• دوشنبه / ۱۷ خرداد ۱۴۰۰ / ۱۵:۳۰
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 1400031712165
  • خبرنگار : 71381

بسته اخبار سیاسی ۱۷ خرداد

درگذشت یک مبارز انقلابی/حواشی مناظره اول/تکذیب توهین

درگذشت یک مبارز انقلابی/حواشی مناظره اول/تکذیب توهین

ادامه حواشی اولین مناظره تلوزیونی نامزدهای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری/ در گذشت علی اکبر محتشمی پور و ایرج گلدوزیان از موضوعات و اخبار پربازدید سرویس سیاسی ایسنا بود که جزییات آن در ادامه می آید.

به گزارش ایسنا، انتقادها از شیوه برگزاری و همچنین اظهارات کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری در نخستین مناظره تلویزیونی امروز هم ادامه داشت.

اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهوری در توییتی انتقادی نسبت به مطالب مطرح شده در نخستین مناظره تلویزیونی، نوشت:  هفت نامزد ریاست جمهوری درباره مسائل اقتصادی کشور مورد پرسش قرار گرفتند بدون آنکه هیچ سوالی درباره ‎تحریم‌های ظالمانه و آثار آن بر اقتصاد و نیز بحران ‎کرونا و پیامدهای آن بر اشتغال و معیشت مردم مطرح شود.

ستاد حامیان ابراهیم رئیسی از مدت ۵ دقیقه زمان جهت پاسخگویی به اظهاراتی که مهرعلیزاده و همتی علیه ابراهیم‌رئیسی در مناظره اول داشتند، خبر داد که عبدالناصر همتی هم در واکنش  به این خبر با انتشار مطلبی در صفحه توییتر خود ۲۰ دقیقه فرصت برای پاسخگویی درخواست کرد، با این توضیح که ۲۹ بار با بردن اسم بنده به من تهمت زدند با توجه به اینکه به رقیب اصلی بنده ۵ دقیقه فرصت اضافی داده شد، باید ۲۰ دقیقه فرصت اضافی برای پاسخگویی به بنده هم اختصاص یابد.

محمدرضا عارف، نخستین مناظره انتخاباتی کاندیداها را نوعی سقوط اخلاقی دانست، چرا که معتقد است نامزدهای محترم انتخابات می توانستند از فرصت این مناظره برای تبیین برنامه های خود بویژه در موضوع اقتصاد  استفاده بهتری  بکنند اما با کمال تاسف این فرصت عمدتا به اتهام زنی به یکدیگر و طرح مسائل حاشیه ای طی شد .

مشاور وزیر کشور هم با اشاره به اینکه برخی که سابقه عدم تمکین در برابر قانون در کارنامه خود دارند این بار با حربه تشکیک در سلامت انتخابات به اقدامات ضد امنیتی روی آورده اند، تاکید کرد: هرگونه اخلال و دخالت با سند مجعول در امر انتخابات ، جرم محسوب می شود.

دیگر اخبار مرتبط با انتخابات و نامزدها را می توانید در لنیک های زیر دنبال کنید.

آغاز به کار ستاد جوانان قاضی‌زاده هاشمی

باید اقتصاد را برای سرمایه‌گذاران پیش‌بینی‌پذیر کنیم

برای خصوصی سازی استقلال و پرسپولیس برنامه داریم

خط قرمزی در مبارزه با فساد و ناکارآمدی وجود نخواهد داشت

حمایت فراکسیون هلال احمر مجلس از رئیسی

کاندیداها با چه رویی به مردم وعده‌های آنچنانی می‌دهند؟

توصیه های یک نماینده مجلس به نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری در مناظرات

برنامه نامزدها نقش بسزایی در جلب مشارکت حداکثری دارد

وعده‌های تحقق ناپذیر از سوی کاندیداها موجب بدبینی مردم می‌شود

وعده‌های دروغ کاندیداها جامعه را مأیوس می‌کند

***

اعلام خبر درگذشت حجت الاسلام والمسلمین سید علی اکبر محتشمی پور در اطلاعیه توسط دفتر او از دیگر اخبار مورد توجه مخاطبان بود.

علی‌اکبر محتشمی‌پور از انقلابیون قدیمی و یکی از یاران امام خمینی (ره) که در دولت میرحسین موسوی وزیر کشور بود، امروز در سن ۷۵ سالگی بر اثر ابتلا به کرونا در عراق درگذشت.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در پیامی درگذشت روحانی مجاهد حجت‌الاسلام سیدعلی‌اکبر محتشمی‌پور را تسلیت گفتند.

در بخشی از پیام رهبر انقلاب اسلامی آمده است: فعالیت های مبارزاتی آن مرحوم که به خدمات انقلابی ایشان در دوران جمهوری اسلامی و مسئولیت های مهم و آنگاه به جانبازی بر اثر اقدام تروریستی دشمنان منتهی شد، سابقه‌ی ارزشمند و افتخارآمیزی است که مشمول تفضّلات الهی و ذخیره‌ی اُخروی برای ایشان خواهد بود ان‌شاءالله.

رئیس جمهور هم در پیامی در همین رابطه مرحوم محتشمی پور را جزو پیشگامان و همراهان پرتلاش و دلسوز نهضت امام خمینی (ره) دانست که همه عمر خویش را صرف ترویج نهضت اسلامی و تحقق آرمان بلند انقلاب و نظام اسلامی کرد.

پیام های تسلیت در پی درگذشت این روحانی مجاهد را می توانید در لینک های زیر بخوانید.

تمام تلاش حجت الاسلام محتشمی پور بسط اندیشه های امام خمینی بود

واعظی درگذشت محتشمی‌پور را تسلیت گفت

خدمات ارزشمند علی اکبر محتشمی پور فراموش ناشدنی است

تسلیت سیدحسن خمینی در پی درگذشت محتشمی پور

مرحوم محتشمی‌پور از چهره‌های برجسته در جریان نهضت و انقلاب اسلامی بود

رئیس قوه قضاییه درگذشت محتشمی‌پور را تسلیت گفت

تاکید بر نقش "محتشمی‌پور" در تاسیس حزب‌الله لبنان در یک رسانه صهیونیست

مرحوم محتشمی پور از پیشتازان مقاومت و جانباز سرافراز راه آزادی قدس بود

***

امروز همچنین دکتر ایرج گلدوزیان حقوقدان، استاد برجسته حقوق جزا و جرمشناسی ایران و نویسنده کتب دانشگاهی در حقوق کیفری بود.

از جمله تالیفات این حقوقدان می‌توان به آثاری همچون، محشای قانون مجازات اسلامی، حقوق جزای عمومی ایران، حقوق جزای اختصاصی، حقوق کیفری اختصاصی تطبیقی، بایسته‌های حقوق جزای عمومی، بایسته‌های حقوق جزای اختصاصی، ادله اثبات دعوی و مقدمه علم حقوق اشاره کرد.

انتشار کلیپی در فضای مجازی مبنی بر بدرفتاری یک قاضی دیوان عدالت با یک سرباز وظیفه، مرکز رسانه قوه قضائیه با ارائه توضیحاتی، قاضی‌ بودن فرد مذکور را تکذیب کرد.

راننده اتومبیل تندر ۹۰ به شماره پلاک ۳۳پ ۴۶۴ ایران ۴۴ خود را قاضی شعبه ۴۰ دیوان معرفی نموده درحالی که بر اساس مستندات مرکز شماره‌گذاری پلیس راهور، مالک اتومبیل مذکور که عکس موجود در سوابق با چهره راننده دارای تشابه می باشد فردی با هویت ع-زمانی فرزند محمد علی بوده که سمت قضایی نداشته و از پرسنل دستگاه قضایی هم نیست، به همین جهت علیه این فرد به اتهام غصب عنوان قضایی پرونده تشکیل و تحت تعقیب قرار گرفته است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha