• چهارشنبه / ۲۳ تیر ۱۴۰۰ / ۱۸:۴۱
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1400042317189
  • خبرنگار : 50176

نماینده هیئت مؤسس آزمایشگاه اساتید خرم‌آباد:

گسترش کارهای علوم پزشکی هزینه‌بر است

گسترش کارهای علوم پزشکی هزینه‌بر است

ایسنا/لرستان نماینده هیئت مؤسس آزمایشگاه اساتید خرم‌آباد با اشاره به این‌که گسترش کارهای علوم پزشکی هزینه‌بر است، گفت: با هزینه مجدد به میزان حداقل ۵۰۰ میلیارد ریال این آزمایشگاه قابل گسترش است.

دکتر ورزی در مراسم افتتاحیه آزمایشگاه تخصصی اساتید در خرم‌آباد، اظهار کرد: احساس می‌کردیم باید دانش و تجربه‌ای که در سطح کشور کسب شده را در عمل و بیشتر از پیش با امکاناتی وسیع‌تر در اختیار مردم لرستان قرار دهیم.

وی ادامه داد: ما توانستیم از نقطه صفر آزمایشگاهی با بیش از ۴۵۰ متر مربع فضا با هزینه‌ای معادل ۲۲۰ میلیارد ریال دایر کنیم.

ورزی افزود: ما احساس کردیم در استان به آزمایشگاهی نیاز است که علاوه‌بر آزمایش‌های معمول امکان انجام آزمایش‌های تخصصی را نیز داشته باشد که در نقاط خاص و آزمایشگاه‌های خاصی در کشور قابل انجام است که با توجه به تجربه علمی و عملی که در استان وجود دارد در اینجا دایر کنیم.

نماینده هیئت مؤسس آزمایشگاه تخصصی اساتید عنوان کرد: ما تحت تحریم‌های شدیدی هستیم و دولت محدودیت‌های زیادی از نظر مالی دارد و به نظر می‌رسد در هر حیطه مکلف هستیم اگر امکانات مالی وجود دارد در جهت راه‌اندازی امور مختلف از آن استفاده کنیم.

وی افزود: همکاران ما کارهایی را که در دانشگاه به ویژه در ۱۰ سال اخیر در بخش سلولی و مولوکولی در سطح دنیا پیشرفت‌هایی وجود دارد و در کشور ما نیز این کارها شروع شده است، این آزمایشگاهی است که سعس کردیم بخشی از کارهای آن در سطح ملی باشد.

ورزی بیان کرد: در این آزمایشگاه سیستمی داریم برای بررسی ویروس‌هایی که عمدتاً در خانم‌ها باعث ایجاد سرطان می‌شود، برای این کار در دوران برجام با خرید چهار دستگاه موافقت شد که سه تا در تهران بود و یکی سهمیه دانشگاه شیراز بود که با پیگیری هم استانی‌هایی که در مرکز بودند نصیب لرستان شد و ما در حال حاضر این سیستم را در لرستان راه‌اندازی کردیم و قابل استفاده و خدمات‌دهی به مردم است.

این مسئول ادامه داد: در بخش مولوکولی نیز نیازی به ارسال نمونه‌ها به خارج از کشور نداریم، تا چند وقت پیش بیشتر نمونه‌ها به آلمان ارسال می‌شد، با توجه به تجربه‌ای که اکنون در دست داریم نمونه‌ها را در داخل کشور آزمایش می‌کنیم.

وی با اشاره به این‌که گسترش کارهای علوم پزشکی هزینه بر است، تصریح کرد: با هزینه مجدد به میزان حداقل ۵۰۰ میلیارد ریال این آزمایشگاه قابل گسترش است و با راه‌اندازی آن در حال حاضر ۱۵ نفر به صورت مستقیم اشتغال‌زایی داشتیم و با راه‌اندازی سه شیفت این آزمایشگاه حداقل بین ۴۵ تا ۵۰ نفر اشتغال زایی داریم.

ورزی عنوان کرد: از مسئولان بانک ملت تشکر می‌کنم که در مقطعی که به نقدینگی نیاز داشتیم کمک کرده و کار ما  را تسهیل کردند و نزدیک به ۴۵ میلیارد ریال را در قالب تسهیلات متخصصین در اختیار ما قرار دادند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha