• یکشنبه / ۲۷ تیر ۱۴۰۰ / ۱۰:۵۵
  • دسته‌بندی: البرز
  • کد خبر: 1400042719295
  • خبرنگار : 50024

مدیرعامل مپنا:

خاموشی‌ها به یکی از مشکلات اساسی کشور تبدیل شده است

خاموشی‌ها به یکی از مشکلات اساسی کشور تبدیل شده است

ایسنا/البرز مدیرعامل مپنا با اشاره به اینکه خاموشی‌ها این روزها به یکی از مشکلات اساسی کشور تبدیل شده، افزود: برای اصلاح منحنی بار انرژی باید بتوانیم در خانه‌هایمان برق ذخیره کنیم.

عباس علی آبادی روز یکشنبه ۲۷ تیرماه در مراسم رونمای از اولین ایستگاه شارژ خورشیدی خودروی برقی در گروه مپنا در استان البرز، اظهار کرد: انسان برای رفع نیاز خود می‌تواند محیط را دستخوش تغییر و مشکلاتی بکند.

به گزارش ایسنا، وی ادامه داد: این روزها شاهد سیلاب‌های عجیب و غریبی در نیمکره شمالی که در فصل تابستان قرار دارد هستیم که این ناشی از تغییرات اقلیمی شدید است.

وی افزود: این مسائل باید حساسیت‌ها برای جلوگیری از خرابکاری‌های گذشته انسان‌ها در طبیعت را افزایش دهد.

این مسئول تاکید کرد: برقی سازی یکی از روش‌های متوقف کردن خسارات ناشی از فعالیت‌های انسانی است که باعث آسیب به طبیعت شده است.

علی آبادی ابراز کرد: با برقی سازی می‌توان شدت انرژی را کاهش داد و در این نمایشگاه قصد داریم نشان دهیم اقدامات اساسی در این حوزه صورت گرفته است.

وی افزود: در حال حاضر شاهد صنعتی شدن محصولات برقی ای هستیم که در گروه مپنا ساخته شده است.

وی اضافه کرد: نمونه‌های دانشگاهی از آنچه در گروه مپنا اتفاق افتاده ممکن است در گذشته صورت گرفته باشد ولی تولید نمونه صنعتی که بتواند توان رقابت با نمونه‌های با کیفیت خارجی را داشته باشد، مهمترین هدف ما است.

علی آبادی گفت: در حال حاضر گروه مپنا محصولاتی را در کلاس جهانی عرضه می‌کند که قابلیت فروش تجاری دارند.

مدیرعامل مپنا با اشاره به اینکه خاموشی‌ها این روزها به یکی از مشکلات اساسی کشور تبدیل شده، افزود: برای اصلاح منحنی بار انرژی باید بتوانیم در خانه‌هایمان برق ذخیره کنیم.

وی توضیح داد: ذخیره سازهایی که امروز شاهد آن هستیم در مقایس کیلووات تا مگاوات هستند و این امکان را برای واحدهای کوچک و بزرگ فراهم می‌کنند که به اندازه کافی برق ذخیره کنند تا به تنش نخورند.

وی ادامه داد: استفاده از دیزل‌ها از جنبه‌های محط زیستی و تامین سوخت مشکلات زیادی دارد که این ایستگاه‌ها می‌تواند این مشکل را برطرف کند.

علی آبادی تاکید کرد: ضرورت حرکت به سمت استفاده از انرژی‌های تجدید پذیر اقتضا می‌کند که به استفاده از انرژی‌‎های پاک سوق پیدا کنیم.

وی افزود: خودروهای برقی این قابلیت را دارند که هم از شبکه برق بگیرند و هم به شبکه برق بدهند و این امر در تنظیم بار شبکه نقش به سزایی دارد.

وی ابراز کرد: مساله مهم در برقی سازی این است که امکان استفاده از انرژی‌های متنوع از جمله آبی، اتمی، بادی، خورشیدی و ... برای تولید برق وجود دارد.

این مسئول ادامه داد: امروز اعلام می‌کنیم آماده هستیم در مقیاس صنعتی و تجاری برای مردم این محصولات را با رعایت استانداردهای بین المللی تولید کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha