• یکشنبه / ۱۳ تیر ۱۴۰۰ / ۰۰:۰۳
  • دسته‌بندی: قزوین
  • کد خبر: 1400041308660
  • منبع : نمایندگی قزوین

تغییر ساعت کاری ادارات و بانک‌ها در استان قزوین

تغییر ساعت کاری ادارات و بانک‌ها در استان قزوین

ایسنا/قزوین معاون عمرانی استاندار قزوین گفت: ادارات و بانک‌ها در استان از یکشنبه ۱۳ تیر ماه از ساعت ۶:۳۰ تا ۱۳:۳۰ فعالیت خواهند داشت که این تغییر ساعت در راستای صرفه‌جویی در مصرف آب و برق است.

علی فرخزاد در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان قزوین اظهار کرد: با توجه به مصوبه یازده خرداد سال جاری در خصوص اختیارات و کاهش پنجاه درصدی استفاده دستگاه‌های اجرایی نسبت به سال قبل، دستگاه‌ها امسال پنجاه درصد مصرف آب و برق سال گذشته را خواهند داشت در غیر این صورت با قطعی آب و برق مواجه خواهند شد.

وی با اشاره به تغییر ساعت فعالیت ادارات گفت: ادارات استان از یکشنبه ۱۳ تیرماه از ساعت ۶:۳۰ تا ۱۳:۳۰ فعالیت خواهند کرد که این تغییر ساعت در راستای صرفه جویی در مصرف آب و برق است.

معاون عمرانی استاندار قزوین اظهار کرد: دستگاه‌های دارای ژنراتور مصرف، برق خود را از طریق ژنراتور داشته باشند و در سطح شهر قزوین باید مدیریت بحران بازدیدهای مستمر از ادارات جهت رصد مصارف اداری و تجاری داشته باشد.

بنا بر اعلام روابط عمومی استانداری قزوین، وی عنوان کرد: همچنین مشترکین پرمصرف از سوی اداره برق شناسایی و مصرف آن‌ها رصد می‌شود و ادارات و دستگاه‌های دولتی پرمصرف نیز از سوی مدیریت بحران استان مورد رصد قرار گیرد.

فرخزاد با اشاره به قطعی برق استان افزود: اگر جدول زمانبندی قطعی برق در اختیار مردم قرار گیرد، تبعات مشکلات این حوزه کمتر است اما اگر مستقیماً قطعی برق داشته باشیم تبعات سوء خواهد داشت.

وی با اشاره به آمار ۱۹ و نیم درصدی مشترکین خانگی برق اضافه کرد: روند قطعی و جابه‌جایی برق تا پانزده مرداد ادامه دارد و با توجه به پیش بینی گرمای هوا، باید اقدامات لازم در خصوص صرفه جویی انجام شود.

معاون عمرانی استاندار قزوین با اشاره به اینکه فعلا در سایر شهرهای استان مشکل آب وجود ندارد تصریح کرد: هرچند که مشکلی در این شهرها وجود ندارد اما باید تدابیر لازم در بحث صرف جویی و پیشگیری انجام شود. در حوزه ترافیک قطعی برق موجب ایجاد ترافیک در سطح شهر و پشت چراغ قرمز می‌شود لذا لازم است در نقاط پرتردد از حضور همکاران پلیس استفاده شود.

فرخزاد در پایان گفت: جهت تسهیل در امور و پیشگیری از هر نوع بحران باید در هر شهرستانی یک مدیر انرژی جهت مدیریت برق و آب داشته باشیم. همچنین دستگاه‌های استان که ژنراتور مازاد در اختیار دارند، شناسایی شوند تا این ژنراتورها در اختیار ادارات آب و برق جهت استفاده در بحران قرار گیرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha