به گزارش ایسنا بنابر اعلام جوان پردازش، میزان تقویت صدا در آمپلی فایرهای تحت شبکه متفاوت است. در آمپلی فایر های IP، صدا از بستر شبکه وارد می شود و بعد از تقویت شدن به سمت خروجی ارسال می گردد. اصولا خروجی آمپلی فایر های تحت شبکه، بلندگوهای آنالوگی هستند که به نسبت توان آمپلی فایر تغذیه می شوند.
کاربرد آمپلی فایر های تحت شبکه
1. به صورت آمپلی فایر تعبیه شده در بلندگو های تحت شبکه
2. تغذیه بلندگوهای آنالوگ در توان های بالا
آمپلی فایرهای تعبیه شده در بلندگوهای آنالوگ اصولا در توان های پایین تری صدا را تقویت می کنند، به طور مثال در بلندگو های سقفی، استاندارد توان خروجی، 5 الی 7 وات می باشد. با توجه به اینکه توان مصرفی در بلندگوهای تحت شبکه زیاد نیست، می توان جریان مصرفی آن ها را از جریان برق روی شبکه (PoE) تامین کرد.
برای آمپلی فایرهای با توان بالا، از جریان برق 220 ولت استفاده می شود. برای تغذیه مدار آمپلی فایر های تحت شبکه نیاز به ترانس های تقویت دوبل می باشد که بتوانند صدای ورودی از بستر شبکه را به سمت بلندگوها هدایت کنند.
با توجه به وزن و اندازه ترانس های تغذیه، سعی می شود تا در طراحی آمپلی فایرهای تحت شبکه، حداکثر توان را بین 200 الی 400 وات در نظر گرفت.
مزیت های استفاده از آمپلی فایر های تحت شبکه
· کاهش کابل کشی
وجود کابل کشی شبکه به جای کابل کشی برق علاوه بر حذف 90 درصدی اتصالی در مدار سیستم های پیجینگ باعث کاهش میزان کابل کشی نیز خواهد شد. زمانی که از آمپلی فایرهای تحت شبکه در هر طبقه یا موقعیت های نزدیک به بلندگوها استفاده نمائیم، وجود سوئیچ های شبکه مانع از تکرار کابل کشی ها زائد می گردد.
· مدیریت آسان
با توجه به اینکه ساختار آمپلی فایرهای تحت شبکه به گونه ای طراحی شده است که برای مدیریت آن از صفحه تنظیمات وب استفاده می گردد لذا علاوه بر امکان مدیریت از راه دور، در روند دسترسی به سامانه های کنترلی نیز تسریع به عمل خواهد آمد.
· تغییر نرم افزاری میزان صدای خروجی
با توجه به اینکه در آمپلی فایرهای آنالوگ به جهت تنظیم میزان صدای خروجی می بایست به محل فیزیکی آن مراجعه می شد لذا در آمپلی فایرهای تحت شبکه تنظیم صدا از طریق درگاه وب، مزیت دیگری برای آمپلی فایرهای تحت شبکه به شمار می آید.
· امکان پخش نرم افزاری موسیقی و اذان
برای پخش موسیقی و اذان خودکار نیازی به ابزار جانبی نظیر فلش و یا دستگاه پخش لوح های فشرده نیست و به راحتی می توان از بارگذاری فایل های صوتی و زمانبندی سیستم استفاده نمود.
بر خلاف آمپلی فایرهای آنالوگ که مجبور هستیم از چندین دکمه سخت افزاری برای زونبندی استفاده نمائیم، در آمپلی فایرهای IP این کار به صورت نرم افزاری انجام می گردد، به دلیل کاهش سیم کشی، این نوع آمپلی فایرها عمدتا در نوع تک زون و دو زون تولید می شوند.
انتهای رپرتاژ آگهی
نظرات