتغال و سند منظومه روستایی در استان زنجان خبر داد و تصریح کرد: باید با توجه به ظرفیتها و استعدادهای موجود در هر منطقه، آموزشهای مخصوصی ارائه شود.
استاندار زنجان با اشاره به راهاندازی بخش گردشگری در سد گلابر و گردشگری معدنی در معدن انگوران که بزرگترین معدن خاورمیانه است، گفت: تاکنون نتوانسته بودیم ظرفیتهای موجود در حوزه گردشگری در استان زنجان را شناسایی کنیم؛ در حالی که با تفکر میتوانستیم سالهای گذشته این کار را انجام دهیم.
حقیقی با تاکید بر اینکه اکنون باید از بضاعت یکدیگر استفاده کرده و مجرد کار نکنیم، اظهار کرد: وقتی بر روی چرخه موضوع فکر شود، کارها به خوبی پیش میرود اما باید نقشه راه داشته باشیم.
وی با بیان اینکه باید دانشجویان را برای یاد گرفتن مهارت تشویق کنیم، خاطرنشان کرد: سامانه همراه کارجویان، سامانه خوبی بوده و ادارهکل آموزش فنیوحرفهای کار نظارت و کنترل را انجام دهد ولی کاریابیها باید در این زمینه تقویت شوند و سامانه همراه با سامانه وزارت تعاون، کار و رفاهاجتماعی نیز هماهنگ شود.
انتهای پیام
نظرات