• یکشنبه / ۳ مرداد ۱۴۰۰ / ۰۸:۲۴
  • دسته‌بندی: کهگیلویه و بویراحمد
  • کد خبر: 1400050301220
  • خبرنگار : 30450

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار عنوان کرد

ممنوعیت ایجاد فروشگاه‌های زنجیره ای جدید در کهگیلویه و بویراحمد

ممنوعیت ایجاد فروشگاه‌های زنجیره ای جدید در کهگیلویه و بویراحمد

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کهگیلویه و بویراحمد از ممنوعیت ایجاد فروشگاه جدید زنجیره ای در استان خبر داد.

"سید حشمت الله صمیمی دوست" در نشست ستاد تنظیم بازار استان کهگیلویه و بویراحمد افزود: باتوجه به اینکه فصل گرما است و براساس تصمیمات دولت در حال حاضر برق کلیه کارخانجات فولادی و سیمانی قطع شده است باوجود این موضوعات در طی چند هفته اخیر باتوجه به پیگیری‌های مستمر استاندار و وضعیت خاص استان به ویژه شهرستان دنا و شهر زلزله زده سی سخت در طی چند هفته اخیر کارخانه سیمان مارگون میزان موجودی کلینکری که داشت را به سیمان تبدیل کرد.

وی تصریح کرد: در این مدت کمک خوبی انجام دادند ولی در این هفته به دلیل بالا رفتن شدت گرما همچنان این روند قطع کارخانجات ادامه دارد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کهگیلویه و بویراحمد اظهار کرد: در هر صورت باتوجه به میزان سیمان محدودی که در کارخانه سیمان یاسوج واقع در دشتروم بوده است امروز مصوب کردیم که این میزان سیمان بیشتر در اختیار مردم زلزله زده قرار گیرد تا قبل از شروع فصل سرما بخش مهمی از ساخت و سازها به اتمام برسد.

صمیمی دوست تاکید کرد: با همه این وجود استاندار محترم استان پیگیری جدی موضوع هستند تا در صورت امکان حداقل برق کارخانه سیمان یاسوج واقع در دشت روم تامین تا پروژه ها، طرح های عمرانی و اقتصادی و مسکن با توقف مواجه نشوند.

وی در بخش دیگری از سخنانش در خصوص فروشگاه های زنجیره ای با بیان اینکه این مجوزها به صورت کشوری صادر می شود و استان دخالتی در این قضیه ندارد، بیان کرد: از طرفی به نظر می رسد ایجاد این فروشگاه ها به نحوی خرده فروشان را تحت تاثیر قرار داده است و نگرانی صنوف خرده فروش را در سطح استان شاهد هستیم بنابراین مصوب نمودیم تا اطلاع ثانوی فروشگاه های جدید زنجیره ای در استان ایجاد نشود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: برای ادامه کار مقرر شد سازمان صنعت، معدن و تجارت استان موضوع را از طریق وزارت صمت پیگیری کند تا با حضور کارشناسانی از وزارت صمت و اتاق اصناف در تهران و یا استان نشستی در این زمینه برگزار شود.

صمیمی دوست تصریح کرد: هدف از این نشست اتخاذ تصمیمات منطقی در خصوص نحوه ادامه فعالیت این فروشگاه ها در استان خواهد بود.

وی اظهار کرد: ما به عنوان مجموعه اقتصادی استان نسبت به نحوه کار این فروشگاه ها نگران هستیم چرا که در ابتدا این فروشگاه ها هیچگونه مالیات بر درآمد و یا مالیات بر ارزش افزوده به استان پرداخت نمی کنند و منابعی که دریافت می کنند در بانک های عامل استان نیست و این ها به صورت متمرکز در بانک های عامل تهران نسبت به این امر اقدام می کنند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: این یکی از ایرادات اساسی است و باتوجه به اینکه کهگیلویه و بویراحمد، استان کوچکی است و ما برای اشتغال، تولید و سرمایه گذاری نیاز به منابع داریم و به نحوی باید برنامه ریزی شود که این منابع در استان مصرف شود.

صمیمی دوست بیان کرد: برای استان قابل قبول نخواهد بود که برای ایجاد ۲ شغل، ۲۰۰ شغل را از دست دهیم، برای ما قابل قبول نخواهد بود تمامی فروشگاه های خرد در استان مالیات بر درآمد و مالیات بر ارزش افزوده به حساب استان واریز نمایند ولی فروشگاه های بزرگ زنجیره ای نقشی در توسعه استان نداشته باشند، برای ما قابل قبول نخواهد بود این فروشگاه ها ریالی در بانک های استان واریز نکنند و کل منابع استان به حساب متمرکز در بانک های عامل در مرکز واریز شود برای استان قابل قبول نخواهد بود، مدیران مرکزی این فروشگاه ها بدون هماهنگی با مسئولان استان از جمله سازمان صنعت، معدن و تجارت و اتاق اصناف استان نسبت به راه اندازی این مراکز اقدام کنند.

وی ادامه داد: مسئولان فروشگاه ها باید پیش از استقرار این فروشگاه ها با مسئولان استان مذاکره کنند تا بعد از بررسی شرایط مجوزات صادر شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: از این تاریخ به بعد در صورت راه اندازی چنین فروشگاه هایی سازمان صمت، تعزیرات حکومتی و اتاق اصناف موظف به برخورد هستند.

به گزارش ایسنا، نشست ستاد تنظیم بازار استان با دو دستور کار" کمبود سیمان و فروشگاه های زنجیره ای" و به ریاست سید حشمت الله صمیمی دوست معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد.

کرمی، مسئول بسیج اصناف استان کهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست گفت: شهر یاسوج یک هزار و ۵۰۰ واحد صنفی دارد که با وجود فروشگاه‌های زنجیره‌ای کار و کاسبی آن‌ها مختل شده است.

وی با بیان اینکه برخی از این فروشگاه‌ها پروانه کسب ندارند که طی این هفته فروشگاه‌هایی که پروانه کسب ندارند پلمب می‌شوند، افزود: هیچ یک از این فروشگاه‌ها مالیات بر ارزش افزوده نیز به استان پرداخت نمی‌کنند.

کرمی بیان کرد: ۱۱۷ فروشگاه زنحیره‌ای در سطح استان کهگیلویه و بویراحمد فعالیت می‌کنند که از این تعداد ۵۲ فروشگاه آدر شهر یاسوج راه اندازی شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۰-۰۷-۰۶ ۲۲:۱۱

سوپر مارکت دارها از سودشون کم کنند تا فروش بره بالا همین