به گزارش ایسنا، دکتر جلیل کوهپایه زاده؛ رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران در مراسم معرفی برگزیدگان جشنواره هما گفت: جشنواره "هما" یک فرصت طلایی برای دانشگاه علوم پزشکی ایران به وجود آورده تا بتوانیم با فراهم کردن هر چه بیشتر بسترهای مناسب و افزایش ظرفیت ها، پاسخگویی اجتماعی را در همه ابعاد آن متبلور کنیم.
دکتر کوهپایه زاده با اشاره به جمعیت ۲۳ هزار نفری خانواده دانشگاه علوم پزشکی ایران، گفت: هر عضو از اعضای این خانواده بزرگ علاوه بر وظیفه شغلی خود در هر سطح باید در زمینه پاسخگویی اجتماعی تلاش کند و چنانچه بتوانیم با همدلی و همکاری بیشتر در این مسیر فعال باشیم، بسیار ارزشمند است.
وی ادامه داد: اگر این نگاه هوشمندانه و تعامل همدلانه در دانشگاه نهادینه شود، دستاوردهای بسیار زیادی به دست خواهیم آورد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران با اشاره به همه گیری کرونا و مشکلات پیش آمده در یک سال و نیم گذشته در حوزه اقتصادی و اجتماعی، اظهار کرد: با وجود آسیب های ناشی از این همه گیری، دستاوردها و تجربه هایی نصیب مان شد که شاید تا چند سال دیگر نیز دست نیافتنی بودند و مهم ترین آن جلب یک سرمایه اجتماعی بزرگ به منظور حمایت از نظام سلامت است.
وی گفت: جشنواره هما در اولین سال خود در سطح دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شده اما می توان با در نظر گرفتن محدوده وسیعی که پاسخگویی اجتماعی از آن برخوردار است، این جشنواره را در سالهای آتی با همکاری سایر دانشگاه ها، سازمان ها و نهادها برگزار کنیم.
دکتر کوهپایه زاده در پایان با بیان اینکه دستاوردهای جشنواره هما باید تبدیل به یک نقشه راه شود، افزود: طرح های موفق شناسایی شده در جشنواره هما می تواند در هدفگذاری و مسیریابی دقیق برای پاسخ به نیازهای جامعه راهگشا باشند.
بنا بر اعلام روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران صمد شجاعی مطلق، زینب نجار، نجمه خدادادی، الهه خدادوست و علیرضا جاویدان در گروه دانشجویی، دکتر لیلا امیری فراهانی، دکتر فاطمه اقبالیان، دکتر سیده سعیده موسوی، دکتر سیده صالحه مرتضوی و دکتر ملیحه مظاهر یزدی در گروه اعضای هیات علمی و محسن بیگی، دکتر طیبه نجفی مقدم و دکتر الهام موحد نیز در گروه کارکنان برگزیدگان اولین جشنواره هما هستند.
به گزارش ایسنا، اولین جشنواره پاسخگویی اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی ایران با عنوان "هما" (همدلی، مسئولیت پذیری و ارزش آفرینی) جهت اعضاء هیئت علمی ، دانشجویان و کارکنان در تاریخ ۲۰ خردادماه ۱۴۰۰ بصورت مجازی و حضوری با تعداد محدود در محل سالن همایشهای رازی آغاز به کار کرد.
انتهای پیام
نظرات