• شنبه / ۲۶ تیر ۱۴۰۰ / ۱۰:۳۹
  • دسته‌بندی: انرژی
  • کد خبر: 1400042618399
  • خبرنگار : 71263

با دورنمای عرضه بیشتر

قیمت نفت کوتاه آمد

قیمت نفت کوتاه آمد

قیمت نفت در معاملات پرنوسان روز جمعه تغییر چندانی پیدا نکرد اما در پی تقویت انتظارات برای عرضه بیشتر و افزایش نگران کننده آمار ابتلا به کووید ۱۹، با کاهش هفتگی چشمگیری روبرو شد.

به گزارش ایسنا، بهای معاملات نفت برنت با ۱۲ سنت معادل ۰.۲ درصد افزایش، در ۷۳ دلار و ۵۹ سنت در هر بشکه بسته شد. بهای معاملات وست تگزاس اینترمدیت آمریکا با ۱۶ سنت معادل ۰.۲ درصد افزایش، در ۷۱ دلار و ۸۱ سنت در هر بشکه بسته شد. اوایل معاملات هر دو شاخص بیش از یک دلار ریزش داشتند.

با وجود این رشد اندک، نفت برنت برای کل هفته حدود سه درصد کاهش یافت که سومین کاهش هفتگی متوالی بود. وست تگزاس اینترمدیت برای کل هفته حدود چهار درصد کاهش یافت که دومین کاهش هفتگی متوالی بود.

خرده فروشی آمریکا در ژوئن با قوی ماندن تقاضا برای کالاها، افزایش غیرمنتظره ای داشت و این افزایش با وجود این که هزینه بیشتری صرف خدمات شد، روی داد و انتظارات برای شتاب گرفتن رشد اقتصادی در سه ماهه دوم را تقویت کرد.

عربستان سعودی و امارات متحده عربی هفته گذشته به مصالحه ای رسیدند که زمینه را برای نهایی کردن توافق افزایش تولید نفت اوپک پلاس هموار می کند.

باب یاوگر، مدیر معاملات انرژی در شرکت میزوهو در نیویورک گفت: هر چه اعلام زمان برگزاری نشست فوق العاده اوپک پلاس برای رای گیری درباره افزایش تولید طول بکشد به معنای آن است که سایر اعضای این گروه هم خواهان سهمیه تولید بالاتر هستند.

اوپک پلاس که شامل اوپک، روسیه و سایر تولیدکنندگان است، در نشست اوایل ماه میلادی جاری پس از این که امارات متحده عربی موافقت با توافق نفتی جدید را به تعیین سطح مبنای تولید بالاتر برای این کشور مشروط کرد، نتوانست به توافق برسد.

اوپک در گزارش ماهانه بازار نفت خود که روز پنج شنبه منتشر شد، پیش بینی کرد تقاضای جهانی برای نفت در سال میلادی آینده به سطح پیش از شیوع ویروس کرونا بازخواهد گشت و آمریکا، چین و هند پیشران رشد تقاضا خواهند بود.

قیمتها از کاهش هشت میلیون بشکه ای ذخایر نفت آمریکا در هفته گذشته حمایت یافتند اما رشد آمار ابتلا به کووید ۱۹ در سراسر جهان و احتمال وضع قرنطینه های جدید، ممکن است خوش بینی پیش بینیهای اخیری که در خصوص تقاضا برای نفت شده است را کمتر کند.

در آمریکا، لس آنجلس کانتی در تعطیلات آخر هفته زدن ماسک را اجباری خواهد کرد که نشانه نگرانی مقامات بهداشتی از رشد هشداردهنده آمار ابتلا به نوع مسری تر کرونای دلتا است. انگلیس روز جمعه بالاترین آمار جدید ابتلا به کووید ۱۹ در بیش از شش ماه گذشته را گزارش کرد در حالی که دولت این کشور قصد داشت محدودیتها برای محافل عمومی، رستورانها و کلوبهای شبانه را تسهیل کرده و در مقررات زدن ماسک تجدیدنظر کند.

بر اساس گزارش رویترز، آماری که روز جمعه از سوی شرکت خدمات انرژی بیکرهیوز منتشر شد نشان داد شرکتهای انرژی آمریکایی برای سومین هفته متوالی به شمار دکلهای حفاری نفت و گاز طبیعی اضافه کردند. شمار دکلهای حفاری در هفته منتهی به ۱۶ ژوییه، پنج حلقه افزایش یافت و به ۴۸۴ حلقه رسید که بالاترین آمار از آوریل سال ۲۰۲۰ به شمار می رود. مجموع دکلها ۲۳۱ حلقه معادل ۹۱ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش نشان می دهد. همچنین ۹۸ درصد در مقایسه با رکورد ۲۴۴ حلقه در اوت سال ۲۰۲۲ افزایش داشته است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha