به گزارش ایسنا، یافته های گزارش شرکت آمار بازار Intelligence App Annie نشان می دهد کاربران تلفن هوشمند در برزیل بیشترین زمان را در مقایسه با هر کشور دیگری در جهان با تلفن هوشمند خود سپری کرده اند.
طبق گزارش این شرکت تحقیقاتی، میزان زمان روزانه سپری شده با برنامه های موبایل در سطح جهانی در فاصله سال ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۱ حدود ۴۵ درصد افزایش یافته است.
برزیلی ها به طور میانگین در سه ماهه دوم سال ۲۰۲۱ به مدت ۵.۴ ساعت بر مبنای روزانه از تلفنهای هوشمند خود استفاده کردند. در مقایسه، استفاده روزانه از تلفن هوشمند در برزیل در سال ۲۰۱۹ به طور میانگین ۳.۸ ساعت و در سال ۲۰۲۰ حدود ۴.۸ ساعت بود.
تا سال گذشته برزیل از نظر بیشترین زمان روزانه سپری شده با تلفنهای هوشمند در جهان در رتبه دوم پس از اندونزی قرار داشت اما اکنون اندونزی با میانگین ۵.۳ ساعت استفاده روزانه از تلفن هوشمند در جایگاه دوم قرار گرفته است.
در این تحقیقات هند با میانگین استفاده ۴.۹ ساعت در روز در رتبه سوم قرار گرفت و پس از آن کشورهای کره جنوبی (۴.۸ ساعت)، مکزیک (۴.۷ ساعت)، ترکیه (۴.۵ ساعت)، ژاپن (۴.۴ ساعت)، کانادا (۴.۱ ساعت)، آمریکا (۳.۹ ساعت) و آمریکا (۳.۸ ساعت) قرار گرفتند.
همچنین شرکت App Annie ترندهای جهانی را بررسی و حوزه های رشد در فضای اپلیکیشنهای موبایلی را شناسایی کرده است. طبق بررسی این شرکت، بیشترین تعامل کاربران در اپلیکیشنهای شبکه اجتماعی است. واتس اپ اپلیکیشنی است که برزیلی ها با میانگین ماهانه ۳۰.۳ ساعت در سال ۲۰۲۰ در مقایسه با ۲۶.۲ ساعت در سال ۲۰۱۹، بیشترین استفاده از آن را داشتند. همچنین استفاده از تیک تاک در برزیل رشد قابل ملاحظه ای داشته و به ۱۴ ساعت در سال ۲۰۲۰ در مقایسه با ۶.۸ ساعت در سال ۲۰۱۹ رسید و رشد سریعتری نسبت به فیس بوک (ماهانه ۱۵.۶ ساعت در سال ۲۰۲۰ در مقایسه با ۱۴ ساعت در سال ۲۰۱۹)، اینستاگرام (۱۴ ساعت در سال ۲۰۲۰ در مقایسه با ۱۱.۵ ساعت در سال ۲۰۱۹) و توییتر (۶.۴ ساعت در سال ۲۰۲۰ در مقایسه با ۵.۱ ساعت در سال ۲۰۱۹) داشت.
بر اساس گزارش زدنت، دانلود اپلیکیشنهای مالی در برزیل سال گذشته رشد سالانه ۷۵ درصدی داشت و میانگین زمان سپری شدن در چنین اپلیکیشنهایی هم ۴۵ درصد افزایش یافت.
انتهای پیام
نظرات