• یکشنبه / ۲۳ خرداد ۱۴۰۰ / ۱۰:۴۹
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 1400032316385
  • منبع : نمایندگی خراسان جنوبی

استاندار خراسان جنوبی:

اداره استان در قالب دولت بومی و محلی/ تنها ۸ درصد زرشک فرآوری می‌شود

اداره استان در قالب دولت بومی و محلی/ تنها ۸ درصد زرشک فرآوری می‌شود

ایسنا/خراسان جنوبی استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه کشاورزی در خراسان جنوبی، به عنوان یکی از پیشران‌های اصلی توسعه محسوب می‌شود، گفت: استان با کیفیت ترین زعفران کشور را در اختیار دارد، اما متأسفانه درصد اندکی از این محصول، بسته بندی و روانه بازار می‌شود.

حمید ملانوری، امروز یکشنبه ۲۳ خرداد در جلسه دیدار اعضای هیئت مدیره و معاون بازرگانی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی کشور اظهار کرد: با عنایت به اقلیم کویری و کم بارش بودن استان، کشاورزی در این منطقه سخت و هزینه بر است.

وی ادامه داد: با همه این شرایط محصولات کشاورزی  استان از  لحاظ تنوع و کیفیت از موقعیت ممتازی برخوردارند.

استاندار به لزوم ارائه خدمات مطلوب به کشاورزان تأکید کرد و گفت: دولت باید  با برنامه ریزی و مدیریت مطلوب در حوزه کاشت، داشت و برداشت محصول  با توجه به نیازهای استان و اقدامات به موقع(تأمین نهاده ها، کود، بذر و...)، کمک احوال کشاورزان و در کنار آنان باشد تا دغدغه کشاورزان کمتر و تولید آنان افزایش یابد.

ملانوری با تأکید بر اداره استان در قالب دولت بومی و محلی گفت: این نوع روش مدیریت و برنامه ریزی  ایجاب می کند در بررسی هایمان، روش های  نوین در نوع بذر، کاشت و...  مورد آموزش قرار گیرد تا با زحمت کمتر، محصول بهتری تولید کنیم.

به گفته وی محصولات کشاورزی باید به گونه‌ای تولید شوند که کشاورزی به ارزش واقعی دسترنج خود برسد و بهره وری هر چه بیشتری را به همراه داشته باشد.

استاندار به تولید ۶۷ تن زعفران، ۲۲ هزار تن زرشک و ۷ هزار تن عناب در استان اشاره کرد و تصریح کرد: استان با کیفیت ترین زعفران کشور را در اختیار دارد، اما متأسفانه درصد اندکی از این محصول، بسته بندی و روانه بازار می‌شود.

ملانوری با اشاره به اینکه زعفران، زرشک و عناب سه محصول استراتژیک استان هستند، ادامه داد: از ۲۲ هزار تن زرشک تولیدی استان نیز تنها ۸ درصد فرآوری می شود.

وی خاطرنشان کرد: حمایت‌های شرکت خدمات حمایتی کشاورزی نه تنها کمک به استان بلکه به حوزه اقتصاد کشور است.

استاندار خراسان جنوبی یادآور شد: استان ۳۳۰ کیلومتر مرز مشترک با افغانستان  دارد و  بیشتر مشاغل چهار شهرستان مرزی خراسان جنوبی وابسته به حوزه بخش کشاورزی است؛ لذا توجه به آن، تأثیر بسزایی در امنیت پایدار منطقه و کشور دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha