علی محمدبیگی در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به آغاز فرآیند جهش تحصیلی دانشآموزان متقاضی از 15 تیر، گفت: دانشآموزان متقاضی از نیمه دوم تیرماه میتوانند برای ثبت تقاضای جهش تحصیلی به مدارس مراجعه کنند.
وی ادامه داد: دانشآموزانی که در ارزیابیها، مستعد جهش تحصیلی شناخته شوند، باید کتب درسی پایه جهش یافته را مطالعه کرده و در شهریور ماه در امتحانات پایه تحصیلی جدید شرکت کنند.
رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه یادآور شد: شرط تقاضای جهش تحصیلی برای دانشآموزان کسب نمرات بسیار خوب در تمامی دروس در همه پایههای قبلی است.
محمدبیگی با بیان اینکه سالانه حدود 400 دانشآموز در کرمانشاه متقاضی جهش تحصیلی میشوند، اضافه کرد: بر اساس بررسیهای صورت گرفته بین 20 تا 30 درصد از این دانشآموزان از نظر روانی و تحصیلی مستعد جهش تحصیلی بوده و برای انجام بقیه مراحل جهش تحصیلی و شرکت در امتحانات شهریور به مدارس معرفی میشوند.
این مسئول سپس با بیان اینکه تنها دانش آموزانی که از استعداد تحصیلی خاصی برخوردار باشند می توانند در زمینه جهشی درس خواندن موفق باشند، گفت: جهشی درس خواندن به دانش آموزان فشار میآورد و دانشآموزانی که روند عادی تحصیلی خود را طی کنند، موفقتر خواهند بود.
وی به خانواده ها توصیه کرد، برای جهش تحصیلی دانش آموزان اصرار نداشته باشند و تا مطمئن نشدهاند فرزندشان صلاحیت جهش تحصیلی را دارد متقاضی این مورد نشوند و به صرف چشم و هم چشمی آینده تحصیلی و حتی زندگی فرزندانشان را با چالش مواجه نکنند.
محمدبیگی در ادامه با اشاره به احتمال افت تحصیلی دانش آموزان در دوران کرونا، اضافه کرد: خانوادهها مراقب باشند امسال به دلیل مجازی بودن آموزشها تقاضا برای جهش تحصیلی دانشآموزان باید با وسواس بیشتری انجام شود تا خدای نکرده به خاطر یک تصمیم اشتباه دچار مشکلات بعدی نشوند.
انتهای پیام
نظرات