• سه‌شنبه / ۲۵ خرداد ۱۴۰۰ / ۱۲:۲۹
  • دسته‌بندی: یزد
  • کد خبر: 1400032518394
  • خبرنگار : 50214

مدیرعامل آب و فاضلاب یزد:

شاخص برخورداری آب شهری در یزد به ۹۹.۸ درصد رسید

شاخص برخورداری آب شهری در یزد به ۹۹.۸ درصد رسید

ایسنا/یزد مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان یزد با اشاره به شاخص برخورداری ۹۹.۸ درصدی استان به لحاظ آب شهری، گفت:در بخش روستایی هم با افتتاح طرح آبرسانی به ۷۰ روستای استان، در مجموع شاخص کلی به ۶۸ درصد می‌رسد.

«اصغر ریاضتی» صبح امروز در آیین بهره برداری از پروژه آبرسانی به ۲۰ روستای شهرستان بافق با اشاره به اینکه وضعیت آبرسانی در استان یزد به صورت روزانه پایش می شود اظهار کرد: همکاران ما به طور روزانه با توجه به شرایط موجود، وضعیت آب را پایش و بررسی می کنند تا در صورت وجود مشکل به سرعت موضوع برطرف شود.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به نشست های مکرری که در زمینه تامین آب و آبرسانی در نقاط مختلف صورت گرفته، تلاش شده که امسال با کمترین مشکل و بحرانی از این وضعیت عبور کنیم.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان یزد خاطرنشان کرد: شاخص برخورداری استان یزد به لحاظ آب شهری ۹۹ و هشت دهم درصد است که نشان از تلاش هایی است که در استان صورت گرفته است.

ریاضتی در ارتباط با طرح‌های افتتاحی امروز این شرکت افزود: امروز طرح‌هایی که به دست وزیر محترم در استان یزد افتتاح می شود، در جهت ایمن سازی و کمک به پایداری آب در بخش شهری است و در بخش روستایی هم با افتتاح طرح آبرسانی به ۷۰ روستای استان یزد، در مجموع شاخص کلی ما از ۶۳ درصد بهره مندی به ۶۸ درصد می رسد.

این مسئول افزود: همین الان ما در حال اجرای آبرسانی و تامین آب ۴۰۰ روستا در سطح استان هستیم و تا اواخر شهریور با افزایش ۳۰ روستای دیگر به این تعداد؛ شاخص ۶۸ درصد استان به ۷۱ درصد می‌رسد.

وی با تاکید بر اینکه شرکت آب و فاضلاب استان با تمام توان برای رسیدن به شاخص های کشوری در حوزه آبرسانی روستایی در حال حرکت است گفت: در بخش فاضلاب شرایط به گونه ای بوده که شاخص برخورداری جمعیت شهری استان یزد در حال حاضر ۲۷ درصد است.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان یزد افزود: با افتتاح تصفیه خانه بافق به دست وزیر محترم، امروز این شاخص در شهرستان بافق به ۷۵ درصد و در کل استان یزد به ۳۲ درصد می رسد.

ریاضتی خاطرنشان کرد: با برنامه ریزی های صورت گرفته، دو تصفیه خانه با پیشرفت بالای ۸۵ درصد داریم که تا دو ماه آینده این دو مورد هم به بهره برداری می رسد و شاخص ما با افزایش ۱۱ درصدی به عدد ۴۳ درصد در کل استان می رسد.

وی عنوان کرد: تلاش می کنیم با افتتاح پروژه های فاضلاب در استان یزد، شاخص یزد را به میانگین کشوری که نزدیک به ۵۵ درصد است برسانیم.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان یزد خاطرنشان کرد: امروز خوشبختانه آب رسانی به تمام روستاهای شهرستان بافق به مرحله نهایی می رسد و تنها دو روستای دیگر باقی می ماند که عملیات آبرسانی آنها هم درحال انجام است و به این صورت با افتتاح پروژه آب رسانی به ۲۰ روستای این شهرستان، تمام روستاهای بافق به آب دسترسی پیدا می کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha