به گزارش ایسنا، براساس آخرین آمار ارائه شده در حال حاضر حجم آب موجود در مخازن کل کشور ۲۸.۰۱ میلیارد مترمکعب است که این عدد در سال گذشته ۳۹.۰۶ میلیارد مترمکعب بوده، همچنین کل ورودی آب از ابتدای سال آبی تاکنون ۲۶.۰۶ میلیارد مترمکعب در سال جاری بوده که این عدد در سال گذشته ۴۹.۴۲ میلیارد مترمکعب بوده که بیانگر کاهش ۴۷ درصدی ورودی آب به مخازن کل کشور است.
میزان کل خروجی آب از ابتدای سال ابی تاکنون ۲۵.۱۹ میلیارد مترمکعب ثبت شده که این عدد در سال گذشته ۳۸.۸۸ میلیارد مترمکعب بوده و گویای کاهش ۳۵ درصدی خروجی آب از مخازن کل کشور است.
گفتنی است ظرفیت کل مخازن سدها ۵۰.۵ میلیارد مترمکعب بوده و درصد پرشدگی سدها در حال حاضر ۵۶ درصد و ورودی سدها در هفته جاری ۰.۳۲ میلیارد مترمکعب و در مدت مشابه سال آبی گذشته ۰.۸۱ میلیارد مترمکعب بوده، علاوه بر این خروجی سدها در هفته جاری ۰.۷۴ میلیارد مترمکعب و در مدت مشابه سال آبی گذشته ۱.۲۲ میلیارد مترمکعب بوده است.
وضعیت سدهای مهم شرب و کشاورزی تا پایان ۲۱ خرداد ماه گویای این است که به جز سد رییسعلی دلواری در استان بوشهر در مابقی سدهای مهم کشور شاهد کاهش حجم مخازن سدها هستیم که بیشترین کاهش در سد شمیل و میان در استان هرمزگان با ۷۹ درصد کاهش ثبت شده است.
بعد از آن سدهای استان سیستان و بلوچستان وضعیت چندان مطلوبی ندارند تا جایی که در سد چاهتیمه ۴ شاهد کاهش ۷۳ درصدی حجم مخازن سد هستیم. در استان تهران نیز سدهای پنجگانه با ۳۰ درصد تغییر نسبت به سال گذشته در حال حاضر ۷۹۱ میلیون مترمکعب موجودی مخازن دارند و ۴۲ درصد مخزن سدهای تهران پر هستند.
انتهای پیام
نظرات