این خودروها، امروز چهارشنبه ۹ تیرماه و طی مراسمی که با حضور معاون امور دهیاریهای سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور همراه بود، تحویل شد.
به گزارش ایسنا، اعتبار هزینه شده برای تأمین این ماشین آلات بیش از ۳ میلیارد تومان است.
این خودروها به صورت رایگان در اختیار دهیاریهای دوحصاری، رقه، بارنجگان و بهمن آباد قرار گرفت تا در راستای توسعه خدمات در روستاها بکار گرفته شوند.
قربانی، معاون امور دهیاریهای سازمان شهرداری و دهیاریهای کشور در حاشیه این مراسم گفت: از سال ۹۲ تاکنون ۳۰۰ دستگاه ماشین آلات عمرانی و خدماتی به دهیاریهای خراسان جنوبی تحویل شده است.
وی تصریح کرد: ظرف روزهای آینده یک دستگاه ماشین آتش نشانی و یک دستگاه خودروی حمل زباله دیگر در اختیار دهیاریهای خراسان جنوبی قرار میگیرد.
وی ادامه داد: دهیاریها میتوانند با فروش ماشین آلات فرسوده، نسبت به نوسازی ناوگان در اختیار خود اقدام کنند.
مدیریت درست منابع، راهکاری برای رسیدن به توسعه
حمید ملانوری، استاندار خراسان جنوبی همچنین در نشست با معاون امور دهیاریهای سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور گفت: مدیریت درست منابع، راهکاری برای رسیدن به توسعه است.
وی خاطرنشان کرد: خراسان جنوبی، استانی سرشار از منابع و ذخایر بی نظیر می باشدکه متأسفانه درست مدیریت نشده است.
وی تأکید کرد: ما در ستاد توسعه خاوران با شناسایی نقطه به نقطه مزیتها و فرصتهای استان، برای همه ظرفیتها برنامه ریزی کردهایم.
استاندار با بیان اینکه گردشگری، مرز، کشاورزی، معدن و صنعت، پیشرانهای توسعهای استان هستند، گفت: ما برای استفاده هر چه بهتر از هر کدام از این مزیتها به جذب سرمایه گذار پرداخته ایم.
ملانوری ادامه داد: بخشی از این پتانسیل ها در مناطق روستایی واقع شدهاند، لذا بهره برداری درست از آنها میتواند به ماندگاری جمعیت در روستاها کمک کند.
وی یادآور شد: در طول 40 سال گذشته، در راستای کمک به توسعه مناطق روستایی اقدامات بی سابقهای انجام شده اما ما همچنان شاهد مهاجرت روستاییان به شهر هستیم.
به گفته وی؛ برنامههای ستاد توسعه خاوران با هدف ماندگاری جمعیت در روستاها و مناطق مرزی و نیز مهاجرت معکوس انجام میشود.
استاندار با اشاره به وضعیت جمعیتی و گستره استان، اظهار کرد: بعد مسافت و پراکندگی جمعیت، خدمات رسانی را پرهزینه کرده است.
ملانوری تصریح کرد: زمانی که یک سایت BTS موبایل در نقطهای مثل تجریش یا حوالی تهران نصب می شود، حدود 50 هزار تا 100 هزار نفر از آن بهره مند میشوند.
وی ادامه داد: اواخر سال گذشته 6 ایستگاه فرستنده دیجیتال در سطح استان نصب کردیم تا تنها 5 هزار نفر جمعیت بتوانند از خدماتش بهره مند شوند.
استاندار به تشریح اقدامات انجام شده در راستی کمک به ارتقاء سطح زندگی روستاییان پرداخت.
ملانوری یادآور شد: از جمله اقدامات خوبی که صورت گرفته نصب و راه اندازی هزار و 200 سامانه خورشیدی است که به تأمین نور و روشنایی مورد نیاز خانوادههای روستایی و عشایری کمک میکند.
انتهای پیام
نظرات