• سه‌شنبه / ۱۱ خرداد ۱۴۰۰ / ۱۰:۴۱
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 1400031108187
  • منبع : نمایندگی اردبیل

با مراقبت‌های پلیسی؛

یک تن سیم و کابل برق در اردبیل کشف شد

یک تن سیم و کابل برق در اردبیل کشف شد

ایسنا/اردبیل جانشین فرماندهی انتظامی استان اردبیل گفت: با مراقبت‌های پلیسی و اطلاعات جمع‌آوری شده بیش از یک تن سیم و کابل برق به سرقت رفته در اردبیل کشف و ضبط شد.

تقوی ۱۱ خرداد در جریان دستگیری اعضای باند حرفه‌ای سرقت در اردبیل اظهار کرد: این باند سرقت که در مناطق مختلف استان اقدام به سرقت سیم و کابل برق و مخابرات می‌کردند با مراقبت‌های پلیسی و هوشیاری نیروهای انتظامی استان اردبیل در دام پلیس افتادند.

وی ارزش سیم‌های مکشوفه را ۱.۵ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: با فروش کابل به افراد مال‌ خر، نه تنها سارقان بلکه مالخرها نیز شناسایی و دستگیر شدند.

جانشین فرماندهی انتظامی استان اردبیل تصریح کرد: با تشکیل پرونده قضایی این سارقان و افراد مالخر به مراجع قضایی معرفی شدند تا نسبت به صدور احکام قضایی آنها اقدام شود.

تقوی افزود: در بسیاری از مناطق در قالب این شبکه سرقت افراد سعی می‌کردند به صورت ماهرانه سیم برق و کابل مخابراتی را با شگردهای خاص به سرقت ببرند که امیدواریم با همکاری اهالی مناطق شهرها و روستاها بتوانیم جلوی این اقدام خطرناک و آسیب‌آفرین را بگیریم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطر نشان کرد: شرکت برق و مخابرات گله‌مند این سرقت‌های بیش از حد معمول بود که انتظار می‌رود با کشف این باند سرقت از روند سرقت سیم و کابل برق و مخابرات کاسته شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha