• چهارشنبه / ۱۶ تیر ۱۴۰۰ / ۰۸:۱۳
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 1400041611271
  • منبع : نمایندگی چهارمحال و بختیاری

طی 5 سال گذشته صورت گرفت؛

قلع و قمع بیش از ۱۰۰۰ فقره ویلای غیرمجاز در چهارمحال و بختیاری

قلع و قمع بیش از ۱۰۰۰ فقره ویلای غیرمجاز در چهارمحال و بختیاری

ایسنا/چهارمحال و بختیاری مدیر امور اراضی سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: طی پنج سال گذشته بیش از ۱۰۰۰ فقره قلع و قمع از ویلاهای غیرمجاز در این استان انجام شده است، همچنین در سال گذشته بیش از ۳۵۰ مورد قلع و قمع در این استان صورت گرفت.

شهرام جزایری در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: تغییر کاربری در قانون بدین معنا است که اراضی زراعی و باغی از طریق محوطه‌سازی یا احداث بنا از حالت طبیعی خود خارج و قابلیت تولید در این اراضی کشاورزی وجود نداشته باشد، در قوانین مربوط به این حوزه، ۲۸ مورد از مصادیق تغییر کاربری ذکر شده است.

مدیر امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری  افزود: در صورت مشاهده تغییر کاربری، ماموران امور اراضی و جهاد کشاورزی مکلف هستند که در مرحله نخست، اخطار لازم را به متخلف بدهند و در صورت بی‌توجهی به اخطار، از طریق دادستانی اجازه تخریب فوری صادر خواهد شد.

وی گفت: شماره گویای ۱۳۱ در راستای حفاظت از عرصه‌های کشاورزی، گزارشات مربوط به تصرفات اراضی کشاورزی را ضبط و پیگیری‌های مربوطه با همکاری مراجع قضایی از سوی امور اراضی انجام می‌شود، در این راستا طی پنج سال گذشته بیش از ۱۰۰۰ فقره قلع و قمع از ویلاهای غیرمجاز در چهارمحال و بختیاری انجام شده است، همچنین در سال گذشته بیش از ۳۵۰ مورد قلع و قمع در این استان صورت گرفت.

جزایری با اشاره به اینکه بخشی از قلع و قمع‌ها انجام شده در چند سال گذشته به‌صورت فوری و بدون تشکیل پرونده، منجر به تخریب سازه شده و بخشی به‌صورت اجرای احکام قطعی انجام شد، تصریح کرد: مثلا طی سال گذشته ۱۱ ویلای لاکچری بدون مجوز مربوط به شرکت آب منطقه‌ای کشور در کوهرنگ و با پشتیبانی مقامات قضایی تخریب شد، البته بیشترین قلع و قمع‌های صورت گرفته در شهرستان‌های بروجن، اردل، سامان و کوهرنگ بوده است.

مدیر امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری بیان کرد: اگر فردی بعد از تخریب ویلای غیرمجاز، اقدام به ساخت و ساز کند، در مرحله اول جریمه یک تا سه برابر ارزش زمین در انتظار او خواهد بود و در صورتی‌که در مرحله دوم مجددا اقدام به ساخت و ساز کند، برای این مجرم از شش‌ماه تا دو سال حبس در نظر گرفته می‌شود، خوشبختانه مواردی از قبیل ساخت و ساز مجدد بعد از تخریب، در استان گزارش نشده است.

وی خاطرنشان کرد: بخشی از ویلاهای غیرمجازی که در چهارمحال و بختیاری ساخته شده، به‌دلیل ناآگاهی افراد یا بخشی از روی آز و طمع بوده است، آن دسته از افرادی که بدون اطلاع اقدام به ساخت و ساز کرده راهنمایی‌های مربوطه انجام می‌شود تا  بتوانند از مجاری قانونی مشکل خود را حل کنند، اما با آن دسته از  افرادی که از روی آز و طمع اقدام به چنین کاری می‌کنند، به شدت برخورد خواهد شد.

جزایری با بیان اینکه نیروهای حفاظتی امور اراضی متناسب با وسعت چهارمحال و بختیاری نیست، تاکید کرد: ستاد یگان حفاظت امور اراضی چهارمحال و بختیاری با سه نیرو کنترل می‌شود، این نیروها نیازمند امکانات وسیع، ماشین‌آلات و گشت‌های با ترکیب مناسب هستند، در این راستا تلاش‌هایی به‌منظور حفظ وضع موجود انجام شده، زیرا هدف پیشگیری از جرم است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha