• دوشنبه / ۱۴ تیر ۱۴۰۰ / ۱۳:۰۳
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 1400041409886
  • خبرنگار : 71553

گلایه صنایع لبنی از برگزاری جلسات پشت درهای بسته/ اصلاح قیمت ها باید همزمان باشد

گلایه صنایع لبنی از برگزاری جلسات پشت درهای بسته/ اصلاح قیمت ها باید همزمان باشد

سخنگوی انجمن صنایع فرآورده‌های لبنی اضافه ضمن انتقاد از برگزاری جلسه اصلاح قیمت شیرخام پشت درهای بسته و بدون حضور صنایع لبنی تاکید کرد که قیمت شیرخام و محصولات لبنی باید همزمان با یکدیگر اصلاح شوند، در غیر این صورت تصمیمات صرفا برروی کاغذ خواهند ماند و جنبه اجرایی پیدا نخواهند کرد.

محمدرضا بنی‌طبا در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه قرار شده به دستور وزیر جهاد کشاورزی، شورای قیمت گذاری محصولات کشاورزی جلسه ای در رابطه با اصلاح قیمت شیرخام برگزار و به تغییر قیمت این محصول اقدام کنند، گفت: صنایع لبنی نسبت به فرآیندی که در تشکیل این جلسه طی شده به شدت اعتراض دارند.

وی ادامه داد: باتوجه به افزایش هزینه های دامداری‌ها حتما باید قیمت شیرخام اصلاح شود و ما نیز مخالف این افزایش قیمت نیستیم اما همزمان باید قیمت محصولات لبنی هم براساس کشش بازار  و منافع مصرف کننده اصلاح شود. اگر قرار است بدون حضور ذی النفعان و برخلاف قانون بهبود مستمر کسب و کار که سازمان‌های دولتی را موظف می کند برای اتخاذ تصمیم از حضور ذی النفعان بهره ببرند، اصلاح قیمت صورت گیرد، تصمیمات گرفته شده در جلسه صرفا بر روی کاغذ خواهند ماند. زیرا کارخانه‌ها نمی توانند در همه جهات افزایش قیمت داشته باشند ولی قیمت محصولاتشان را بالا نبرند.

سخنگوی انجمن صنایع فرآورده‌های لبنی اضافه کرد: وقتی هم این تصمیمات پشت درهای بسته عملیاتی نشود، دامدار و صنایع به غلط مقابل هم قرار می گیرند. اتفاقی که طی یکسال گذشته به دلیل سیاست گذاری‌های غلط وزارت جهاد چندین بار تکرار شد.

به گفته وی عدم اصلاح قیمت محصولات لبنی همزمان با اصلاح قیمت شیرخام مشکلات بسیاری را برای دامدار، صنایع و مصرف کنندگان ایجاد می کند.

بنی طبا تصریح کرد: این تشویش در سیاست گذاری جای تعجب دارد. هنوز چند هفته از صحبت های آقای واعظی، رییس دفتر رییس جمهور که اعلام کردند بدون هماهنگی هیچ تغییری در قیمت ها ایجاد نشود، نگذشته و آیا اینکه بدون دعوت ذی النفعان قرار است قیمت شیرخام اصلاح شود، هماهنگی به حساب می آید؟ اگر  وزیر جهاد کشاورزی مستند به قانون انتزاع این کار را انجام می دهد پس باید گفت بازگشت وظایف به وزارت جهاد اقدام  نادرستی بوده، زیرا حداقل  زمانی که جلسات در وزارت صمت برگزار می شد، همه ذی النفعان در آن حضور داشتند و  پشت درهای بسته برگزار نمی شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۰-۰۴-۱۴ ۱۴:۱۳

شش ماه است قیمت خوراک دام به طور متوسط 300% افزایش داشته و تاکنون دامداران تحمل و ضرر کردند . صنایع لبنی نیز شش ماه تحمل کند و تا پایان سال برای افزایش نرخ مصوب صبر کند . چرا صنایع لبنی کم تحمل است و صنایع دامداری تاکنون این همه آسیب دید را نمی بیند