• یکشنبه / ۳ مرداد ۱۴۰۰ / ۱۸:۳۷
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 1400050301778
  • خبرنگار : 50210

کنترل تنش آبی استان مرکزی نیازمند اعتبار ۲۸۰ میلیاردی

کنترل تنش آبی استان مرکزی نیازمند اعتبار ۲۸۰ میلیاردی

ایسنا/مرکزی مدیرعامل آبفای استان مرکزی گفت: برای کنترل تنش آبی کل استان ۲۸۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

یوسف عرفانی نسب سوم مردادماه در جلسه تامین آب شرب شهرها و روستاهای استان مرکزی اظهار کرد: در حال حاضر در استان مرکزی ۴۲ روستای تحت پوشش شرکت در حال آبرسانی سیار است، ۱۰ روستا مشکل کیفی و ۳۱ روستا مشکل کمی دارند.

وی افزود: ۸۵۶ روستای تحت پوشش با ۹۵ هزار و ۵۱۷ خانواده روستایی تحت پوشش هستند و تعداد انشعابات روستایی به ۱۵۷ هزار انشعاب می رسد که عمدتا خانگی هستند و عمده مسئله حضور افراد در اواخر هفته در روستاها و افت فشار آب است.

عرفانی نسب با بیان اینکه در اراک ۲۷ روستا دچار مشکل هستند اما برخی مشکلات به دلیل عملکرد مردم است، گفت: در معصومیه یک سال است که خواهان حفر چاه هستیم که مردم اجازه نمی دهند. عمده مشکل اراک ۲۷ روستای جاده فراهان است که در صدد راه اندازی چاه جداگانه و مجتمع امیرکبیر هستیم تا مسئله کیفی و کمی آب این منطقه با تامین اعتبار حل شود.

وی افزود: در کمیجان اگر چاه کارخانه سیمان در اختیار قرار گیرد، مشکل روستاها حل می شود، در شازند ۴ روستا مشکل کیفی دارد و یک روستا آبرسانی سیار می شود و آمادگی داریم در صورت بروز مشکل در دیگر شهرستان ها آبرسانی انجام گیرد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی گفت: در روستای ورسان آشتیان نیازمند حفر چاه هستیم، در زرندیه و بخش خرقان امکان حفر چاه وجود ندارد، مخزن ذخیره ۲ هزار مترمکعبی نیز مصوب شده است و تامین ۳ میلیارد تومان از محل اعتبارات تنش آبی در نظر گرفته شده است. در خنداب مردم در سال های گذشته اجازه فعالیت مجتمع آبرسانی در کمرآب را ندادند و امروز مشکلاتی بروز کرده است، در آوه و نوبران ساوه نیز باید چاه جایگزین داشته باشیم که در صورت سوختن موتور یکی از چاه ها با چالش جدی مواجه نشویم.

وی گفت: در فراهان ۶ روستا مشکل کیفی آب دارند و سلیم آباد با جمعیت زیاد مهمترین مشکل این شهرستان به شمار می رود که پیمانکار در حال فعالیت جهت انجام پروژه آبرسانی و نصب تانکر است.

عرفانی نسبت با بیان اینکه در قالهر دلیجان یک لیتر بر ثانیه آب برای ۶۰۰ نفر در اختیار است و مردم همکاری و مدیریت لازم را در مصرف آب ندارند و نگران خشک شدن باغچه های خود هستند، افزود: در کوتاه مدت می توان احیای چاه حفر شده را دنبال کرد، اما در بلند مدت باید مجتمع آبرسانی ایجاد کرد که ۲۵ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی با اشار ه به اینکه طرح های هادی بدون توجه به زیرساخت های روستاها در حال توسعه است و این امر مشکل آفرین شده و تامین آب را به چالش کشانده است، افزود: برای اجاره تانکر نیازمند اعتبار هستیم، سال گذشته ۶ میلیارد تومان اعتبار در اختیار بود اما امسال این رقم به یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان رسیده است که بسیار کم است.


انتهای پیام
ََ

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha