حمیدرضا دوستمحمدی روز پنجشنبه 27 خردادماه 1400 در نشست با اعضای انجمن دوستداران میراثفرهنگی و طبیعی سمنان، اظهار کرد: انجمنهای مردمنهاد نقش مهمی در فرهنگسازی و جریانسازی دارند.
سرپرست ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری صنایعدستی استان سمنان خواستار همافزایی انجمنهای مردمنهاد استان در حوزههای میراثفرهنگی و گردشگری شد و افزود: حفاظت و معرفی آثار تاریخی با مشارکت مردم و انجمنهای مردمی به نقطه مطلوبی میرسد.
وی فعالیت انجمنهای میراثفرهنگی را در راستای حفاظت و صیانت از آثار تاریخی ضروری دانست و افزود: سمنان از جمله استانهایی است که دارای آثار تاریخی و طبیعی زیاد و قابلتوجهی است و ضرورت حفاظت و معرفی آن بیش از پیش احساس میشود.
مدیرعامل انجمن دوستداران میراثفرهنگی و طبیعی سمنان نیز در این دیدار گفت: این انجمن فعالیت خود را از سال 1393 با هدف شناسایی، مرمت، حفاظت و معرفی آثار تاریخی سمنان، احیای فرهنگ، سنتها و آداب و رسوم مردم سمنان و همچنین نگهداری و شناسایی میراث طبیعی شهر، آغاز کرده و در حال حاضر دارای 6 کارگروه تخصصی و فعال است.
مجید غایبی افزود: تاکنون بیش از ۱۰۰ برنامه در حوزههای فرهنگی از جمله پاسداشت زبان سمنانی، شب شعر سمنانی، برگزاری جشنواره گل نرگس، اجرای هفتههای فرهنگی شهر سمنان، سهشنبههای بدون خودرو و ... توسط این انجمن برگزار شده است.
مدیرعامل انجمن دوستداران میراثفرهنگی و طبیعی سمنان خواستار اجرای پروژههای خلاقانه در حوزه گردشگری شد و گفت: باید به ظرفیت مهم قلعهها و محوطههای باستانی و بافت تاریخی سمنان توجه ویژه شود.
همچنین رئیس اداره میراثفرهنگی دامغان برگزار شد، جمعی از هنرمندان و فعالان عرصه صنایعدستی دامغان به بیان مشکلات و موانع پیش رو در حوزه تهیه مواد اولیه، تولید، فروش و بازاریابی پرداختند.
سرپرست ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان سمنان همچنین در نشست تخصصی بررسی مشکلات هنرمندان صنایعدستی شهرستان دامغان در اقامتگاه بومگردی خانه صفویه روستای شیر آشیان دامغان برگزار شد، گفت: « همراه هنرمندان هستیم و تمام تلاش خود را برای رونق بخشیدن و ارتقاء جایگاه صنایعدستی شهرستان دامغان و استان سمنان به کار خواهیم گرفت.
دوستمحمدی بر استمرار برگزاری این نشستها تأکید کرد و افزود: ما با هنرمندان و صنعتگران صنایعدستی یک خانواده را تشکیل دادهایم و باید در کنار هم با برنامهریزی مناسب در جهت تسهیل و رفع مشکلات، گام برداریم.
وی ادامه داد: تلفیق ذوق و ابتکار هنری و نوآوری در تولید محصولات صنایعدستی با توجه به فرهنگ و تمدن جامعه هدف به کاربردی شدن این هنر کمک خواهد کرد و این اصل، نقش مهمی در تأمین و تضمین بازار فروش هنرمندان خواهد داشت.
انتهای پیام
نظرات