• یکشنبه / ۳ مرداد ۱۴۰۰ / ۱۳:۴۵
  • دسته‌بندی: محور مقاومت
  • کد خبر: 1400050301579
  • خبرنگار : 71475

شورای امنیت چهارشنبه تجاوزات شهرک‌ نشینان علیه فلسطینیان را بررسی می‌کند

شورای امنیت چهارشنبه تجاوزات شهرک‌ نشینان علیه فلسطینیان را بررسی می‌کند

شورای امنیت سازمان ملل متحد قرار است روز چهارشنبه هفته جاری درباره نقض‌های رژیم صهیونیستی در سرزمین‌های فلسطینی و حملات شهرک نشینان در کرانه باختری و قدس جلسه تشکیل دهد.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رسمی فلسطین(وفا)، ریاض منصور، نماینده دائم فلسطین در سازمان ملل، گفت، "شورای امنیت چهارشنبه جلسه‌ای را برای بحث در مورد نقض‌های رژیم اشغالگر اسرائیلی و حملات شهرک نشینان در کرانه باختری از جمله در بیت المقدس، محاصره نوار غزه و مساله زندانیان برگزار خواهد کرد."

سفیر فلسطین توضیح داد، یادداشتی روز جمعه به نیکولا دو ریوی‌یر، رئیس شورای امنیت  و آنتونی گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد در مورد "نقض‌های اشغالگر" ارسال شده است.

منصور در این یادداشت از جامعه جهانی خواست تا به مسؤولیت‌های خود  در قبال مساله فلسطین عمل کند و مقام‌های اسرائیلی را به منظور احترام به قانون در سرزمین‌های فلسطینی تحت فشار قرار دهد.

این یادداشت، به گفته نماینده دائم فلسطین در شورای امنیت، نوعی آمادگی برای جلسه علنی شورای امنیت در روز چهارشنبه است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha