به گزارش ایسنا، بهای معاملات طلا برای تحویل در ماه آتی در بازار کامکس نیویورک ۸۶ دلار و ۶۰ سنت معادل ۴.۷ درصد سقوط کرد و در ۱۷۷۴ دلار و ۸۰ سنت در هر اونس بسته شد. بهای طلا اواسط معاملات تا ۱۷۶۸ دلار عقب نشینی کرده بود که پایینترین قیمت از ۳۰ آوریل بود.
بهای هر اونس طلا برای تحویل فوری ۳۰ دلار و ۶۱ سنت معادل ۱.۷ درصد کاهش یافت و به ۱۷۸۱ دلار و چهار سنت رسید. معامله گران و مدیران سرمایه برای تصمیم گیری درباره روند طلا، گاهی به روند معاملات تحویل فوری نگاه می کنند.
کالاها از طلا گرفته تا نفت پس از این که شاخص دلار به سطح ۹۲ واحد صعود کرد و برای سومین روز متوالی افزایش یافت، با ریزش قیمت روبرو شدند. واکنش بازارها در پی سیگنال بانک مرکزی آمریکا روی داد که در پایان نشست سیاست پولی ماهانه خود اعلام کرد به بررسی آمار برای تصمیم گیری درباره زمانی خواهد پرداخت که برنامه خرید ماهانه ۱۲۰ میلیارد دلاری اوراق قرضه را تعدیل کند.
بانک مرکزی آمریکا به منظور حمایت از بازارهای اعتباری و اقتصاد از زمان شیوع ویروس کرونا در سال میلادی گذشته، ماهانه دستکم ۸۰ میلیارد دلار اوراق خزانه و ۴۰ میلیارد دلار اوراق رهنی خریداری می کند.
بر اساس گزارش اینوستینگ، ادوارد مویا، تحلیلگر شرکت OANDA در این باره گفت: سیگنال بانک مرکزی آمریکا درباره تعدیل تدابیر محرک مالی در حال حاضر به طلا شدیدترین ضربه را وارد کرده و ممکن است این روند چند روز معامله دیگر ادامه پیدا کند. طلا در حفظ سطح ۱۸۰۰ دلار عملکرد خوبی نداشت و روند فروش باعث کاهش ۳۸ درصدی آن از رکورد قیمت ۱۹۱۹ دلار و ۲۰ سنت شد که اوایل ژوئن ثبت کرده بود. وی در ادامه افزود: طلا مثل یک چاقوی در حال سقوط به نظر می رسد اما احتمالا چشم اندازهای بلندمدت خریداران را جذب خواهد کرد. نزدیک شدن طلا به سطح ۱۷۵۰ دلار ممکن است تقاضای خرید را به دنبال داشته باشد اما ممکن است برخی دست نگه دارند و منتظر باشند طلا تا سطح ۱۶۷۵ دلار سقوط کند.
در بازار سایر فلزات ارزشمند، هر اونس پالادیم برای تحویل فوری پرچمدار ریزش بود و با ۱۰ درصد سقوط، به ۲۵۱۷ دلار و ۱۸ سنت رسید. هر اونس پلاتین برای تحویل فوری با ۶.۶ درصد کاهش، به ۱۰۴۸ دلار و ۴۴ سنت رسید. هر اونس نقره برای تحویل فوری با ۴.۳ درصد کاهش، به ۲۵ دلار و ۸۱ سنت رسید.
انتهای پیام
نظرات