دکتر"محمد جعفری" امروز پنجم تیرماه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: یک میلیون و ۸۰۰ هزار نفر معادل بیش از ۶۰ درصد جمعیت استان کرمان تحت پوشش بیمه سلامت هستند.
وی افزود: با بیش از ۱۴۰۰ موسسه درمانی سرپایی و بستری در استان قرارداد همکاری داریم و ماهیانه بالغ بر ۵۵ میلیارد تومان گردش مالی است که از طرف بیماران به این موسسات پرداخت می کنیم.
دبیر طرح نسخه الکترونیک کشور در ادامه بیان کرد: در حالی وارد تابستان شدیم که در برنامه راهبردی، سازمان بیمه سلامت ایران مکلف به خرید خدمات پزشکی به صورت الکترونیک است و از این جهت سازمان بیمه سلامت در سطح کشور گام های بسیار اساسی و زیربنایی برداشته و در حال حاضر بالغ بر ۲۷ هزار مطب و موسسه درمانی در حال نسخه نویسی الکترونیک هستند.
وی بیان کرد: از اول تیرماه تولید دفترچه بیمه در همه صندوق ها متوقف شده و یقینا می توان این انتظار را داشت در تابستان میزان نسخه الکترونیک نسبت به دو سال گذشته به اوج خود برسد و کمتر موسسه ای باقی بماند که همچنان نسخه کاغذی تجویز نماید.
مدیرکل بیمه سلامت استان کرمان گفت: زیرساخت های لازم و پاسخگویی ۲۴ ساعته در حال انجام است و جای نگرانی برای مطب ها وجود ندارد. ضمن اینکه نرم افزار نسخه نویسی الکترونیک سازمان بیمه سلامت به گونه ای طراحی شده که با کمترین میزان امکانات و اینترنت قابلیت نسخه نویسی را دارد و همچنین قابلیت کار با گوشی و تبلت را داراست.
وی افزود: در استان کرمان با تلاش دانشگاه های علوم پزشکی، تمام مراکز نسخه نویسی بخش دولتی در سال جدید در سطح استان وارد چرخه نسخه الکترونیک شده اند و با قطع چاپ دفترچه بیمه، همه کلینیک های تخصصی دانشگاهی نیز مجهز به سامانه نسخه الکترونیک شدند.
جعفری اظهار کرد: تعداد بسیار اندکی از مطب ها(فقط در شهر کرمان) به تازگی نسخه نویسی الکترونیکی را آغاز کرده اند و ممکن است نیاز آموزشی داشته باشند و در مجموع همه مراکز نسخه نویسی آماده ارائه خدمات الکترونیک هستند و از مردم انتظار داریم با پزشکان همکاری کنند.
وی بیان کرد: تا پایان خردادماه در استان کرمان ۹۵ درصد از نسخه ها الکترونیک شده و صرفا پنج درصد نسخه ها به شکل کاغذی ارسال شده که عمدتا مربوط به کسانی بود که تازه به سامانه ملحق شده بودند.
مدیرکل بیمه سلامت استان کرمان در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اجرای طرح پزشک خانواده شهری گفت: همه کسانی که دارای بیمه سلامت همگانی هستند باید به پزشک خانواده مراجعه و پرونده الکترونیک خود را فعال کنند تا بتوانند خدمات بگیرند.
وی افزود: پزشک خانواده، آسان ترین، امن ترین و ارزان ترین مسیر دریافت خدمات پزشکی است و استان های کرمان، یزد و کردستان کار پزشک خانواده شهری را از بهمن سال گذشته آغاز کرده اند و از ماه جاری شش استان دیگر این طرح را آغاز می کنند.
جعفری در پایان بیان کرد: بار مراجعات مردم در سال گذشته برای دریافت خدمات پزشکی در استان کرمان ۳۹ درصد نسبت به سال ۹۸ کاهش داشته و دلیل آن، تغییر رفتار مردم بوده که تا زمان نیاز واقعی مراجعه نکردند و حتی بار بستری نیز کاهش داشته است.
انتهای پیام
نظرات