به گزارش ایسنا، منابع آگاه میگویند امارات متحده عربی با پیشنهادات که شامل افزایش عرضه به میزان دو میلیون بشکه در روز تا پایان سال میلادی جاری است، مخالفت کرده بود. گروه اوپک پلاس پس از اینکه امارات متحده عربی با پیشنهادات مطرح شده مخالفت کرد، مجددا روز جمعه دیدار کرد. این کشور خواستار سهمیه تولید بالاتری است.
بهای معاملات نفت برنت که روز پنجشنبه ۱.۶ درصد صعود کرده بود، در معاملات روز جمعه با ۳۳ سنت افزایش، در ۷۶ دلار و ۱۷ سنت در هر بشکه بسته شد.
بهای معاملات وست تگزاس اینترمدیت آمریکا هفت سنت کاهش یافت و در ۷۵ دلار و ۱۶ سنت در هر بشکه بسته شد در حالی که روز پنجشنبه با ۲.۴ درصد افزایش بسته شده بود و به بالاترین رکورد خود از اکتبر سال ۲۰۱۸ صعود کرده بود.
جان کیلداف از شرکای شرکت اگین کپیتال در نیویورک گفت: ما در وضعیت صبر و مشاهده هستیم باید ببینیم سعودی ها می توانند. اتحاد این گروه را حفظ کنند.
هر دو شاخص بازار نفت روز پنجشنبه پس از اینکه منابع آگاه در اپ اوپک پلاس اظهار کرده بودند این گروه تولیدش را کمتر از میزانی که انتظار میرفت افزایش می دهد صعود کرده بودند و پس از اینکه امارات متحده عربی با این پیشنهادها که شامل تمدید پیمان محدودیت عرضه تا پایان سال ۲۰۲۲ بود مخالفت کرد، عقب نشینی کردند.
لوئیس دیکسون، تحلیلگر بازارهای نفت در شرکت ریستاد انرژی اظهار کرد: اگر اتحاد اوپک پلاس شکاف پیدا کرده و دچار فروپاشی شود، بازار نفت ممکن است ریزش قیمت مشابهی که در مارس سال ۲۰۲۰ پس از خروج روسیه از پیمان اوپک پلاس و به راه افتادن جنگ قیمت شاهد بود را تجربه کند.
وست تگزاس اینترمدیت برای کل هفته حدود ۱.۵ درصد افزایش داشت. انتظار میرود بازار نفت آمریکا با افزایش تولید پالایشگاهی به دلیل بهبود تقاضا برای بنزین با کمبود عرضه روبرو شود. اما نفت برنت برای کل هفته تغییر چندانی را نشان نداد که منعکس کننده نگرانی ها نسبت به تقاضا برای سوخت در قسمتهایی از آسیاست که موارد ابتلا به نوع شدیدا مسری دلتای کرونا مشاهده شده است.
تحلیلگران گروه مالی سیتی اظهار کردند انتظار ندارند وست تگزاس اینترمدیت نسبت به برنت نرخ پریمیوم پیدا کند زیرا پیشبینی میشود تولید نفت آمریکا در اواخر سال ۲۰۲۱ رشد کرده و در سال ۲۰۲۲ افزایش بیشتری پیدا کند.
در این بین، گزارش روز جمعه شرکت خدمات انرژی بیکرهیوز نشان داد شرکتهای انرژی آمریکایی برای سومین هفته در چهار هفته گذشته به شمار دکلهای حفاری نفت و گاز اضافه کردند. شمار دکلهای حفاری نفت و گاز آمریکا که معیاری برای سنجش تولید آینده است، در هفته منتهی به دوم ژوئیه پنج حلقه افزایش یافت و به ۴۷۵ حلقه رسید.
بر اساس گزارش رویترز، شمار دکلهای حفاری نفت و گاز آمریکا ۲۱۲ حلقه معادل ۸۱ درصد نسبت به مدت مشابه سال میلادی گذشته افزایش نشان میدهد. همچنین ۹۵ درصد افزایش از زمان سقوط به رکورد پایین ۲۴۴ حلقه در اوت سال ۲۰۲۰ نشان میدهد.
انتهای پیام
نظرات