• شنبه / ۲۹ خرداد ۱۴۰۰ / ۰۹:۵۹
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 1400032921658
  • خبرنگار : 71589

ارتش روسیه در حال ساخت یک خودروی پرنده هیبریدی-الکتریکی

ارتش روسیه در حال ساخت یک خودروی پرنده هیبریدی-الکتریکی

روسیه در حال ساخت یک خودروی پرنده هیبریدی-برقی برای ارتش کشور خود است که پیش‌بینی می‌شود اولین پرواز این خودروی پرنده در سال ۲۰۲۲ انجام شود.

به گزارش ایسنا و به نقل از آی‌ای، دنیای پرنده‌های عمودپرواز برقی(eVTOL) در حال بزرگ شدن است و با اعلام اخیر روسیه در مورد نمونه اولیه یک خودروی پرنده مخصوص ارتش موسوم به "سیکلوکار"(Cyclocar) به نظر می‌رسد این روند سرعت بیشتری به خود گرفته است.

در بیانیه مطبوعاتی دولت فدرال روسیه(به زبان روسی) خاطرنشان شده است که مراحل بعدی ساخت این خودروی پرنده که شامل پروازهای آزمایشی در سال ۲۰۲۲ است، با این امید که تولید آن تا سال ۲۰۲۴ آغاز شود، مشخص شده است.

"سیکلوکار" در واقع یک هوانورد خودران هیبریدی-الکتریکی است که به لطف چهار پروانه چرخشی خود به جلو پرواز می‌کند.

این خودروی پرنده با حداکثر ظرفیت حمل بار ۶۰۰ کیلوگرم، امکان انتقال حداکثر شش مسافر را خواهد داشت.

گفتنی است که سال گذشته یک نسخه از این خودرو در مقیاس کوچک با وزن تقریبی ۶۰ کیلوگرم با موفقیت آزمایش شد.

نمونه اولیه‌ای که سال آینده ساخته خواهد شد، نسخه کامل "سیکلوکار" با اندازه ۶.۲ در شش متر، حداکثر سرعت ۲۵۰ کیلومتر در ساعت، برد ۵۰۰ کیلومتر، بدون هیچ گونه بال و با چهار چرخ ثابت برای فرود خواهد بود. این نسخه کاملاً برقی خواهد بود و نسخه هیبریدی آن بعداً عرضه خواهد شد.

از آنجا که "سیکلوکار" بسیار جمع و جور است و کنترل بسیار سریع رانش خود را به شکل ۳۶۰ درجه ارائه می‌دهد، به راحتی قابل کنترل است. همچنین به ویژه ساکت و بی سر و صدا خواهد بود، خصوصیتی که هنگام کار بر فراز مناطق شهری بسیار مفید است.

"سیکلوکار" که برای اهداف مختلف ساخته شده است، قادر خواهد بود بر روی سطوح با شیب ۳۰ درجه نیز فرود آمده و بر روی سطوح عمودی متصل شود.

برنامه این است که این خودروی پرنده برای مصارف غیرنظامی و نظامی از جمله حمل و نقل هوایی شهری، عملیات جستجو و نجات، کارهای پلیسی، آتش نشانی، گردشگری، نقشه برداری، حمل و نقل در میدان جنگ و موارد دیگر در دسترس باشد.

علاوه بر همه این‌ها، خودروهای پرنده عمودپرواز از جمله "سیکلوکار" برای پرواز راحت توسط کسی که به عنوان خلبان آن را هدایت می‌کند یا توسط شخصی که از زمین آن را کنترل می‌کند، ساخته می‌شوند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha