«قنبر موسینژاد» در نشست کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری استان ایلام که با حضور استاندار ایلام و تعدادی از مدیران کل استانی و مدیران بانکها برگزار شد، اظهار کرد: کمیته امداد توانست سال گذشته با همکاری خوب بانکهای عامل استان بیش از ۱۶۰ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال زایی به نیازمندان پرداخت و ۹۹ درصد اعتبارات تخصیصی را جذب کند.
وی با عنوان اینکه کمیته امداد در سالهای اخیر در بین دیگر دستگاههای اجرایی استان همواره جایگاه برتر و نخست را در زمینه اشتغال زایی برای مردم جویای کار کسب کرده است افزود: در سطح کشور نیز کمیته امداد سال گذشته توانست رتبه چهارم را در بین دیگر استانهای کشور به دست آورد.
مدیرکل کمیته امداد استان ایلام با بیان اینکه اعتبارات اشتغال زایی کمیته امداد امسال دوبرابر اعتبارات سال گذشته خواهد بود تصریح کرد: فعالیت اشتغال زایی امسال امداد استان از اوایل خرداد و زودتر از سال گذشته آغاز شده است و بر اساس برنامه ریزی های صورت گرفته تلاش خواهد شد تا پایان آذرماه همه تعهدات و برنامه های کمیته امداد در حوزه اشتغال زایی محقق شده و به پایان برسد.
موسی نژاد با بیان اینکه بیشترین افراد جامعه هدف کمیته امداد و مددجویان این نهاد افراد ناتوان و یا سالمند هستند گفت: با این حال ۳۰ درصد جامعه هدف ما در کمیته امداد توانایی و استعداد ایجاد شغل را دارند و امداد برای اشتغال زایی این افراد برنامه ویژه ای را در نظر گرفته است ضمن اینکه ۱۰ درصد منابع اشتغال زایی کمیته امداد نیز صرف ایجاد اشتغال برای نیازمندان غیر تحت پوشش می شود.
وی با عنوان اینکه هدف اصلی کمیته امداد در برنامه های اشتغال زایی برای مددجویان توانمندسازی آنان است، تصریح کرد: در راستای تحقق چنین سیاستی امسال بیش از ۲ هزار خانوار مددجو که سالهای گذشته برای آنان شغل ایجاد شده است به توانمندی رسیده و از چرخه حمایتی کمیته امداد خارج شده اند.
مدیرکل کمیته امداد استان ایلام طرح راهبری شغلی را از جمله دیگر برنامه های اشتغال زایی کمیته امداد عنوان کرد و گفت: در راستای این طرح آن دسته از مددجویانی که تخصص و امکانات ایجاد شغل را ندارند و شرایط دریافت تسهیلات را هم دارا نیستند با کمک راهبران شغلی وارد عرصه کار و تولید می شوند که در این زمینه سال گذشته ۲ هزار و ۲۰۰ نفر از مددجویان کمیته امداد از این طریق و با نظارت راهبران شغلی صاحب شغل شده اند.
موسینژاد در ادامه به برخی موانع اجرایی پیش روی اشتغال زایی مددجویان اشاره کرد و گفت: موضوع ضمانت های بانکی و برخی دستورالعملهای سختگیرانه از جمله مشکلات مددجویان جویای کار کمیته امداد در بانکها بوده که انتظار داریم با توجه به نامگذاری امسال به نام تولیدمانع زدایی ها و پشتیبانی ها و با توجه به برنامه دوبرابری ایجاد اشتغال توسط کمیته امداد برای امسال ،چنین موانعی از پیش پای مددجویان برداشته شود.
وی نبود بازارچه و یا نمایشگاه دائمی فروش محصولات و تولیدات کارآفرینان در این استان و نبود برنامه خرید تضمینی تولیدات آنان را از دیگر مشکلات و موانع اشتغال زایی در این استان عنوان کرد و گفت: انتظار می رود کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری استان اینگونه موارد را برای سال جدید در دستور کار خود قرار دهد.
انتهای پیام
نظرات