• سه‌شنبه / ۸ تیر ۱۴۰۰ / ۱۵:۴۷
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1400040805894
  • خبرنگار : 71496

بلینکن: به روابط باثبات‌تر با روسیه امیدواریم اما برای پاسخ به حملات هم آماده‌ایم

بلینکن: به روابط باثبات‌تر با روسیه امیدواریم اما برای پاسخ به حملات هم آماده‌ایم

وزیر خارجه آمریکا تاکید کرد: آمریکا به روابط باثبات‌تر و سودمندتر با روسیه امیدوار است اما اگر مسکو به حملات خود علیه ما ادامه دهد، واشنگتن پاسخ خواهد داد.

به گزارش ایسنا، آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا امروز (سه‌شنبه) در گفت‌وگو با روزنامه ایتالیایی "لا رپوبلیکا" اظهار کرد: اگر روسیه به حمله علیه ما ادامه داد، یا همانند حملات (سایبری) "سولار ویند" عمل کرده و در انتخابات ما دخالت کند، ما پاسخ خواهیم داد.

بلینکن در این اظهارات خود به حملات سایبری که علیه آژانس‌های دولتی آمریکا انجام شدند و نقش آلکسی ناوالنی، زندانی سیاسی مخالف ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه اشاره کرد.

وزیر خارجه آمریکا درباره نیروهای روسیه و ترکیه در لیبی هم گفت: نیروهای بیگانه به زودی خواهند رفت. عملیات خروج آنها مدتی زمان خواهد برد.

وزیر خارجه آمریکا در ادامه گفت: در رابطه با روابط، چین پیچیده‌تر است اما آمریکا هرگز از هیچ کشوری نخواهد خواست بین دو کشور یکی را انتخاب کند.

او اضافه کرد: با وجود آن درست این است که زمانی که با چین تعامل می‌کنیم چه رقیب یا شریک یا دشمن اگر با هم عمل کنیم کارآمدتر خواهیم بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha