• چهارشنبه / ۲۳ تیر ۱۴۰۰ / ۱۶:۳۷
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 1400042317114
  • خبرنگار : 71589

با احداث بزرگترین مرکز تولید هیدروژن و آمونیاک سبز

استرالیا قطب تولید سوخت سبز جهان می‌شود

استرالیا قطب تولید سوخت سبز جهان می‌شود

بزرگترین مرکز تولید انرژی تجدیدپذیر جهان با ظرفیت بیش از ۵۰ گیگاوات برای تبدیل انرژی باد و خورشید به سوخت‌های سبز در استرالیای غربی تاسیس خواهد شد.

به گزارش ایسنا و به نقل از آی‌ای، یک کنسرسیوم بین‌المللی پیشنهاد ایجاد بزرگترین قطب انرژی تجدیدپذیر جهان را در استرالیای غربی داده است. این پیشنهاد شامل صرف ۱۰۰ میلیارد دلار برای ساخت یک سایت به مساحت تقریبی ۱۵ هزار متر مربع است که با استفاده از انرژی خورشیدی و باد بیش از ۵۰ گیگاوات انرژی به شکل هیدروژن و آمونیاک تولید می‌کند.

استرالیای غربی بزرگ‌ترین ایالت استرالیا از لحاظ مساحت است که یک سوم غربی این کشور را اشغال می‌کند و با ایالات "استرالیای جنوبی" و "سرزمین شمالی" مرز مشترک دارد.

ظرفیت پیش‌بینی شده این مرکز نزدیک به ظرفیت فعلی تولید برق ۵۴ گیگاواتی است که از زغال سنگ، گاز و انرژی‌های تجدید پذیر تأمین می‌شود.

"برندان هاموند" رئیس هیئت مدیره این کنسرسیوم موسوم به "WGEH" گفت: ما در حال مذاکره با صاحبان این زمین‌ها برای ایجاد یک همکاری چند نسلی واقعاً طولانی مدت و پایدار هستیم که منافع اجتماعی و اقتصادی زیادی را برای جامعه به ارمغان می‌آورد.

این کنسرسیوم در بیانیه‌ای اعلام کرد که قصد دارد این پروژه را در سه فاز اجرا کند و هر سال حداکثر سه و نیم میلیون تن هیدروژن سبز یا ۲۰ میلیون تن آمونیاک سبز تولید خواهد کرد.

هیدروژن و آمونیاک تولید شده در این مرکز در نیروگاه‌ها، صنایع سنگین و هواپیمایی استفاده خواهد شد.

این کنسرسیوم همچنین تاسیسات دریایی را برای انتقال این سوخت به کشتی‌ها پس از تولید که احتمالاً تا سال ۲۰۳۰ آغاز می‌شود، احداث می‌کند.

این پروژه قصد دارد بیش از ۳۰ گیگاوات برق از طریق انرژی باد تولید کند، در حالی که باقی انرژی مورد نظر با استفاده از انرژی خورشیدی تولید خواهد شد.

در صورت تصویب این پیشنهاد، این مرکز، پروژه تولید انرژی تجدیدپذیر ۴۵ گیگاواتی در قزاقستان را که توسط یک شرکت آلمانی به نام "Svevind Energy" ساخته می‌شود و در حال حاضر بزرگترین پروژه از این حیث است، پشت سر می‌گذارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha