"حبیبی" امروز پنجم خردادماه در جلسه شورای اداری استان کرمان اظهار کرد: اُفت 35 درصدی ذخیره آب پشت سدها، افزایش چهار درجهای دمای هوا، رشد مصرف بسیار بالا و کاهش تولید نیروگاههای برق آبی در سطح کشور منجر به فاصله میان تولید و مصرف برق در روزهای اخیر در سطح کشور شده است.
وی با اشاره به اینکه در دو ماهه اول امسال در استان کرمان 20 درصد افزایش پیک بار را داشتیم، افزود: صنایع ما قابلیت مدیریت مصرف برق را دارند و عمده مصرف ما در صنایع فولادی است که هماهنگی میان آنها، موجب کاهش مصرف میشود.
مدیرعامل برق منطقهای استان کرمان گفت: دستگاه های ماینینگ رفسنجان از ابتدای خردادماه از مدار خارج شده است، کاهش و تغییر ساعت کار ادارات و انتقال ساعت آبیاری کشاورزی به شب در راستای کاهش پیک بار صورت گرفته است.
وی با بیان اینکه تمام تلاش ما بر این است که به سمت قطع اضطراری نرویم، مدیریت مصرف در کاهش مصرف ساختمانهای اداری، تنظیم وسایل سرمایشی در 26 درجه، استفاده از دور کند کولرهای آبی، استفاده از روشنایی روز را از مسائل ضروری برای کاهش مصرف برشمرد.
به گزارش ایسنا، در این جلسه همچنین دکتر"حمیدرضا رشیدی نژاد" رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمان با اشاره به وضعیت هشدار جدی کووید - 19 در دو استان سیستان و بلوچستان و هرمزگان گفت: علیرغم اینکه در استان کرمان شهری در وضعیت قرمز قرار ندارد، اما به دلیل همجواری کرمان با استانهای سیستان و هرمزگان، هشدارها برای استان کرمان وجود دارد، ضمن اینکه شهرهای نارنجی استان نیز زیاد و قابل توجه است.
وی ادامه داد: میزان موارد بستری طی روزهای اخیر در استان کرمان ثابت مانده است، اما نسبت به آزادسازی و گشایشهای بیشتر در بعضی از اصناف و غیره نمیتوانیم اقدامی داشته باشیم.
رشیدی نژاد تصریح کرد: از بهمن ماه سال گذشته مجموع واکسن وارده به استان کرمان 176 هزار و 381 دوز بوده که بیش از 60 درصد آن تزریق شده است.
وی با بیان اینکه واکسن وارد شده برای جامعه هدف مشخص شده است، ادامه داد: بالای 90 درصد کادر درمانی و بهداشتی تزریق واکسن را انجام دادهاند و 60 درصد افراد بالای 70 سال نیز در استان کرمان واکسینه شدهاند.
رشیدی نژاد گفت: تزریق واکسن به اجبار نخواهد بود، اما توصیههای جهانی و کشوری بر انجام واکسیناسیون است و در سطح استان با هماهنگی بسیج و سایر ارگانها تسهیلات برای واکسیناسیون فراهم شده است.
انتهای پیام
نظرات