• جمعه / ۱۸ تیر ۱۴۰۰ / ۰۱:۰۳
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 1400041812555
  • خبرنگار : 71553

تاخیر ۳۵ روزه در ارسال نهاده های دامی/نظارت شود کمبود مرغ نخواهیم داشت

تاخیر ۳۵ روزه در ارسال نهاده های دامی/نظارت شود کمبود مرغ نخواهیم داشت

نایب رییس کانون انجمن صنفی مرغداران گوشتی کشور با اشاره به افزایش هزینه مولفه های تولید از تاخیر در ارسال و بارگیری نهاده های دامی خبر داد.

حبیب اسدالله نژاد در گفت و گو با ایسنا با بیان اینکه قیمت جوجه یکروزه در بازار ۷۰۰۰ تا ۷۵۰۰ تومان است، در حالی بایستی براساس نرخ مصوب یعنی ۴۲۰۰ تومان فروخته شود، اظهار کرد: وزارت جهاد کشاورزی از ابتدای تیرماه قیمت دان آماده را ۱۰ درصد افزایش داده است. همچنین از ابتدای سال دولت ذرت را ۱۴ درصد و  حمل و نقل را ۳۰ درصد گران کرده است و در کنار افزایش قیمت واکسن، دارو و ریزمغذی ها، سویا نیز از ۳۲۰۰ تومان به ۳۴۰۰ تومان رسیده است.

وی ادامه داد: در حال حاضر قیمت مصوب مرغ زنده ۱۷ هزارو ۱۰۰ تومان است اما با توجه به افزایش هزینه مولفه های تولید قیمت تمام شده آن برای مرغداران بیش از ۲۰ هزارتومان است. به همین منظور تشکل ها و اتحادیه ها فعال در این صنعت از دولت درخواست اصلاح قیمت دارند تا حقوق مرغداران نیز ضایع نشود.

نایب رییس کانون انجمن صنفی مرغداران اضافه کرد: البته موافق افزایش قیمت مرغ در سطح بازار نیستم ولی معتقدیم دولت باید تدابیری اتخاذ کند تا قیمت مولفه های تولید تعدیل و به حالت اولیه خود بازگردد. در این صورت استقبال مردم از خرید مرغ بیشتر خواهد شد.

وی با اشاره به تاخیر در ارسال و بارگیری نهاده های دامی، تصریح کرد: از حدود ۴۰ روز پیش شاهد تاخیر در ارسال نهاده ها هستیم، به گونه ای که نهاده هایی که مرغداران در سامانه بازارگاه خریداری می کنند گاها ۳۰ تا ۳۵ روز بعد به دستشان می رسد. همین قضیه باعث شده تا مرغداران برای تامین نهاده های مورد نیاز خود به بازار آزاد مراجعه کنند. یعنی علاوه بر اینکه مرغداران در تامین نقدینگی خود دچار مشکل هستند  مجبورند برای خرید نهاده به بازار آزاد مراجعه کرده و هزینه های گزافی را بپردازند.

اسدالله نژاد در پاسخ به این سوال که گفته می شود در ماه های آینده شاهد صف های طولانی مرغ خواهیم بود و آیا تولید کاهش یافته است،   گفت: در جوجه ریزی از سیاست گذاری ستاد تنظیم بازار ۷میلیون قطعه عقب هستیم اما اگر بر توزیع مرغ در سطح کشور از کشتارگاه تا بازار مصرف نظارت صورت بگیرد قطعا کمبودی در این زمینه نخواهیم داشت. از دولت جدید هم انتظار داریم به گونه ای برنامه ریزی کنند که موانع تولید برداشته شود و شرایط پایدار و نوسانات به حداقل برسد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha