"دکتر رحمتاله افشار" افزود: هر روز با حجم گستردهای از تبلیغ فراورده های دارویی با عناوین مختلف درمانی مانند کاهش و افزایش وزن و موارد مشابه روبرو هستیم که اکثر این فراورده ها در منابع زیرزمینی تولید می شود و هیچگونه برچسب اصالتی از سازمان غذا و دارو ندارند.
وی تصریح کرد: فروشندگان این فرآوردهها با مبالغه زیادی به توصیف اثرات درمانی این اقلام موجب می پردازند و ادعا دارند که این فرآوردهها پایه گیاهی داشته و فاقد عوارض جانبی هستند.
سرپرست معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج اظهار کرد: این در حالی است که بررسی های آزمایشگاهی نشان داده است در این ترکیبات از مقادیر نامتعارف داروهای شیمیایی استفاده می شود که در حالت عادی توسط متخصصین برای این موارد به ندرت تجویز می شود.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، افشار بیان کرد: همچنین توصیه میشود مردم مسیر درمان را منطقی طی کنند و داروهای مورد نیاز حتماً باید توسط پزشک تجویز شود.
انتهای پیام
سرپرست معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج:
فروش دارو در شبکه های مجازی بازی با سلامت مردم است

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد سرپرست معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: مردم و مخاطبان شبکههای اجتماعی در نظر داشته باشند که دارو باید توسط پزشک تجویز و از داروخانه دریافت شود، صفحات وب و شبکه های مجازی محل معرفی فراورده های دارویی و درمان بیماری نیست.
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات