• پنجشنبه / ۲۴ تیر ۱۴۰۰ / ۰۸:۴۷
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1400042417359
  • خبرنگار : 50355

بهره‌برداری از ۲۸ پروژه آموزشی، فرهنگی و ورزشی در نیشابور

بهره‌برداری از ۲۸ پروژه آموزشی، فرهنگی و ورزشی در نیشابور
عکس تزئینی است

ایسنا/خراسان رضوی فرماندار نیشابور از افتتاح ۲۸ پروژه آموزشی، فرهنگی و ورزشی با اعتبار ۴۲ میلیارد تومان در این شهرستان خبر داد.

علیرضا قامتی در گفت‌وگو با ایسنا عنوان کرد: همزمان با سفر دکتر رخشانی مهر معاون عمرانی وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور به شهرستان نیشابور، تعدادی از پروژه‌های نوسازی و بازسازی مدارس، مجتمع‌های فرهنگی و مجتمع‌های ورزشی در نیشابور افتتاح شد.

قامتی اظهار کرد: این مراسم صبح روز گذشته، چهارشنبه، بیست و سوم تیرماه با حضور سرپرست اداره کل نوسازی توسعه و تجهیز مدارس خراسان رضوی، مدیر کل آموزش و پرورش خراسان رضوی، نمایندگان مردم نیشابور در مجلس شورای اسلامی، امام جمعه نیشابور و تعدادی از مدیران و مسئولان شهرستان نیشابور در محل کانون تربیتی فرهنگی سردار شهید شوشتری نیشابور برگزار شد.

قامتی اظهار کرد:. در سفری که سال گذشته دکتر رخشانی مهر به نیشابور داشتند، قول‌هایی مبنی بر اتمام بعضی از پروژه‌هایی که تا حدود ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشتند، داده‌ شد که به وعده خود وفا کردند و اعتبارات دولتی نیز برای این پروژه‌ها منظور شد و امروز این پروژه‌ها به بهره‌برداری رسید.

وی یادآور شد: در پروژه‌های آموزشی، فرهنگی و ورزشی که افتتاح شد به طور میانگین حدود ۶۰ درصد از اعتبارات پروژه‌ها را خیرین تأمین کردند.

قامتی تأکید کرد: تعداد پروژه‌ها بسیار بیشتر از این تعداد است و حدود ۱۰۵ میلیارد تومان پروژه آماده بهره‌برداری داریم که با افتتاح پروژه‌های امروز، از کل پروژه‌ها، تعدادی پروژه با اعتبار ۶۰ میلیارد تومان باقی مانده‌ است.

وی خاطرنشان کرد: پروژه‌های باقیمانده حدود ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند و تا مهرماه سال جاری به بهره‌برداری خواهند رسید.

فرماندار نیشابور خاطرنشان کرد: بنا بر اعلام رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور ، حدود ۱۹.۵ درصد مدارس کشور نیاز به نوسازی دارند و در قطب شهید شوشتری که شامل شهرستان‌های نیشابور، فیروزه و زبرخان است، تعداد ۱۴۲ مدرسه نیاز به نوسازی دارند و طبق توافقاتی که با دکتر وکیلی خیر مدرسه‌ساز انجام شد، قرار است در یک برنامه ۳ الی ۴ ساله این مدارس نوسازی شوند.

وی عنوان کرد: برای نوسازی این مدارس حدود ۳۰۰ میلیارد تومان آورده سهم خیران و ۳۰۰ میلیارد تومان آورده سهم نوسازی مدارس کشور است و چنانچه این برنامه عملی شود ما در شهرستان مدارس فرسوده که نیاز به نوسازی داشته‌ باشند، نخواهیم‌ داشت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha