• دوشنبه / ۲۱ تیر ۱۴۰۰ / ۱۱:۳۶
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1400042114884
  • منبع : نمایندگی دانشگاه اصفهان

دبیر کمیسیون هماهنگی بانک‌های استان اصفهان:

بانک‌های اصفهان به مصوبه تغییر ساعت کاری پایبند هستند

بانک‌های اصفهان به مصوبه تغییر ساعت کاری پایبند هستند

ایسنا/اصفهان دبیر کمیسیون هماهنگی بانک‌های استان اصفهان با رد این موضوع که ۹۰ درصد بانک‌ها از مصوبه تغییر ساعت کاری پیروی نکرده‌اند، گفت: بانک‌های اصفهان همکاری خوبی در اجرای مصوبه تغییر ساعت و تعطیلی روزهای پنجشنبه طی دو روز گذشته داشته‌اند و تنها در ساعت ۷ تا ۱۳ به مشتریان خدمات بانکی ارائه می‌دهند.

محمد نورآزادی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره گلایه شرکت توزیع برق اصفهان مبنی بر همکاری نکردن بانک ها از مصوبه تغییر ساعت برای کاهش مصرف برق، اظهار کرد: در کمیسیون هماهنگی بانک ها موضوع تغییر ساعت بانک ها از ساعت ۷ به ۱۳ و تعطیلی روزهای پنجشنبه به تمام بانک ها اعلام و ابلاغ شده است.

وی با رد این موضوع که ۹۰ درصد بانک ها از این مصوبه پیروی نکرده اند، گفت: در استان اصفهان حدود ۲ هزار شعبه دارد و این آمار اندکی عجیب است، البته شاید تعدادی شعب سرپیچی کرده اند که به طور قطع به آنها اخطار داده می شود.

دبیر کمیسیون هماهنگی بانک‌های استان اصفهان توضیح داد: در مصوبه تغییر ساعت بانک ها، همواره کارمندان شعب نیم ساعت زودتر از مشتری یعنی ساعت ۶:۳۰ در محل کار حاضر و نیم ساعت دیرتر یعنی تا ساعت ۱۳:۳۰ موظف به بستن حساب ها و ترک شعبه هستند.

وی با تاکید بر اینکه بانک های اصفهان همکاری خوبی در اجرای مصوبه تغییر ساعت و تعطیلی روزهای پنجشنبه طی دو روز گذشته داشته اند، تصریح کرد: در این شرایط تنها به مشتریان در ساعت ۷ تا ۱۳ خدمات بانکی ارائه می شود.

نورآزادی درباره اینکه اجرای مصوبه تغییر ساعت و تعطیلی روزهای پنجشنبه موجب شلوغی بانک ها شده است یا خیر؟ گفت: مردم از گذشته و به خصوص در دوران شیوع کرونا همواره به تغییر ساعت بانک ها عادت کرده بوده اند و این تغییر موجب شلوغی شعب نشده است.

وی تاکید کرد: شبکه بانکی استان اصفهان همواره به مصوبه استاندار اصفهان پایبند است و به طور قطع اگر شعبی در ساعاتی غیر از زمان تعیین شده و یا در روزهای پنجشنبه خدمات ارائه دهند به طور قطع به آن اخطار داده می شود.

دبیر کمیسیون هماهنگی بانک‌های استان اصفهان درباره تاثیر قطعی و اختلال در سیستم شبکه بانکی، گفت: غالبا بانک ها دارای برق اضطراری هستند و تا این لحظه مشکلی بابت قطعی برق از سوی بانک ها به ما اعلام نشده است.

وی در ادامه درباره وضعیت قرمز کرونا و شیفت بندی کارکنان بانک ها، اظهار کرد: متناسب با رنگ بندی شهرها کارمندان شعب البته با نظر مدیر شعبه می توانند شیفت بندی و دورکار شوند و این موضوع را به مدیریت بانک ها اعلام کرده ایم.

نورآزادی البته تاکید کرد: در برخی مناطق با توجه به شلوغی شعبه و منطقه امکان شیفت بندی و دورکاری کارمندان بانک ها وجود ندارد، چراکه ارائه خدمات به مردم در اولویت قرار دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha