• پنجشنبه / ۱۳ خرداد ۱۴۰۰ / ۱۰:۲۶
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1400031309941

معاون درمان وزارت بهداشت:

مستندسازی دانشگاهها در بحران کرونا الگویی برای آیندگان خواهد بود

مستندسازی دانشگاهها در بحران کرونا الگویی برای آیندگان خواهد بود

ایسنا/فارس معاون درمان وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: مستندسازی و استفاده از ابتکارات و تجربیات موفق دانشگاههای علوم پزشکی در بحران کرونا بعنوان الگویی برای آیندگان خواهد بود.

دکتر قاسم جان بابایی در نشست با هیات رئیسه و مدیران ارشد دانشگاه علوم پزشکی فسا بیان کرد: استفاده از خرد جمعی اساتید، پزشکان و مسوولین دانشگاههای علوم پزشکی و مستند سازی اقدامات و تجربیات خاص و ارزشمند در مقابله با بیماری کرونا بعنوان الگویی موفق برای کنترل بحرانهای احتمالی آینده در حوزه سلامت و برنامه ریزی برای تامین زیرساختها مورد توجه مسئولین وزارت بهداشت است.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی فسا، او تصریح کرد: درسی که از کرونا آموختیم این بود که با داشتن دانشگاههای علوم پزشکی توانستیم کرونا را مدیریت کنیم و چه بسا اگر دانشگاهها نبودند و مانند قبل از انقلاب فقط تکیه بر مرکز بهداشتی داشتیم نمی‌توانستیم در مقابله با کرونا موفق باشیم.

معاون درمان وزارت بهداشت تاکید کرد: اقدامات پرستاران و پزشکان در دوران کرونا در شهرهای دانشگاهی متفاوت تر و بهتر از دیگر مناطق  کشور بود.

دکتر علی‌اصغر خالقی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی فسا نیز گفت: با انجام بیش از ۳۸ هزار تست Pcr، بیش از ۱۵ هزار بیمار مبتلا به کرونا در شهرستان فسا شناسایی شد و از ابتدای شیوع کرونا تاکنون بالغ بر ۳ هزار بیمار در بخش ویژه کووید۱۹ بیمارستان بستری شدند.

او افزود: مردم شهرهای اطراف و شرق فارس، شهرستان فسا را بعنوان قطب درمانی در استان می‌شناسند و این مهم می‌طلبد که وزارت بهداشت نگاه ویژه و خاصی در ارتقاء زیرساخت‌ها و تجهیزات این شهرستان داشته باشد.

خالقی اضافه کرد: وزارت بهداشت می‌تواند با توجه ویژه و باز تعریف جدیدی در کاهش برخی از وظایف دانشگاههای بزرگ و قطب و تعریف رسالتهای جدید برای آنها، ماموریت‌های تخصصی در حوزه‌های علمی، پژوهشی و درمانی را به دانشگاههای کوچک و ریشه دار اعطا کنپ که سبب ماندگاری هر چه بیشتر اساتید و پزشکان متخصص در شهرهای کوچک دانشگاهی خواهد شد.

دکتر علیرضا فیروزی، معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان فسا نیز گفت: از معاون وزیر درخواست می‌کنیم با رایزنی با معاونین و مسوولین وزارت بهداشت در راستای رفع گره‌های حوزه سلامت از جمله خرید تجهیزات پزشکی مورد نیاز  و تجهیز بیمارستان حضرت امام حسین(ع)، تامین اعتبار درمان بستر بخش نوبندگان و تعیین تکلیف آزمون استخدامی برای رفع مشکلات نیروی انسانی تلاش کنند.

او با تاکید بر راه‌اندازی بیمارستان ۱۸۴ تختخوابی امام حسین(ع) به مسئله کمبود پزشکان متخصص، بدهی اقلام مصرفی و دارویی به شرکت‌ها، نیاز به اعتبارات برای تکمیل پروژه‌های عمرانی و خرید تجهیزات مورد نیاز، لزوم توجه بیشتر به حوزه‌های آموزش و پژوهش، تجویز و مصرف منطقی و علمی داروها بر اساس نتایج بالینی، استفاده از مطالعات و تحقیقات پایه، اجرای مراقبت در منزل و تله مدیسین و مراقبت از گروههای پرخطر، اقدامات محله محور و مسجد محور، استفاده از ظرفیت گروههای مردمی و جهادی و نشست‌های تخصصی با گروههای صنفی و اقشار مختلف جامعه در مدیریت و مقابله با کرونا اشاره کرد.

انتهای پیام

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha