• پنجشنبه / ۶ خرداد ۱۴۰۰ / ۲۲:۴۷
  • دسته‌بندی: البرز
  • کد خبر: 1400030604922
  • خبرنگار : 50024

دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو:

کسی که روی گلیم و جاجیم می‌نشیند سراغ موسیقی جاز آمریکایی نمی‌رود

کسی که روی گلیم و جاجیم می‌نشیند سراغ موسیقی جاز آمریکایی نمی‌رود

ایسنا/البرز دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو با بیان اینکه طبق آمار سرانه مصرف موسیقی هر ایرانی دو ساعت و ۴۰ دقیقه در روز است، گفت: کسی که روی گلیم و جاجیم می‌نشیند سراغ موسیقی جاز آمریکایی  نمی‌رود.

حجت الله ایوبی روز پنجشنبه ششم خرداد در مراسم رونمایی از باغ فرهنگی یونسکو که با حضور مسئولان کشوری در پارک ایران کوچک کرج برگزار شد، اظهار کرد: باغ فرهنگ پارک ایران کوچک قرار بود در روز جهانی تنوع فرهنگی افتتاح شود ولی به دلایلی این افتتاح به تاخیر افتاد.

به گزارش ایسنا، وی ادامه داد: در این باغ فرهنگی سعی شده رنگارنگی و تنوع اقوام ایرانی به خوبی به نمایش گذاشته شود.

وی با بیان اینکه تنوع فرهنگی به نوعی سرمایه حیات بشر است، افزود: ایران یکی از کشورهایی است که در این حوزه حرف‌های جدی برای گفتن دارد.

دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو توضیح داد: در باغ فرهنگ پارک ایران کوچک سعی شده رنگارنگی ایران چه از لحاظ شیوه معماری بناها و چه به لحاظ فرهنگی به نمایش گذاشته شود.

وی اضافه کرد: بدون شک اگر شرایطی پیش می‌آمد که عده‌ای با استفاده از روش‌های علمی و فناورانه می‌توانستند بر روی ابرهای نابارور تنیس بازی کنند، اساتیدی که امروز برای افتتاح این باغ حضور یافته‌اند، برای تماشای آن اتفاق نمی‌آمدند.

این مسئول توضیح داد: افتتاح پارک فرهنگ به نوعی پاسداری از فرهنگ و میراث جهانی محسوب می‌شود.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود با تاکید بر اینکه اگر دغدغه جوانان کشور را داریم باید در معماری و ساخت و سازهای کشور تغییراتی ایجاد کنیم، گفت: باید معماری کشور ایرانی و اسلامی شود تا بتوانیم به درستی از فرهنگ خود پاسداری کنیم.

ایوبی اضافه کرد: بدون شک در خانه‌های با آجر و کاهگل و ... نمی‌توان فرش ماشینی استفاده کرد و هوس جاجیم و فرش ماشینی می‌کنیم.

وی با بیان اینکه طبق آمار سرانه مصرف موسیقی هر ایرانی دو ساعت و ۴۰ دقیقه در روز است، گفت: کسی که روی گلیم و جاجیم می‌نشیند سراغ موسیقی جاز آمریکایی  نمی‌رود.

دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو گفت: زندگی در خانه با معماری ایرانی اسلامی می‌طلبد افراد سراغ دستگاه‌های ایرانی، تار و دوتار بروند بنابراین معماری نقش به سزایی باعث تقویت فرهنگ غنی کشور می‌شود.

وی گفت: بسیار باغ‌های زیباتری از باغ فرهنگ پارک ایران در کشور وجود دارد ولی ویژگی این باغ به دلیل اینکه انعکاس دهنده رنگارنگی فرهنگ و تنوع قومیتی است، منحصر به فرد است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha