• پنجشنبه / ۱۳ خرداد ۱۴۰۰ / ۰۱:۰۸
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1400031309809
  • خبرنگار : 50228

نماینده دزفول تاکید کرد

لزوم برخورد شدید با مالخرها

لزوم برخورد شدید با مالخرها

ایسنا/خوزستان نماینده مردم دزفول در مجلس شورای اسلامی گفت: باید با مالخر به صورت شدید برخورد شود و در این زمینه لایحه داده شود، زیرا اگر برخورد شدید صورت بگیرد، سرقت به این اندازه گسترش پیدا نمی کند.

سید احمد آوایی در نشست مجمع نمایندگان خوزستان با اصحاب رسانه که شامگاه ۱۲ خردادماه در اهواز برگزار شد، اظهار کرد: وظیفه اصلی قوه مقننه، قانون گذاری و نظارت بر اجرای قانون است اما برای ما جا افتاده است که مردم از نمایندگان کار می خواهند که چاره ای هم نیست اما نقش ما نمایندگان باید بیشتر این باشد که در جهت چابک سازی سیستم اجرایی کمک کنیم و همچنین موانع را برداریم. ما باید مین جمع کن باشیم و مین را از پیش پای نیروهای رزمنده که مسئولان اجرایی هستند، جمع کنیم.

به گزارش ایسنا، وی عنوان کرد: من نیز باتوجه به اینکه عضو کمیته امنیت ملی هستم، بیشتر سعی کردم کارها را در زمینه امنیت شروع کنم؛ در بحث کشوری نیز به صورت مرتب با دستگاه های قضایی کشوری از جمله معاونت پیشگیری از جرم، جلسه مفصلی داشتم و به آن ها گفتم در زمینه پیشگیری از جرم مثلا تلاش کنید که زحمات نیروی انتظامی ابتر نماند که باید بگویم متاسفانه در این زمینه، معاونت دستگاه قوه قضاییه، موفق نبوده است. من حتی گفتم باید با مالخر به صورت شدید برخورد شود و در این زمینه لایحه داده شود، زیرا اگر برخورد شدید صورت بگیرد، سرقت به این اندازه گسترش پیدا نمی کند.

نماینده مردم دزفول در مجلس گفت: برای شهرستان دزفول نیز تلاش کردم، رتبه نیروی انتظامی شهرستان را از ۱۷ به ۱۸ ارتقا دهیم و از آن جا که با این ارتقا، تجهیزات و نیرو به شهرستان داده می شود، این مهم در بحث امنیت در شمال خوزستان می تواند موثر باشد.

وی با اشاره به بحث بهداشت و درمان نیز خاطرنشان کرد: با پیگیری بنده یکسری کارها توسط مسئولان اجرایی، صورت گرفت؛ بیمارستان امام حسن مجتبی (ع) در دزفول بی نظیر و خیرساز است. این بیمارستان تنها بیمارستان در کشور است که صندوق ندارد و یک ریال پول هم از بیمار دریافت نمی شود و حتی برای افرادی که از شهرها و استان های دیگر می آیند، سوئیت هایی درست کرده اند که ما نیز مجوز یک دستگاه پت اسکن را گرفتیم که بازهم هزینه آن را خیرین می دهند و البته هنوز دستگاه وارد نشده است. خیرین دزفول کاملا به ما و به شهرهای دیگر هم کمک می کنند. همچنین برای راه اندازی مرکز تخصصی زنان و زایمان، خیرین به ما کمک کردند.

آوایی درباره اینکه سه سال از مجوز مرز هوایی دزفول گذشته اما فعالیتی صورت نگرفته است، گفت: آن جا یک فرودگاه نظامی است و به تازگی قرارداد بسته ایم که هشت هزار هکتار زمین را خریداری کنیم و بعد یک ترمینال داخلی و خارجی، سردخانه، ساختمان برای نیروی انتظامی، سپاه، اداره گذرنامه و اداره گمرک راه اندازی کنیم. قرارداد بسته شده است. برخی کارها دنبال می شود اما گاهی سیستم قفل است. تلاش ما این است که بتوانیم محصولات کشاورزی مان را از استان خوزستان به ویژه شمال استان، صادر کنیم و پروازهای مسافری به کشورهای دیگر نیز راه بیافتد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha