• دوشنبه / ۷ تیر ۱۴۰۰ / ۱۴:۴۲
  • دسته‌بندی: یزد
  • کد خبر: 1400040704913
  • خبرنگار : 50214

به همت جهاددانشگاهی یزد انجام شد؛

اهدای تندیس ملی فداکاری به خانواده شهدای مدافع سلامت یزد

اهدای تندیس ملی فداکاری به خانواده شهدای مدافع سلامت یزد

ایسنا/یزد آئین اهدای تندیس ملی فداکاری به خانواده شهدای مدافع سلامت به همت سازمان جهاد دانشگاهی استان در دفتر نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه یزد برگزار شد.

آیت الله «محمدرضا ناصری» در این مراسم که امروز دوشنبه هفتم تیرماه با حضور روسای دانشگاه علوم پزشکی، جعیت هلال احمر ، بنیادشهید و امور ایثارگران و جمعی از خانواده شهدای مدافع سلامت برگزار شد، کرونا را یک امتحان الهی خواند که مسئولان بهداشتی و کادر درمان و سلامت کشورمان عملکرد موفقی در جریان ان به نمایش گذاشتند.

وی گفت: در حالی که مدافعان سلامت در کشورمان می‌توانستند از بار سنگین مبارزه با این بیماری شانه خالی کنند ولی زینب‌وار ایستادند و بعضاً جان عزیز خود را نیز در این راه از دست دادند و این افتخار و عظمتی بس بزرگ برای آها، خانواده‌هایشان و کشورمان است.

امام جمعه یزد با بیان این که فداکاری و ایثارگری شهدای مدافع سلامت هیچگاه فراموش نخواهد شد، گفت: خداوند در قران کریم شهدا را زنده خوانده و برخلاف سایر مومنان که وعده پاداش بهشتی داده، پاداش آنها را نرد خود خوانده و این جایگاه عظیم و بزرگی است.

وی از خانواده‌های شهدای مدافع سلامت خواست تا پاسدار این جایگاه و عزت باشند و ضمن این که قدردان این افتخار هستند، فرزندان شهدا را مطابق با تربیت دینی و اخلاق اسلامی پرورش دهند تا در آینده ذخایر ارزنده‌ای برای والدین خود و جامعه‌شانم باشند.

به گفته ی آیت الله ناصری، هر نماز، دعا و کار ثوابی توسط خانواده‌های شهدا انجام شد، قطعاً موجب ترفیع جایگاه شهدای معزز خواهد بود.

دکتر «محدرضا میرجلیلی» رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد نیز ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای هفتم تیر به خصوص شهیدان پاکن‍‍‍ژاد، اظهار کرد: اگر روزی آنها به دنبال مبارزه با بیماری نفاق به درجه اعلی شهادت نائل آمدند، امروز نیز از همان نسل و با همان و روحیه، افرادی برای شکسست بیماری کرونا به پا خواسته‌اند.

وی با اشاره به فداکاری مدافعان سلامت و خانواده‌هایشان، خاطرنشان کرد: خوشبختانه نسل امروز از بزرگانشان فرهنگ ایثار و فداکاری را به ارث برده و لازم است که از تمام  کسانی که در این مبارزه در جبهه سلامت مشارکت کرده و فداکاری می‌کنند،  قدردانی کنیم.

میرجلیلی در پایان نیز ضمن تشکر از جهاددانشگاهی و بخش‌های مختلف برگزارکننده این مراسم به معاینات خود از سه نفر از شهدای مدافع سلامت استان اشاره و تاکید کرد: شهادت می‌دهم که آنها تا آخرین لحظه با این بیماری جنگیدند و هنگام ابتلا به آن نیز خم به ابرو نیاوردند.

دکتر «فاطمه سعادتجو» رئیس سازمان جهاددانشگاهی استان یزد نیز در این مراسم با بیان این که هر ساله آیین اعطای تندیس ملی فرداکاری به دانشجویان ایران با هدف ترویج و تعمیق مفهوم مسئولیت اجتماعی بارویکرد ایثار و فدارکاری برگزار می‌شود.

وی افزود: براساس آئین نامه این رویداد ملی فرهنگی، حضور داوطلبانه در کشور، انقلاب اسلامی و حریم اهل بیت (ع)، ارائه خدمات پیشگیرانه و امدادرسانی داوطلبانه در حوادث و رخدادهای طبیعی یا غیرمترقبه، انجام فهعالیت‌های داوطلبانه در امور خیریه، تامین ارگان‌های حیاتی بیماران نیازمند از طریق اهدای خون و عضو، مشارکت داوطلبانه در سازندگی، ابادانی و محرومیت زدایی کشور، انجام فعالیت‌های داوطلبانه در حوزه ‌های سلامت و توان‌بخشی به طور ویژه مدافعان سلامت و انجام فعالیت‌های داوطلبانه در زمینه حفاظت از محیط زیست از مصادیق هفت گانه فداکاری تعریف شده است.

گفتنی است؛ در این مراسم از خانواده شهیدان «عبدالمنان جعفری»، «مرضیه محمدی دربند»، «ام البنین نیری» و «محمد حسین باقری» با هدای تندیس ملی فداکاری قدردانی شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha