• دوشنبه / ۷ تیر ۱۴۰۰ / ۱۵:۵۲
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1400040704990
  • خبرنگار : 50182

یک مسئول:

یک میلیارد مترمربع "فضای کار" برای شرکت‌های دانش بنیان ایجاد کرده‌ایم

یک میلیارد مترمربع "فضای کار" برای شرکت‌های دانش بنیان ایجاد کرده‌ایم

ایسنا/کرمانشاه مدیرکل نوآوری و کسب و کارهای نوین معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری عنوان کرد: طی دوسال اخیر یک میلیارد متر مربع فضای کار برای شرکت های دانش بنیان و واحدهای فناور در کشور ایجاد شده است.

مریم ملونی در آیین افتتاح برج فناوری کرمانشاه که امروز (هفتم تیر) بصورت ویدئوکنفرانس توسط رییس جمهوری و با حضور رییس جهاد دانشگاهی کشور، استاندار کرمانشاه و برخی مسئولین استان برگزار شد با قدردانی از دست اندرکاران راه اندازی این برج، گفت: اگر کرمانشاه بخواهد به قطب فناوری کشور تبدیل شود، باید هم افزایی و هماهنگی میان اکوسیستم فناوری استان ایجاد کند که وجود فضاهایی مانند برج فناوری به این موضوع کمک می کند.

وی افزود: برای تقویت این اکوسیستم در کنار تامین فضای کار، نیاز است که همه دانشگاه های استان پای کار آمده و هر یک نقش پذیری در اکوسیستم فناوری استان داشته باشند.

ملونی با تاکید بر لزوم تدوین سند آمایش فناوری استان کرمانشاه گفت: در این زمینه نیاز است که تمام دانشگاه ها و مراکز علمی استان پای کار بیایند.

وی تاکید کرد: : برای تبدیل شدن کرمانشاه به قطب صنعتی در چند حوزه خاص باید افق چشم انداز تدوین شود و در این زمینه نیاز است که تمام دانشگاه های استان پای کار بیاند.

ملونی در ادامه مساحت 20 هزار متر مربعی برج فناوری کرمانشاه را بخشی از فضای یک میلیارد مترمربعی عنوان کرد که در اختیار شرکت های فناور و دانش بنیان کشور قرار داده شده و افزود: این میزان فضای کار طی دو سال اخیر با کمک معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برای فعالیت شرکت های دانش بنیان و فناور ایجاد شده است.

وی افزود: در کنار فضای کسب و کار، حمایت های مالی هم از واحدهای فناور و دانش بنیان صورت گرفته و در مجموع بسته حمایتی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به شرکت های فناور و دانش بنیان استان کرمانشاه بیش از 47 میلیارد تومان بوده است.

مدیرکل نوآوری و کسب و کارهای نوآورانه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در ادامه با اشاره به نسل سوم حمایت های این معاونت از شرکت های فناور و دانش بنیان گفت: در نسل اول تنها به دنبال توسعه فناوری بویژه در زمینه دانش های خاص مثل نانو بودیم و توسعه علم و رقابت پذیری در سطح جوامع را دنبال می کردیم.

وی افزود: در نسل دوم حمایت ها هم شکل گیری مراکز نوآوری و مراکز رشد بصورت منطقه ای و زیست بوم هر منطقه در دستور کار قرار گرفت.

ملونی یادآور شد: در همین دوره، سال 1389 بحث شکل گیری شرکت های دانش بنیان مطرح شد که تاکنون 5800 شرکت دانش بنیان در کشور راه اندازی شده اند.

ملونی گفت: در نسل سوم حمایت ها نیز که هم اکنون اجرایی می شود نگاه ما چند جانبه است و علاوه بر اینکه بر ساختار و ارکان توسعه زیست بوم دقت داریم تلاش داریم حمایت های مالی و معنوی هم درقالب 110 خدمت به شرکت ها داشته باشیم و درکنار آن به دنبال توسعه فناوری های نوین و کاربردی هستیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha