• یکشنبه / ۲۰ تیر ۱۴۰۰ / ۱۵:۴۴
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 1400042014373
  • خبرنگار : 71616

انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران از وزیر صمت خواستار شد

بازنگری در محدودیت فعالیت کارخانه‌های زنجیره فولاد در شرایط کمبود برق

بازنگری در محدودیت فعالیت کارخانه‌های زنجیره فولاد در شرایط کمبود برق

انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران در نامه‌ای از وزیر صنعت، معدن و تجارت ضمن درخواست بازنگری در محدودیت ابلاغی فعالیت کارخانه‌های زنجیره فولاد به ارائه پیشنهاداتی برای مدیریت تولید زنجیره فولاد در شرایط کمبود برق شده و بر لزوم تفکیک حلقه‌های زنجیره فولاد در محدودیت‌های اخیر شرکت توانیر تاکید کرده است.

به گزارش ایسنا، هفته گذشته پیرو مصوبات دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی و هیات وزیران و مصوبه تاریخ ١٥ تیر ماه ١٤٠٠ ستاد فرماندهی راهبری اوج بار وزارت نیرو، شرکت توانیر (مدیریت تولید، انتقال و توزیع برق ایران) در نامه‌ای خواستار توقف فرآیند اصلی شرکت‌های فولادی شده و اعلام کرد که حداکثر برق دریافتی شرکت‌های فولادی از شبکه برق باید به میزان ۱۰ درصد دیماند مصرفی آن‌ها باشد و تاکید شد که در صورت عدم همکاری، برق مشترکان فوق‌الذکر تا اطلاع ثانوی قطع گردد و مسئولیت اجرای صحیح به عهده مدیران عامل شرکت‌ها خواهد بود.

بر این اساس، انجمن تولیدکنندگان فولاد خواستار بازنگری در محدودیت‌ ابلاغی فعالیت‌ کارخانه‌های زنجیره فولاد شده است.

در متن نامه بهرام سبحانی-رئیس هیات مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران- خطاب به علیرضا رزم‌حسینی- وزیر صنعت، معدن و تجارت- آمده است:

"به استحضار می رساند متاسفانه محدودیت‌های اخیر ابلاغی برای کارخانه‌های زنجیره فولاد کشور که حداکثر ۱۰ درصد از دیماند مصرفی آنان را مجاز شمرده است، عملاً موجب تعطیلی واحد های تولیدی در این زنجیره آن هم در سال پشتیبانی و مانع زدایی از تولید گردیده که قطعاً تبعات نامطلوبی بر تنظیم بازار داخلی محصولات فولادی خواهد داشت و همچنین موجب اخلال در روند صادرات و ارزآوری فولاد کشور خواهد شد. این در حالی است که واحدهای تولیدی که به تعطیلی اجباری مکلف شده‌اند، از هیچگونه حمایتی جهت جبران  هزینه‌های مالی، بیمه‌ای و کارگری خود برخوردار نمی‌شوند!

در هر صورت با توجه به تفاوت فاحش میان مصرف برق در حلقه‌های مختلف زنجیره فولاد که به شرح جدول زیر آمده است، ضروری است با بازنگری  فوری در ابلاغیه اخیر، حداقل امکان فعالیت و تولید برخی خطوط تولیدی در این زنجیره فراهم آید.

همانگونه که مشاهده می‌گردد، میزان مصرف برق زنجیره فولاد صرفاً در حلقه ذوب و فولاد سازی بیشتر از سایر صنایع است و سایر حلقه‌های زنجیره فولاد مصرفی مشابه سایر صنایعی دارند که در حال حاضر مجاز به فعالیت هستند.

براین اساس و به منظور مدیریت تولید و بازار داخلی و صادراتی زنجیره فولاد در شرایط بحرانی فعلی ناشی از کمبود برق(سه هفته اعلامی) پیشنهاد می‌گردد:

۱- حلقه‌های مختلف زنجیره فولاد (به جز ذوب و فولادسازی) مشابه سایر صنایع از جمله کاشی و سرامیک، آلومینیوم، ... امکان فعالیت و تولید داشته باشند.

۲- کارخانه‌های فعال در حلقه ذوب و فولادسازی به منظور مشارکت در تنظیم بازار داخلی و جلوگیری از توقف صادرات و ارزآوری بتوانند حداقل در زمان غیر از اوج بار مثل ساعات شب فعالیت و تولید کنند.

ضمناً این انجمن آمادگی دارد در راستای تامین منافع ملی و کمک به پایداری شبکه برق کشور و با همکاری واحدهای تولیدی، به جای دستور تعطیلی به کلیه کارخانجات زنجیره فولاد، کاهش برق مصرفی مورد انتظار از صنعت فولاد در هفته های آتی را برنامه ریزی و مدیریت کند. "

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha