فاطمه محمدبیگی در افتتاحیه سلسله جلسات بانوان تمدنساز که امروز ۱۳ خرداد ماه در سازمان تبلیغات اسلامی استان قزوین برگزار شد، تصریح کرد: مسئله زنان تمدنساز قدمتی به بلندای تاریخ اسلام دارد، هر زمان که از تمدن اسلامی صحبت میکنیم یاد حضرت خدیجه در دل ما زنده میشود که پیامبر اکرم (ص) به کمک این بانوی بزرگوار اسلام را به میان ما آورد.
وی افزود: زمانی که پیامبر شروع به تبلیغ اسلام کرد اولین یاورش حضرت خدیجه بود و در ادامه نهضت اسلامی حضرت زهرا (س) بود که تمدن نوین اسلامی را به نسل بعد منتقل کرد در غیر این صورت بعد از شهادت حضرت زهرا مشخص نبود که امامت به کجا کشیده میشد، در ادامه تمدن اسلامی نقش حضرت زینب را می بینیم که در حضور یزید چگونه سخنرانی میکنند که همه به یاد امام علی ( ع) میافتند.
نماینده قزوین در مجلس بیان کرد: این بانوان از صدر اسلام تاکنون الگوی بانوان تمدنساز و منشا تربیت دختران هستند، به گونهای که بانویی مانند مادر شهید سلیمانی تمدن ساز میشود، امروز نقش این زنان بالاتر از نقش بازیگران هالیوودی در جهان است و ما میراثدار تمدنی هستیم که همسر امام و مادران شهدا در آن نقش داشتند.
وی تاکید کرد: در زمان دفاع مقدس نوعروسان ما دامادها را تشیع کردند و امروز هم زنان ما مدافعان حرم را بر دوش گرفتند و دختران دهه ۷۰ و ۸۰ همان دختری خواهد بود که با ترویج سبک ایرانی اسلامی به دنبال تربیت یاران امام زمان (عج) است از چهرههای داخل خیابانها که میبینیم نباید ناامید شویم.
محمدبیگی خاطرنشان کرد: در این میان کمبودهای از سمت دولت وجود دارد که میتوان به عدم تدوین کتب آموزشی عفاف و حجاب اشاره کرد که هنوز محتواهای آموزشی در مدارس و دانشگاه ما وجود ندارد، امروز به اسم زنان تبلیغات میکنند که بعداً به کام افرادی شود که بعد از سکانداری زنان نه تنها جایگاه زنان ارتقا پیدا نکرد بلکه شاهد افزایش طلاق، کاهش ازدواج و کاهش فرزندآوری بودیم.
وی تاکید کرد: برخی از برنامهریزیها باید در گذشته انجام میشد که هم اکنون ما داغدار آن هستیم، نمایندگان مجلس اگر قانونگذاری خوبی انجام میدادند میتوانست دهها سال زودتر این برنامه به عرصه ظهور بیاید و ما امروز شاهد کاهش رشد جمعیت نباشیم، امروز مسائل زیادی در حوزه زنان انباشت شده و میزان امید دولتها در حوزه بانوان کاهش پیدا کرده است.
این نماینده مجلس بیان کرد: ما امروز نیازمند بازسازی و حل برخی از مسائل در عرصه زنان هستیم، دختر ما احساس واقعی هویت دخترانه نمیکند و انتظار داریم هویت واقعی به دختران و زنان برگردد، اینکه زنان ایرانی از خانهداری خجالت می کشند و زن ایرانی فکر میکند بهتر است که کار کند تا دستش در جیب خودش باشد مولود اندیشههای ناصوابی است که در میان اندیشههای ایرانی و اسلامی در مدل حکومتی برخی از دولتیها گنجانده شد و به اسم راحت زندگی کردن وارد برنامههای اجرایی کشور شد.
وی خاطرنشان کرد: انتظار ما از دولت آینده در حوزه زنان بسیار زیاد است چرا که ما در عرصه بانوان فرهیخته ثروتهای زیادی داریم، تعداد زنانی که فعالیتهای اجتماعی خوبی در حوزه بانوان دارند و دختران انقلابی همچنین وجود بانوان دانشمند و تحصیلکرده و بانوان محجبه تراز انقلاب به قدری است که میتوانیم تضمین بدهیم اگر دولت آینده به فکر مسائل زنان و آینده باشد بسیاری از مشکلات خانواده حل میشود.
محمدبیگی خاطرنشان کرد: امروز دختران ما از رئیس جمهور آینده انتظار دارند که هویت دختر ایرانی باز تعریف شود، در حال حاضر دختران ما احساس هویت نمیکنند و سرگردان هستند دولت آینده برای بازیابی حقیقی هویت زنان باید برنامه داشته باشد، امروز حوزه فرزندآوری و فرزندپروری زنان به کمترین حد خود رسیده و از دولت آینده انتظار داریم که در این زمینه حمایت حداکثری انجام دهد و بیمه درمان ناباروری را به طور ویژه در دستور کار قرار دهد، دولت برای زنان خانه دار باید تسهیلات در نظر بگیرد و در عرصه دورههای مهارتی همسرداری و فرزندپروری باید بودجه اختصاص دهد.
نماینده مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: دولت انقلابی باید برای دختران و زنان ۱۵ تا ۴۵ سال که در پنجره جمعیتی هستند خدمات ویژه در حوزههای مختلف ارائه دهد، امروز زنان ما با نجابت کامل انتظار دارند فرآیندهای تسهیل ازدواج توسط دولت فراهم و اشتغال و تامین مسکن برای مردان فراهم شود، دختران و پسران در سن ازدواج انتظار اجرای قانون تسهیل ازدواج را از رئیس جمهور آینده دارند.
وی خاطرنشان کرد: ۶ میلیون زن سرپرست خانوار انتظار حمایت ویژه از دولت دارند، ما برای تحکیم خانواده باید برنامه ویژه داشته باشیم، انتقاد شدید به نهاد زنان ریاست جمهوری داریم باید از نهاد زنان و خانواده بخواهید که عملکردش را بیان کند که در این سالها چه کارهایی انجام داده است تا تحکیم خانواده صورت بگیرد.
محمدبیگی تصریح کرد: امروز ما هدایت تحصیلی ویژه دختران را احتیاج داریم دختران ما در رشتههایی باید تحصیل کنند که مرتبط با تربیت نسل آینده و تحکیم خانواده باشد، انشالله در مسیری هدایت شوند که در کنار نقش خانواده حضور اجتماعی و تمدن ساز داشته باشند.
انتهای پیام
نظرات