• شنبه / ۲۶ تیر ۱۴۰۰ / ۱۰:۴۱
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1400042618404
  • منبع : نمایندگی دانشگاه اصفهان

یک عضو کمیسیون اقتصادی مجلس:

کاهش جوجه‌ریزی و افزایش تقاضا، قیمت مرغ را افزایش داده است

کاهش جوجه‌ریزی و افزایش تقاضا، قیمت مرغ را افزایش داده است

ایسنا/اصفهان یک عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: کاهش نظارت بر روی قیمت‌ها، کاهش جوجه ریزی و افزایش تقاضای گوشت سفید در فصل تابستان از جمله دلایل افزایش قیمت مرغ است.

اصغر سلیمی در گفت‌وگو با ایسنا درباره گران شدن قیمت مرغ تا کیلویی ۳۹ هزار تومان، اظهار کرد: به نظر می‌رسد نظارت روی قیمت‌ها نسبت به قبل کاهش یافته است. باید نظارت دقیق روی تولید و توزیع مرغ انجام شود تا شاهد این قیمت‌های عجیب و غریب نباشیم. البته یکی از دلایل گران شدن مرغ کاهش جوجه ریزی است که در این باره نیز باید مشکلات مرغداران حل شود تا شاهد چنین معضلی نباشیم.

وی افزود: معمولاً در تابستان مصرف گوشت سفید افزایش می‌یابد و وقتی تقاضا در بازار بالاتر رود عرضه کاهش می‌یابد و در نتیجه قیمت مرغ هم افزایش پیدا می‌کند. علت اصلی این مشکل نبود مدیریت صحیح و نظارت کافی بر روی قیمت‌ها در هنگام توزیع است.

نماینده مردم سمیرم در مجلس، گفت: تولید جوجه شرایط خاصی دارد که این شرایط باید برای مرغداران فراهم باشد و تا زمانی که موانع بر سر راه مرغداران رفع نشود و نهاده‌ها به موقع و با قیمت مناسب تحویل آنان نشود این مشکلات ادامه دارد.

سلیمی تصریح کرد: دولت همیشه باید سعی کند ذخایر استراتژیک خود را تأمین کند تا مشکلی در تنظیم بازار به وجود نیاید.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha