به گزارش ایسنا، بنابر اعلام ساختمانچی، یکی از متریال هایی که به وفور در صنعت ساختمان به منظور کفپوش و دیوارپوش مورد استفاده قرار می گیرد، سرامیک می باشد که در قسمت های مختلف خانه از جمله آشپزخانه، حمام و سرویس بهداشتی، نما ساختمان، حوض های تزیینی، گلخانه ها، حیاط و پارکینگ مورد استفاده قرار می گیرد.
ویژگی های سرامیک
· سرامیک از مقاومت بالایی در برابر سرما و گرما و یخ زدگی مقاومت بالایی دارد.
· همچنین در برابر آتش مقاومت دارد و یک متریال ضد حریق محسوب می شود و در برابر آتش تغییر شکل نمی دهد.
· رنگ سرامیک با گذشت زمان تغییر نمی کند و یکنواخت می ماند.
· دلیل استفاده از سرامیک در ساختمان، بهداشتی بودن آن نسبت به مصالحی چون سنگ و سیمان و همچنین عایق رطوبتی می باشد. یک سرامیک خوب می تواند حرارتی حدود 20 تا 100 درجه را تحمل کند، اما اگر در ساخت آن از متریال با کیفیت استفاده نشود، ترک می خورد و لعاب آن از بین می رود.
· سرامیک تنوع بی نظیر و طرح و رنگ های فوق العاده زیبایی دارد، و به همین دلیل ممکن است در انتخاب طرح مناسب دچار سردرگمی شوید.
· نظافت سرامیک بسیار راحت و آسان می باشد و نسبت به بسیاری از دیوارپوش ها هزینه نگهداری پایینی دارد.
· به دلیل خاصیت ضد سایشی و مقاومت الکتریکی سرامیک، استفاده از آن در در آشپزخانه و سرویس بهداشتی توصیه می شود.
انواع سرامیک
· سرامیک لعاب دار
سرامیک ها انواع مختلفی دارند. سرامیک لعاب دار از قدیمی ترین انواع سرامیک محسوب می شود که بیشتر برای کارهای تزیینی بکار می رود. ایرانی ها برای لعاب کردن کاشی و سرامیک از موادی چون اکسید قلع، اکسید کبالت، اکسید مس و اکسید منیزیم استفاده می کنند. لعاب کاری سرامیک سبب می شود که سطح آن درخشنده، زیبا و صاف شود.
· سرامیک مینیاتوری
یکی دیگر از انواع سرامیک، مدل مینیاتوری می باشد که در ابعاد 2.5 در 2.5 ساخته و به بازار عرضه می شود. این محصول طرح بندی و رنگ های متنوعی دارد و نصب آن آسان می باشد. از کاشی و سرامیک های مینیاتوری در همه جا می توان استفاده کرد اما بیشتر کاربرد آن ها در استخرها و محیط هایی مانند حمام های عمومی می باشد.
· سرامیک پرسلانی
از دیگر انواع کاشی و سرامیک، مدل پرسلانی می باشد که در شرایط خاصی از جمله پرس و دمای پخت بالا تا حدود 1250 درجه سانتی گراد، ساخته می شود. اجرای این مراحل سبب استحکام و مقاومت بالای این محصول و همچنین جذب آب پایین آن می شود، به همین دلیل سرامیک های پرسلانی نسبت به سرامیک های معمولی مقاومت بیشتری دارند. سرامیک های پرسلانی در ابعاد 40 در 40، 30 در 60، 33 در 66، 60 در 60 و 60 در 120 تولید و به مشتریان عرضه می شود.
کاربرد سرامیک
علاوه بر مواردی که در بالا ذکر شد، از سرامیک ها در قسمت های گوناگونی چون کف سازی و نما سازی و یا در تولید وسایل بهداشتی استفاده می شود. همچنین از سرامیک ها در تولید انواع آجر سفال های تزیینی در داخل و خارج از ساختمان، سفال های بام ساختمان، کانال های فاضلابی و سفال های اسیدی استفاده می شود.
سرامیک ها همچنین در صنایع مختلفی چون تهیه وسایل مقاوم در برابر حرارت و الکتریسیته، شمع های اتومبیل، فیوزهای الکتریکی، تهیه المان های حرارتی، ریخته گری، سمباده، براده برداری، آجرهای نسوز، المان های تصفیه آب، گرافیت، بتن، بدنه سفینه های فضایی، انواع سیمان، مقره های الکتریکی، پوسته موتور، محصولات شیشه ای بکار می رود و روز به روز بر اهمیت این محصول با ارزش افزوده می شود.
قیمت سرامیک
قیمت سرامیک به عواملی چون کیفیت متریال بکار رفته در آن، ابعاد، اندازه، طرح و رنگ و شرکت سازنده این محصول بستگی دارد. شما می توانید برای مشاهده قیمت مصالح ساختمانی از جمله سرامیک به سایت و اپلیکیشن ساختمانچی مراجعه فرمایید.
انتهای رپرتاژ آگهی
نظرات