بختیار رازانی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: در قانون بودجه کار شهرکها و نواحی صنعتی، ساخت شهرک و شهرکسازی بوده به این معنا که زیرساختهای صنعتی را مهیا کند تا واحدهای صنعتی به صورت پراکنده در استان و کشور مستقر شوند.
وی شهرک صنعتی را یک مدل توسعه صنعتی عنوان کرد و با بیان اینکه از سال ۸۴ نیز حمایت از صنایع کوچک نیز به مجموع وظایف شرکتشهرکهای صنعتی اضافه شد، افزود: در ایران براساس میزان اشتغال صنعت تقسیمبندی شده و واحدهای زیر ده نفر را کسبوکارهای خرد، تا پنجاه نفر کسب و کار کوچک و تا ۱۰۰ نفر را کسبوکارهای متوسط تعریف شدند.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی لرستان با بیان اینکه در کشور حمایت از صنایع کوچک نیز برعهده سازمان صنایع کوچک است، بیان کرد: پرداخت تسهیلات، عارضهیابی واحدهای صنعتی و خدمات تورهای صنعتی، مطالعه عارضههای صنعتی و ... از جمله حمایتهایی است که از صنایع کوچک میشود.
رازانی گفت: برای ناحیه صنعتی چمنسلطان از سال ۹۸، مصوبه شورای برنامهریزی گرفتیم و یکی از نواحی بود که در کمترین زمان ممکن فرآیند احداث آن آغاز شده و پیمانکار آن در حال انجام عملیات خاکی است و شبکه برق آن تکمیل شده و آبرسانی آن تا شش ماه دیگه انجام میشود و زمین این ناحیه، ملی بود.
شهرک صنعتی نورآباد یکی از بهترین نقاط برای شهرکسازی است
وی اضافه کرد: ناحیه صنعتی رومشکان جزو مستثنیات بود که فرآیند خرید آن طولانی شد و در نهایت توانستیم ۴۰ هکتار را تملک کنیم و فرآیند اجرایی آن مشابه ناحیه چمن سلطان آغاز شده و عملیات خاکی، خیابان کشی و مخزن آب شروع شده است.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی لرستان گفت: شهرک صنعتی نورآباد از ۱۵ سال پیش مصوبه دولت دارد اما متاسفانه در این مدت اقداماتی انجام شده و منجر به ایجاد شهرک نشده و انتهای سال ۹۷ و در سال ۹۸ فرآیند تملک را شروع کردیم و یکی از بهترین نقاط برای شهرکسازی است.
رازانی گفت: مساحت دو ناحیه و شهرک صنعتی در سه شهر فوق ۲۰۰ هکتار است که در دولت دوازدهم به مجموع شهرکها و نواحی صنعتی استان اضافه شده است.
وی با بیان اینکه مساحت ۱۸ شهرک صنعتی در لرستان ۱۶۰۰ هکتار است، خاطر نشان کرد: این درحالیست که در برخی از استانها مساحت یک شهرک آنها بیش از ۱۰۰۰ هکتار است و این نشان میدهد که از قبل، لرستان به لحاظ توسعه صنعتی زیربنای خوبی نداشته است.
انتهای پیام
نظرات