• شنبه / ۲۲ خرداد ۱۴۰۰ / ۰۶:۱۱
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 1400032215232
  • خبرنگار : 71603

هشتگ‌هایی که خبرساز شدند/ دادخواهی اساتید دانشگاه آزاد در فضای مجازی

هشتگ‌هایی که خبرساز شدند/ دادخواهی اساتید دانشگاه آزاد در فضای مجازی

در فاصله چند روز مانده به انتخابات ۱۴۰۰، اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی مجدداً هشتگ‌های #به_داد_اساتید_دانشگاه_آزاد_برسید و #همسان‌_سازی حقوق_دانشگاه_آزاد_با_وزارتین را به یکی از ترندهای اصلی توئیتر تبدیل کرده‌اند و به این شکل نگرانی خود نسبت به بخشنامه نحوه همکاری اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد موسوم به (الف) و (ب) را فریاد می‌زنند.

به گزارش ایسنا،‌ بسیاری از اساتید دانشگاه آزاد اسلامی با انتشار هشتگ‌های مذکور، نگرانی خود را نسبت به این بخشنامه ابراز کرده و خواستار لغو این بخشنامه شده‌ و تبعات اقتصادی این بخشنامه بر اساتید و خانواده‌های آنها را یادآور شده‌اند.

بخشنامه‌ای که اسفند ماه سال گذشته بود دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، در آن جزئیات نحوه همکاری اعضای هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی نوع (الف) و (ب) را اعلام کرد.

دکتر طهرانچی در این بخشنامه اعلام کرد: در راستای تحقق اهداف عالی دانشگاه آزاد اسلامی و سیاست ابلاغی هیأت امنای این دانشگاه، نحوه همکاری اعضای هیأت علمی تمام‌وقت دانشگاه در دو نوع (الف) و (ب) ابلاغ شده است.

در این بخشنامه آمده است: عضو هیأت علمی تمام وقت نوع (الف) موظف به انجام نظام مند ۳۲ ساعت کار علمی یا معادل آن در هفته مشتمل بر ۱ تدریس ۲ پژوهش تحصیلات تکمیلی (راهنمایی پایان نامه و رساله دکتری) و ۳ پژوهش‌های درون و برون سازمانی فعالیت‌های فناورانه، مشاوره، داوری مقاله یا رساله، مشاوره آموزشی و فرهنگی تربیتی دانشجویان، مشارکت در تحصیل درآمدهای غیرشهریه‌ای دانشگاه، مشارکت در شوراهای علمی و آموزشی، انجام امور اجرایی و نظارتی، آموزش‌های کوتاه مدت، مدیریت آزمایشگاه و کارگاه یا کلینیک و انجام امور محوله از سوی دانشگاه است.

براساس بندهای این بخشنامه، هیأت علمی تمام وقت نوع (الف) امکان فعالیت آموزشی، پژوهشی و فناوری خارج از دانشگاه آزاد بدون هماهنگی با واحد دانشگاهی را ندارد و سایر فعالیت‌ها در چارچوب مقررات اداری و استخدامی با هماهنگی رئیس واحد امکان‌پذیر است.

همچنین، براساس بندهای این شیوه نامه، عضو هیأت علمی تمام‌وقت (ب) نیز، موظف به انجام نظام‌مند ۱۶ ساعت کار علمی در هفته مشتمل بر ۱ تدریس ۲ پژوهش تحصیلات تکمیلی (راهنمایی پایان‌نامه و رساله دکتری) و ۳ پژوهش‌های برون‌سازمانی، فعالیت‌های فناورانه و مشاوره، داوری مقاله یا رساله، مشاوره فرهنگی تربیتی دانشجویان، مشارکت در تحصیل درآمدهای غیرشهریه‌ای دانشگاه، مشارکت در شوراهای علمی و آموزشی، انجام امور اجرایی و نظارتی، آموزش‌های کوتاه‌مدت، مدیریت آزمایشگاه و کارگاه یا کلینیک و انجام امور محوله از سوی دانشگاه است.

در این بخشنامه همچنین تاکید شده است که هیأت علمی تمام‌وقت نوع (ب) امکان فعالیت تمام‌وقت در مؤسسات آموزشی دیگری را ندارد. فعالیت تمام‌وقت در سایر مؤسسات غیرآموزشی نیز نیازمند اخذ مجوز از رئیس استان، به شرط عدم مغایرت با قوانین اداری و استخدامی میسر است.

نقض مشهود حقوق انسانی اساتید

صدور این بخشنامه با بندهای گوناگون، منجر به نگرانی اعضای هیئت علمی واحدهای دانشگاه آزاد کشور شد و سبب شد اساتید دانشگاه آزاد اسلامی این بخشنامه را ناقض حقوق اساسی و انسانی خود دانسته و آن را مصداق بی‌عدالتی شغلی و حقوقی خود بدانند و به انحاء‌مختلف از جمله اعتراض در فضای مجازی سعی کنند صدای خود را به گوش مسئولان برسانند.

در این راستا، در اوایل سال جاری، اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی کمپینی راه انداختند و خطاب به دکتر حسن روحانی رئیس جمهور و رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی،اعتراض خود را به این اقدام دانشگاه آزاد اعلام کردند.

در این نامه که به امضای بیش از ۵ هزار نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد رسید، امضاکنندگان نگرانی‌های شغلی، مالی و روانی اجرای این بخشنامه و عواقب تبعیض‌آور آن را به رئیس دولت یادآور شدند.

در این نامه اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی مطرح کردند که استخدام اعضای هیئت علمی از ابتدا به‌صورت "تمام‌وقت" یا "نیمه‌وقت" بوده‌ است و منطقی نیست که اینک در بحبوحه مشکلات ساختاری دانشگاه آزاد اسلامی، تقسیم‌بندی (الف) و (ب) مطرح شود و از طرف دیگر، گروه تعریف‌شده (ب) همان هیات علمی نیمه‌وقت بوده و گویا فقط از نظر اسمی تغییری حاصل شده است.

همچنین،‌ در این نامه عنوان شد که انجام پژوهش در بسیاری از واحدهای دانشگاه آزاد، به علت نبود منبع مالی، عملاً تعطیل شده است. این در حالی است که انجام پژوهش از ضوابط بخشنامه برای استخدام اعضای هیات علمی عنوان شده است.

در بخش دیگری از نامه اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی خطاب به رئیس دولت آمده است: این‌همه وظایفی که با حضور ۳۲ ساعت در هفته برعهده استادان گذاشته شده، ناقض قوانین و ضوابط مرتبط با شغل هیات علمی است. وظایف هیات علمی دانشگاه در دو محور آموزشی و پژوهشی تعریف شده نه فعالیت‌های بازارمحوری و سرمایه‌سالاری.

اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی نسبت به اجرای بخشنامه نگرانی جدی خود را اعلام کردند چراکه اجرای بخشنامه به روسای واحدها واگذار شده و به گفته آنها ممکن است رؤسای واحدها مخالفت با اجرای بخشنامه را به اهرم فشار به اساتید تبدیل کنند.

از نکات قابل تامل این بخشنامه این است که عضو هیأت علمی تمام وقت نوع (الف) موظف به انجام نظام مند ۳۲ ساعت کار علمی یا معادل آن در هفته مشتمل بر ۱ تدریس ۲ پژوهش تحصیلات تکمیلی که شامل راهنمایی پایان نامه و رساله دکتری می‌شود و نقض بزرگ در اینجاست که بسیاری از رشته‌های دانشگاهی در بسیاری از واحدهای دانشگاه آزاد، در دوره‌های ارشد و دکتری دانشجو ندارند و این پرسش برای اساتید به وجود آمد که پایان‌نامه‌های مورد اشاره در این بخشنامه، از کجا باید تأمین شوند؟

اجرای این شیوه‌نامه، اساتید دانشگاه آزاد را با مشکلات اقتصادی مواجه می‌کند

اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی معتقدند: تقسیم اعضای هیئت علمی به دو گروه غیرواقعی، غیرعلمی و سلیقه‌ای، بدون شک پیامدهای روانی ناگواری برای آنان دارد. با توجه به اوضاع کلی اقتصاد کشور و دانشگاه در دورنمایی چندساله، دیری نیست که تمامی اساتید دانشگاه آزاد به رتبه (ب) تخفیف درجه یابند و با توجه به شرایط اقتصادی فعلی و روند روبه‌رو رشد هر روزه تورم، نتیجه اجرای شیوه‌نامه، چیزی جز کاهش درآمد اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد و وارد کردن فشار اقتصادی به این افراد و خانواده‌های آنان نخواهد بود.

اساتید دانشگاه آزاد در بیان مشکلات خود به ایسنا اظهار کردند که اجرای این شیوه‌نامه هزینه‌های دانشگاه‌ آزاد اسلامی را کاهش می‌دهد ولی اساتید باید در این میان متضرر شوند و مخارج دانشگاه از طریق کاهش دستمرد آنها صرفه‌جویی شود!

عده‌ای از اساتید در پیام‌های خود مدعی شده‌اند که مدیران دانشگاه آزاد دریافتی‌های خود و مدیران واحدها را تا ۳۰۰ درصد افزایش داده‌اند اما در سال جاری دریافتی اعضای هیات علمی افزایش نیافته است.

یکی از اساتید دانشگاه آزاد با ۱۵ سال سابقه هیات‌ علمی بودن به ایسنا گفت: مگر ما روز اولی که با دانشگاه قرارداد بستیم،‌ بخشنامه الف و ب در کار بود؟ با این شرایط بد اقتصادی،‌ معیشت من و خانواده‌ام به خطر افتاده و علاوه بر نگرانی‌ها و استرس‌های زندگی، باید نگران بخشنامه‌های دانشگاه آزاد هم باشیم.

یکی دیگر از اساتید دانشگاه آزاد به ایسنا اظهار کرد: هیات علمی دانشگاه آزاد یک سوم هیات علمی دانشگاه دولتی حقوق می‌گیرد و مداما،‌ عده‌ای که وابستگی به این سیستم ندارند،‌ بخشنامه‌هایی عجیب و نامعقول صادر می‌کنند تا ریشه دانشگاه را بخشکانند و هیات علمی را بیش از پیش در تنگنای اقتصادی قرار دهند.

 یکی دیگر از اعضای هیات علمی با بیان اینکه عده‌ای که برای دانشگاه آزاد تصمیم می‌گیرند،‌خود بازنشسته و چند شغله هستند،‌گفت: افرادی که برای دانشگاه آزاد تصمیم می‌گیرند،‌بعضا از پرسنل این دانشگاه نیستند ولی این حق را دارند که ما به دو گروه الف و ب تقسیم کنند.

درخواست همسانسازی حقوق اعضای هیات علمی

در روزهای پیش از انتخابات ۱۴۰۰، اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی در توئیت‌های متعدد، با انتشار هشتگ (#همسان‌_سازی حقوق_دانشگاه_آزاد_با_وزارتین)  خواستار همسان‌ سازی حقوق اعضای هیات علمی این دانشگاه با دانشگاه‌های‌ دولتی شده‌اند.

کافی است سری به توئیتر بزنید و این هشتگ را جست‌وجو کنید تا از گلایه‌های اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی آگاه شوید. عده‌ای از اساتید، با دست به دامن شدن به کاندیدهای ریاست جمهوری،‌ خواستار همسان‌سازی حقوق خود با اعضای هیات علمی وزارتخانه‌های علوم و بهداشت شده‌اند.

عده‌ای نیز با انتشار فیش حقوقی خود، از حقوق‌های پایین و زیرخطر فقر خود شکایت کرده‌اند.

به گزارش ایسنا، به نظر می‌رسد با توجه به گلایه‌های متعدد اساتید دانشگاه آزاد اسلامی و مواردی که مطرح می‌کنند، اجرای این بخشنامه تبعات گوناگونی برای اساتید پرجمعیت‌ترین دانشگاه کشور دارد. همچنین، اجرایی کردن بندهایی از این بخشنامه در بسیاری از واحدهای دانشگاه آزاد در شهرستان‌ها، کاری غیرممکن می‌نماید!

بنابراین، با توجه به موارد فوق و صحبت‌های اساتید، بهتر است مسئولان ذیربط بندهای این بخشنامه را مجدداً بررسی و در مورد آنها تصمیمات جدیدتری بگیرند و اگر معتقدند اساتید در این میان متضرر نمی شوند و موارد مطرح شده نادرست می نماید، می توانند به انحاء  و اسکال مختلف به ایرادت مطرح شده پاسخ دهند و در مورد جزئیات این بخشنامه روشنگری کنند. چراکه صدور این بخشنامه در شرایط اقتصادی فعلی کشور و در دوران پاندمی کووید-۱۹، تنها عرصه را بر اساتید دانشگاه آزاد و خانواده‌های آنان تنگ کرده و فشارهای روانی زیادی به آنها وارد می‌سازد. 

گفتنی است، برای جمع بندی این گزارش و دریافت نقطه نظرات مسئولان دانشگاه آزاد در باره مباحث مطروحه،ایسنا تلاش کرد با سخنگوی دانشگاه آزاد اسلامی تماس بگیرد و نظرات دانشگاه را در این گزارش ذکر کند، اما علی رغم پیگیری ها پاسخی دریافت نکرد. خبرگزاری دانشجویان ایران آماده انعکاس نظرات مسئولان دانشگاه و توضیحات آنها است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۰-۰۳-۲۲ ۰۹:۱۶

از خبرگزاری ایسنا بابت این گزارش و رساندن صدای اساتید متعد دانشگاه آزاد متشکرم.

avatar
۱۴۰۰-۰۳-۲۲ ۰۹:۵۸

اساتید معترض به حقوق در واحد تهران مرکزی که بدستور رییس دانشگاه اخراج شده اند را با احترام بازگردانید .

avatar
۱۴۰۰-۰۳-۲۲ ۱۰:۰۲

مدیریت در دانشگاه آزاد در اختیار بازنشستگان سیاسی و حزبی و رفقا و بچه محل ها قرار گرفته است! ریاست دانشکده مدیریت تهران مرکزی به پیرمرد 77 ساله بازنشسته دانشگاه شهید بهشتی با حقوق نجومی قرار داده شده در حالیکه توان تمرکز فیزیکی ندارد و این توهین به 70 استاد هیات علمی این دانشکده میباشد .

avatar
۱۴۰۰-۰۳-۲۲ ۱۰:۱۱

حقوق اساتید دانشگاه آزاد مثل حداقل بگیران وزارت کار شده با کلی درد سر و مسئولیت

avatar
۱۴۰۰-۰۳-۲۲ ۱۰:۵۷

سلام. مطلب مهمی که در خبر فوق الذکر به آن اشاره نشد کاهش حقوق اساتید نوع ب (حتی نسبت به سال قبل) است که نشان از بی رحمی و شقاوت بخشنامه نویسان دارد. حتی قسی القلب ترین انسانها (وحتی موجودات ) برای حفظ ظاهر هم که شده (در این موقعیت اقتصادی)دست به چنین کاری نمی زنند.

avatar

آنقدر وضعیت معیشتی ما سخت شده است که دیگه نمیشه به نوشتن مقاله و خواندن کتاب فکر کرد. آینده آموزش جوانان در خطر است.

avatar

ما استادان و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی در رنج معیشت و حیثیت گرفتار شده ایم و انتظار می‌رود اصحاب رسانه با طرح مشکلات ما به یاری ما بشتابند.. سطح نازل حقوق و ارسال بخشنامه های ضد انسانی و نبود پوشش قانون کار و مشکلات اساسنامه و تبعیض حقوق بین هیات علمی و هیات رئیسه واحدها، مشکلات آموزشیار و عدم رسیدگی به مطالبات ما علیرغم داشتن فرایند مطالبه گری قاعده مند.. لطفا مسئولان را ملزم به ورود و حل مساله کنند. فاجعه انسانی در شرف وقوع است..

avatar
۱۴۰۰-۰۳-۲۲ ۱۱:۱۶

با سلام تشکر بسیار فراوان بابت درج این خبر

avatar
۱۴۰۰-۰۳-۲۲ ۱۱:۳۲

سلام.متاسفانه بدترین توهینها با این بخشنامه به اساتید دانشگاه ازاد شده.حقوق یک استاد از حقوق کارگری الان پایین تر است.واقعا شرمنده خانواده هستیم.

avatar
۱۴۰۰-۰۳-۲۲ ۱۱:۳۸

ممنون از ایسنا و تابناک بابت پوشش خبری. تیم مدیریتی فعلی دانشگاه آزاد نزدیک به سه سال است که شرایط را بر ما سخت کرده اند. طوری که در حال حاضر صدای ساکت ترین اساتید و کارکنان هم درآمده است. ایشان معتقدند دانشگاه آزاد خیلی ورشکسته و به دردبخور است ولی نمیدانیم چرا این دانشگاه را رها نمی کنند. ما تقاضای حسابرسی و بازرسی از دانشگاه آزاد را داریم.

avatar
۱۴۰۰-۰۳-۲۲ ۱۱:۴۰

از شما که صدای ما مظلومان را به گوش دیگران می رسانید ممنونم

avatar
۱۴۰۰-۰۳-۲۲ ۱۱:۴۷

متاسفانه دانشگاه آزاد به حال خود رها شده...! شما را به خدا یک کار انسانی بکنید و حال و روز ما و بخشنامه‌های ظالمانه دانشگاه آزاد را پوشش دهید. اخیرا به تک تک اعضای عضو در کمپین‌های اعتراض تلفن زده و تهدید به اخراج کرده‌اند تا از گروه‌های مذکور خارج شوند.

avatar
۱۴۰۰-۰۳-۲۲ ۱۱:۵۴

باسلام خواهشمند است به صورت اورژانسی به وضع معیشتی پرسنل محترم دانشگاه آزاد رسیدگی شود خانواده های پرسنل دچارازهم گسیختگی شده و مورد ظلم قرارگرفته اند پسربنده پایه هفتم هستش به مادرش میگه درس بخونم میشم یکی مثل بابا که توی خرج روزانش گرفتارشده حالا بعد چندسال خدمت صادقانه حق مانیست که موردسرزنش فرزندانمان قراربگیریم همچنین ادامه این روند اثرات مخرب و جبران ناپذیری روی آموزش و پرورش خواهد داشت و اساتید دانشگاه آزاد به عنوان مصداقی ازتحصیل کردگانی می شوند که درس خواندن به زندگی آنها صدمه زده است خواهشمنداست مسئولین محترم هرچه سریعتر اقدامی شایسته جهت رفع مشکلات این جامعه بزرگ دانشگاهی انجام دهند

avatar
۱۴۰۰-۰۳-۲۲ ۱۱:۵۶

مدیران چند شغله دانشگاه آزاد که از چند جا حقوق می گیرند هیات علمی که دانشجوی دکتری هست و تنها منبع درآمدش حقوق هیات علمی هست و شهریه و مخارج تحصیل هم باید بپردازد را جزو طرح ب قرار داده اند. این ظلم را به کجا باید گفت؟

avatar
۱۴۰۰-۰۳-۲۲ ۱۲:۰۰

واقعا با این وضعیت حقوق و با این وضعیت عدم هماهنگی در پرداخت و تبعیض آشکار ،زندگی خیلی از هیات علمی و کارکنان دارد از هم می پاشد

avatar
۱۴۰۰-۰۳-۲۲ ۱۲:۲۹

ما خواهان همسان سازی حقوق مان با حقوق وزارتین هستیم . با توجه به تورم اقتصادی بالای ۴۰ درصد و افزایش ناچیز حقوقمان وضعیت معیشتی خیلی از اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد با مشکل زیادی مواجه شده است

avatar
۱۴۰۰-۰۳-۲۲ ۱۲:۳۰

#به_داد_اساتید_دانشگاه_آزاد_برسید

avatar
۱۴۰۰-۰۳-۲۲ ۱۳:۱۹

دانشگاه آزاد بهتر است در یک نگاه واقع بینانه واحدهای ضررده را تعطیل و به فروش رساند. منابع مالی حاصل را صرف کیفی سازی و افزایش حقوق پرسنل این دانشگاه نماید. در بعضی استانها فقط واحد مرکز استان کافی است و سایر واحدها باید تعطیل و فروخته شود.

avatar
۱۴۰۰-۰۳-۲۲ ۱۳:۵۴

از گزارش شما در مورد ظلمی که سالیان سال بر قشر نجیب و زحمت کش دانشگاه ازاد وارد شده است متشکریم و تا زمانی که اساسنامه دانشگاه تغییر نکند، اعمال سلیقه ها همچنان وجود خواهد داشت. اینکه انتخاب الف و ب اجباری هست نه انتخابی ، ظلم اشکار دیگری هست

avatar
۱۴۰۰-۰۳-۲۲ ۱۳:۵۹

کارکنان رو بیچاره و اساتید رو خوار و ذلیل کردند....

avatar
۱۴۰۰-۰۳-۲۳ ۰۹:۳۴

اگه ما بازد وبند وارد شده بودیم که وضعمون این نبود

avatar
۱۴۰۰-۰۳-۲۲ ۱۴:۰۳

لابد توقع دارید دولت بیاید حقوق شماها که با زد وبند رفتید هیت علمی شدید را پرداخت کند!!!!؟؟؟؟؟؟

avatar
۱۴۰۰-۰۳-۲۲ ۱۴:۰۹

هیچ مسئولی پاسخگو نیست! رییس دانشکده مدیریت تهران مرکز، دوساله اومده و هر روز یک پروپاگاندای شخصی برای تبلیغات خودش راه میندازه . شهریه میدیم لااقل پاسخگو باشید. دانشگاه آزاد اسلامی خبر منتشر کرده که این مدیر 76 ساله بازنشسته دولتی در واحد تهران مرکزی " کلینک مدیریت " برای توسعه مهارت‌های دانشجویان رشته مدیریت راه اندازی کرده است ، زیرا حقوق بالای قراردادماهیانه وی از دانشگاه آزاد بدون درنظرگرفتن حقوق بازنشستگی از دانشگاه شهید بهشتی و دهها دریافتی دیگر از دانشگاههای دیگر ، اورا ارضا نمیکند درحالیکه کارکنان و اساتید رسمی دانشگاه آزاد اسلامی با بیش از بیست سال سابقه نصف این این پیرمرد 76 ساله از این دانشگاه حقوق نمیگیرند. نمایندگان مجلس کجا هستند ؟ اگر به روسای دانشگاه آزاد وابستگی ندارند چرا رسیدگی نمیکنند ؟

avatar
۱۴۰۰-۰۳-۲۳ ۲۲:۰۹

من دکتر طهمورث شیری عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی هستم و تا جایی که اطلاع دارم مشابه اسم من در واحد وجود ندارد. بدین وسیله انتساب این متن را به خودم تکذیب میکنم.

avatar
۱۴۰۰-۰۳-۲۲ ۱۵:۱۳

با سلام به عزیزانی که این مطلب را مطالعه می کنند پیام بنده در قالب یک سوال مطرح میشه چطور انتظار دارید فرزندان شما هموطنان در این نظام تبعیض آمیز به درستی پرورش یابند و بتوانند جایگزین شایسته ای برای پیشینیان خود باشند. شان استادی و معلمی بنده و همکارانم در دانشگاه آزاد مورد غفلت قرار گرفته.

avatar
۱۴۰۰-۰۳-۲۲ ۱۵:۱۴

با توجه به این که روند استخدام و وظایف اعضای عیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی، مانند دانشگاه های دولتی کشور می باشد، در راستای اجرای عدالت، همسان سازی حقوق اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی، با دانشگاه های دولتی الزامی است گویا دانشگاه آزاد یک جزیره حصار کشیده در کشور ایران است که تابع هیچیک از قوانین امور استخدامی کشوری نیست.

avatar
۱۴۰۰-۰۳-۲۲ ۱۵:۱۷

به نظرم همینی هم که بهتون میدن زیادشون است چون واقعن بیشترشون با زد وبند والکی اومدن و اینکه خودتان انتخاب کردید

avatar
۱۴۰۰-۰۳-۲۲ ۱۵:۲۶

بنده هیئت علمی با ۲۲ سال خدمت به دلیل این که در استان مجاور با ۷۵ کیلومتر سکونت دارم در گروه ب قرار دادند. در حالی که در سامانه ساجد گروه الف را انتخاب کرده بودم. به هر بهانه ای الف ها را ب نمودند.با این وضعیت اقتصادی لطفا یاریمان فرمایید.

avatar
۱۴۰۰-۰۳-۲۲ ۱۵:۳۷

اساتید دانشگاه آزاد بااین اخلاق زشتشون با دانشجوها و سواد کمشون حقشون همینه!

avatar
۱۴۰۰-۰۳-۲۲ ۱۶:۰۴

هرزمان دانشگاه ازاد با دانشجویانش مثل دانشگاه دولتی برخورد کرد ،با احترام به اساتید محترم اونوقت این انتظار را داشته باشید.

avatar
۱۴۰۰-۰۳-۲۲ ۱۶:۲۶

با سلام و احترام حضور همه اعضای خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اعم از کارکنان و اعضای محترم هیات علمی بسیار جای تاسف و شرمساری است که در شرایط بسیار اسفناک کنونی جامعه از لحاظ اقتصادی و مشکلات عدیده معیشتی مردم خانواده بزرگ دانشگاه آزاد از کمترین میزان حقوق و مزایا برخوردار و سفره ما شاغلین بزرگترین دانشگاه حضوری جهان هر روز کوچکتر و خالی تر از روز قبل شده. من یکی از کارکنان دانشگاه آزاد هستم که دریافتی بنده با ۴ نفر افراد تحت تکفل کمتر از ۴ میلیون تومان میباشد در صورتیکه نهادهای اقتصادی خط فقر را ۱۲ میلیون تومان تعریف کرده اند خواهشمندیم نسبت به اصلاح وضعیت معیشتی خانواده بزرگ دانشگاه آزاد و بازگشت حرمت و عدالت نسبی به وضعیت معیشتی مان اهتمام نمایید

avatar
۱۴۰۰-۰۳-۲۲ ۱۶:۳۹

در متن خبر آنچه که قرار است اجرا شود دقیق بیان نشده و تنها کلیات بخشنامه ذکر شده. مثلا برای یک استادیار در عمل آنچه که در حال زمینه‌سازی برای اجرای آن هستند، در هفته ۱۵ ساعت تدریس و ۱۹ ساعت کار در بخش اداری است. چنین چیزی کاملا مغایر شرح وظایف یک عضو هیات علمی است. و با این همه مشغله تدریس و کار اداری، خواسته شده که هر استاد در هر سال چند مقاله در مجلات علمی با بالانرین اعتبار چاپ نماید.

avatar
۱۴۰۰-۰۳-۲۲ ۱۶:۵۴

خواهان همسان سازی حقوق با وزارتین و لغو بخشنامه الف و ب هستم.

avatar
۱۴۰۰-۰۳-۲۲ ۱۷:۳۷

منم موافق همسان سازی حقوق اساتید دانشگاه آزاد و دولتی هستم و احترام به ‌ اساتید

avatar

با سلام و عرض تشکر . تعیین شخصیت حقوقی دانشگاهی که به نوعی بزرگترین دانشگاه جهان اسلام است از ضروریات محسوب میگردد . غیر خصوصی غیر دولتی به موسسه عمومی غیر دولتی .

avatar
۱۴۰۰-۰۳-۲۲ ۲۰:۰۹

از سرشون هم زیاده! هرچی آدم بی سواد شده هیت علمی دانشگاه آزاد. همه با رانت و رابطه شدن استاد دانشگاه!

avatar
۱۴۰۰-۰۳-۲۲ ۲۳:۲۸

باسلام و احترام. در تمامی موارد از اساتید سخن به میان آمده و این درحالیست که وضعیت کارمندان دانشگاه آزاد به مراتب بدتر و وخیم تر از اساتید بوده و هیچ جا فریادرسی ندارند

avatar
۱۴۰۰-۰۳-۲۳ ۰۰:۲۹

پس ما اساتید حق التدریس چی بگیم؟!

avatar
۱۴۰۰-۰۳-۲۳ ۰۱:۰۳

از دانشگاه آزاد مظلوم تر جای دیگری وجود ندارد. شهریه از یک مدرسه غیر انتفاعی کمتر، کار از کارگر ساختمانی بیشتر و حقوق فاجعه آمیز و وجه لطمه دیده و عمر از دست رفته

avatar
۱۴۰۰-۰۳-۲۳ ۰۱:۰۶

از مطالب به حق حمایت می کنیم .

avatar
۱۴۰۰-۰۳-۲۳ ۰۱:۱۷

واقعا برای این اتفاق متاسفم. بعد از یک دهه تلاش مستمر به عنوان هیات علمی و عدم افزایش مطابق افزایش دانشگاه های دولتی، وجود این بخشنامه های خلق الساعه مایه دلسردی است.

avatar
۱۴۰۰-۰۳-۲۳ ۰۱:۲۹

شما‌ ها هم خیلی نامردین این‌ همه تلاش کردیم‌ توییت تعویق‌ کنکور زدیم‌ و ترند اول کشور‌ شدیم‌ یه خبر کوتاه‌ ازش‌ ننوشتین‌ که به گوش این مسئولین برسه