یونس انعامی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: قراردادن وضعیت تدافعی راهبرد توسعه ورزش قهرمانی در دانشگاهها و حمایت نکردن دانشگاهها از رشتههای ورزشی، نخبه ورزشی و توجه نکردن به زیرساختهای اولیه قهرمانی از دیگر دلایل عدم موفقیت ورزش دانشجویی در بخش قهرمانی است.
وی اضافه کرد: شیوع ویروس کرونا باعث منحل شدن برنامهها، مسابقات و تقویم ورزشی دانشجویان و تعطیلی اماکن ورزشی شده است که این مسئله هم باعث ایجاد مشکلات روحی و جسمی دانشجویان حتی در وضعیت تحصیلشان شده است.
رئیس انجمن ووشو دانشگاه پیامنور استان اردبیل اضافه کرد: مهمترین چالشها و موانع دانشجویان برای اجرای فعالیتهای بدنی در زمان اوقات فراغت، نبود سرویس رفتوآمد، یکنواختی فعالیتهای فوقبرنامه ورزشی و احساس خستگی زیاد برای دانشجویان به دلیل درنظرنگرفتن علایق دانشجویان و نامناسب بودن برنامهریزی زمانی فضاها و اماکن ورزشی و حتی رایگان نبودن امکانات ورزشی است.
انعامی در پاسخ به سؤالی مبنیبر اینکه افت ورزشکاران به دلیل تعطیلی اجباری باشگاههای ورزشی به سبب کرونا چگونه قابل جبران است، تشریح کرد: باتوجهبه شرایط فعلی تنها راهحل جبران افت ورزشکاران انگیزه دادن به آنها، کشاندن دانشجویان به برنامههای دیگر و فضاهای باز و کارکردن با آنها در برنامهها و فوقبرنامههای ورزشی و حمایت از آنها است تا بتوانند در صورت مقدور بودن با رعایت پروتکلهای بهداشتی در مسابقات و برنامههای ورزشی شرکت کنند.
رئیس انجمن بدنسازی و پاورلیفتینگ هیئت ورزشهای دانشگاهی استان اردبیل ادامه داد: باتوجهبه ظرفیتهای بالای دانشجویان و دانشگاههای استان اردبیل باید با برگزاری کارگاههای آموزشی و سمینارهای تخصصی، میزبانی مسابقات دانشگاهی و بالابردن علم دانشجویان در رشتههای ورزشی دانشجویان فعالیتها را گسترش داد.
انعامی ادامه داد: دانشجویان ورزشکار در رشتههای ورزشی مثل فوتبال، بوکس، ژیمناستیک و غیره که هزینه زیادی ندارند از تمرینات بدنسازی بهره میگیرند و مزایای زیادی همچون داشتن تناسباندام که برای دانشجویان امروزه حائز اهمیت است باعث استقبال آنها از این رشتهها میشود.
نظرات