رضا مظفری در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: سال گذشته ۷۷ عدد ماینر در قالب ۴۶ پرونده کشف شد و پس از پایان بررسیها، متخلفان به ۱۰ میلیارد ریال پرداخت جریمه محکوم شدند. همچنین از ابتدای امسال ۱۰۵ ماینر در قالب ۵ پرونده به ارزش ۳ میلیارد و ۷۰۰ میلیون ریال کشف و ضبط شده است.
وی افزود: دستگاههای استخراج ارز دیجیتال در زمان پیک بار به دلیل مصرف برق فراوان، موجب هدررفت انرژی شده و به شبکه توزیع برق استان آسیب جدی وارد میکند. این دستگاهها علاوه بر قاچاق بودن، برق بسیار زیادی را مصرف کرده و موجب هدررفت انرژی و آسیب به شبکه برقی استان میشود.
این مسئول ادامه داد: برای خرید دستگاه ارز دیجیتال (ماینر) که به صورت غیرقانونی نیز وارد میشود، ارز زیادی از کشور خارج شده که در این رابطه با عاملان آن به شدت برخورد خواهد شد. برخورد با تولیدکنندگان غیر مجاز رمزارز بر اساس قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز بوده بهطوریکه متخلف علاوهبر ضبط کالا به نفع دولت به پرداخت یک تا سه برابر ارزش کالا به صندوق دولت محکوم میشود.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان زنجان با تاکید بر اینکه مقابله با مبارزه با قاچاق کالا باید به جد مورد توجه قرار گیرد، تصریح کرد: همه شعب تعزیرات حکومتی استان زنجان در برخورد با قاچاقچیان برخورد لازم را دارند؛ چرا که قاچاق کالا، اقتصاد کشور را دچار تزلزل کرده و دلیل بسیار مهمی برای تعطیلی واحدهای تولیدی است.
مظفری با تاکید بر اینکه باید در خصوص مقابله و پیشگیری از قاچاق کالا، دستگاههای متولی هم مدیریت لازم را داشته باشند، یادآور شد: برای مبارزه با قاچاق کالا، اقدامات هوشمندانه و همهجانبه دستگاههای اجرایی نیاز است و قاچاق کالا، پدیدهای وسیع و گسترده بوده که برای مبارزه با این پدیده، باید از ظرفیت دستگاههای فرهنگی و آموزشی بهویژه رسانهها استفاده کرد.
انتهای پیام
نظرات