• پنجشنبه / ۲۷ خرداد ۱۴۰۰ / ۱۰:۴۰
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 1400032719995
  • خبرنگار : 50428

یک مسئول پاسخ داد؛

چرا ورزش دانشجویی در بخش قهرمانی موفق عمل نمی‌کند؟

چرا ورزش دانشجویی در بخش قهرمانی موفق عمل نمی‌کند؟

ایسنا/اردبیل رئیس انجمن بدنسازی و پاورلیفتینگ هیئت ورزش‌های دانشگاهی استان اردبیل گفت: مقطعی بودن حضور دانشجویان در این مقاطع یکی از مهم‌ترین دلایلی است که باعث می‌شود نتوان روی بخش قهرمانی ورزش دانشجویی سرمایه‌گذاری کرد.

یونس انعامی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: قراردادن وضعیت تدافعی راهبرد توسعه ورزش قهرمانی در دانشگاه‌ها و حمایت نکردن دانشگاه‌ها از رشته‌های ورزشی، نخبه ورزشی و توجه نکردن به زیرساخت‌های اولیه قهرمانی از دیگر دلایل عدم موفقیت ورزش دانشجویی در بخش قهرمانی است.

وی اضافه کرد: شیوع ویروس کرونا باعث منحل شدن برنامه‌ها، مسابقات و تقویم ورزشی دانشجویان و تعطیلی اماکن ورزشی شده است که این مسئله هم باعث ایجاد مشکلات روحی و جسمی دانشجویان حتی در وضعیت تحصیلشان شده است.

رئیس انجمن ووشو دانشگاه پیام‌نور استان اردبیل اضافه کرد: مهم‌ترین چالش‌ها و موانع دانشجویان برای اجرای فعالیت‌های بدنی در زمان اوقات فراغت، نبود سرویس رفت‌وآمد، یکنواختی فعالیت‌های فوق‌برنامه ورزشی و احساس خستگی زیاد برای دانشجویان به دلیل درنظرنگرفتن علایق دانشجویان و نامناسب بودن برنامه‌ریزی زمانی فضاها و اماکن ورزشی و حتی رایگان نبودن امکانات ورزشی است.

انعامی در پاسخ به سؤالی مبنی‌بر اینکه افت ورزشکاران به دلیل تعطیلی اجباری باشگاه‌های ورزشی به سبب کرونا چگونه قابل جبران است، تشریح کرد: باتوجه‌به شرایط فعلی تنها راه‌حل جبران افت ورزشکاران انگیزه دادن به آنها، کشاندن دانشجویان به برنامه‌های دیگر و فضاهای باز و کارکردن با آنها در برنامه‌ها و فوق‌برنامه‌های ورزشی و حمایت از آن‌ها است تا بتوانند در صورت مقدور بودن با رعایت پروتکل‌های بهداشتی در مسابقات و برنامه‌های ورزشی شرکت کنند.

رئیس انجمن بدنسازی و پاورلیفتینگ هیئت ورزش‌های دانشگاهی استان اردبیل ادامه داد: باتوجه‌به ظرفیت‌های بالای دانشجویان و دانشگاه‌های استان اردبیل باید با برگزاری کارگاه‌های آموزشی و سمینارهای تخصصی، میزبانی مسابقات دانشگاهی و بالابردن علم دانشجویان در رشته‌های ورزشی دانشجویان فعالیت‌ها را گسترش داد.

انعامی ادامه داد: دانشجویان ورزشکار در رشته‌های ورزشی مثل فوتبال، بوکس، ژیمناستیک و غیره که هزینه زیادی ندارند از تمرینات بدنسازی بهره می‌گیرند و مزایای زیادی همچون داشتن تناسب‌اندام که برای دانشجویان امروزه حائز اهمیت است باعث استقبال آنها از این رشته‌ها می‌شود.

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha