سرهنگ محمد رضا قهرمان نژاد اظهارکرد: در سه ماهه سال جاری ۷۰۱ مورد تصادف در محور های استان به ثبت رسیده که به محض اعلام هر یک از این تصادفات بلافاصله اکیپ گشت پلیس راه به همراه عوامل اورژانس به محل اعلام شده اعزام شدند.
وی با اشاره به اینکه از این تعداد تصادف، ۳۵۷ مورد جرحی و ۳۰۴ مورد نیز خسارتی بود، افزود: متاسفانه ۴۰ مورد از این تصادفات فوتی بوده که باعث جان باختن ۵۵ نفر شده است.
سرپرست پلیس راه خراسان شمالی با بیان اینکه در این مدت ۴۳۲ نفر نیز مجروح شدند، تصریح کرد: در سه ماهه اول سال جاری ۱۱۲۷ دستگاه خودروی متخلف و سه دستگاه موتورسیکلت نیز توقیف و به پارکینگ منتقل شدند.
به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی نیروی انتظامی خراسان شمالی، سرهنگ قهرمان نژاد با تاکید بر اینکه عدم رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی باعث بروز حوادث تلخ و دلخراش می شود، تصریح کرد: با بررسی های انجام شده بیشترین علت های وقوع تصادفات در این مدت عدم توجه به جلو، انحراف به چپ و سرعت و سبقت غیر مجاز بوده است.
انتهای پیام
نظرات